Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 18, 2009 16:11 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

kciuki prosze.
Przyjeżdżaja państwo na oględziny Jasia i Daszka!!!

pani Beata jest za granica i kotom nie może dac domu!!! bardzo się o nich martwi.namieszała mi w głowie kobieta!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt wrz 18, 2009 16:18 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

to z całych sił!
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt wrz 18, 2009 16:19 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Trzymamy nieustająco :ok:

Zajrzyjcie do Leosia nim zamarznie...
(banerek)
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Pt wrz 18, 2009 19:14 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

nie przyjechali,nie zadzwonili!
Obrazek

ASK@

Post » Pt wrz 18, 2009 20:58 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

:crying:
Obrazek

hanelka

Post » Sob wrz 19, 2009 10:42 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

cale popoludnie zmarnowane.A tak sami nalegali i wpraszali sie.Wiedzieli,ze Jas chory i nie wydam kotow juz i teraz. Ale i tak chcieli przyjechac ,poznac i podjac decyzje. My mieliśmy im zawiesc ew.koty.Czy tak trudno wykonac jeden telefon?Nikt im kotow nie wciskal!!!Trudno tak wczuć sie w skore oczekujacych i odwolac wizyte!
Jas jeszcze kocha.
W domu dalej balagan bo TZ zmienili godz.pracy.Dzis poszlam nakarmic koty po zmarlej karmicielce i zapomnialam kontenerka.I dzis kot wlazl mi sam w rece.balam sie niesc go przez cale miasto(to daleko ode mnie bardzo)...Cholera taka zla jestem na siebie. Okazalo sie wreszcie,ze sa 2.ok.3 m-czne szylkrecie.Sliczne,chude i chyba chore.Jedna dzika (ta widzialam zawsze),druga przyjazna(ta wylazła po raz pierwszy!)...Trzymac kciuki jutro, bo ta przyjazna wezme od razu. Dzikuska to na lapke-ale dopiero jak ja dostane.Czekam
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 19, 2009 11:16 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Jaś jeszcze kocha. I będzie. Koty na szczęście dla ludzi nie są do nich podobne. :(
Obrazek

hanelka

Post » Sob wrz 19, 2009 12:33 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

ASK@ pisze:W domu dalej balagan bo TZ zmienili godz.pracy.Dzis poszlam nakarmic koty po zmarlej karmicielce i zapomnialam kontenerka.I dzis kot wlazl mi sam w rece.balam sie niesc go przez cale miasto(to daleko ode mnie bardzo)...Cholera taka zla jestem na siebie. Okazalo sie wreszcie,ze sa 2.ok.3 m-czne szylkrecie.Sliczne,chude i chyba chore.Jedna dzika (ta widzialam zawsze),druga przyjazna(ta wylazła po raz pierwszy!)...Trzymac kciuki jutro, bo ta przyjazna wezme od razu. Dzikuska to na lapke-ale dopiero jak ja dostane.Czekam

:ok:
Obrazek

hanelka

Post » Sob wrz 19, 2009 13:41 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

mam jedna!
ale ktos musial podrzucic ja w to miejsce!!!to domowy kot :lol: jakbym dorwala drania to... :twisted:
jest sliczna,motorek dziala ,spi w lazience...i placze!!!
druga dzikuska to ciezko bedzie dorwac mała :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 19, 2009 23:12 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

No tak, Asiu, dawno nie miałaś nowych tymczasów... :(

Do mojego ogródka wmeldował się już chyba całkiem nowy czarnulek. Pan Pchełka - wczoraj wlazł na kolana, jednak doszedł do wniosku, że kocha być głaskany. Ma pewnie z pół roku, brudny jest przeraźliwie, ale chociaż najedzony u mnie i ma gdzie się schować w coraz zimniejsze noce. Zrobiłam fotki, jutro postaram się wkleić.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob wrz 19, 2009 23:36 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

noo nie mialam :wink: A jak myslisz kto mi ja przytargal :wink: P.Ewa !!! rano zadzwonilam do niej,ze mala jakas nowa przybyla i oswojona.A ja nieprzygotowana i pewnie bym ja wziela...No i mam.Pojechala,zlapala,dostarczyla pod adres:evil:
Wiki(bo tak zostala nazwana )wie co to łóżko,kuweta,cyckolezenie :lol: ,zagryzanie reki...i wiele przydatnych kotu wiadomosci!!! Musial ja ktos podrzucic do dzikusow.To ewidentnie domowy kot!!!
Zawsze mnie rozbraja jak moje reaguja na zmiany. Radosne albo i nie :twisted: biegi do kontenerka.Ogolne syczenie...albo i nie. Ale Daszek bardzo pozytywnie nastawiony,duza ciekawosc i chec zapoznania.Jas tradycyjnie:pluje ,z\slini sie i zaglada ze zlosia w dziury od drzwi.Czyli norma.
Wiki bezstresowo.Juz w kontenerku oswiadczyla,ze ma swoje zdanie.A teraz tradycyjnie przeniosła sie do Danki-tak jak kazdy tymczas.I spi w łóżku :wink: No dzikus pelna gęba!!! Ale chuda bardzo :x
Ciagle nie umiem wklejac fotek to Danka zrobila albumik z pierwszych fote;
http://jm2543610.fotosik.pl/albumy/687668.html
tradycyjnie zasmiece watek!

No i mam maila w sprawie chlpakow.Ale daleko by poszly,bo pod Poznia!!!jednak odpisze i dowiem si.Moze sensowny domek-mysle ,ze warto!No irazem!!!jak uwazacie?
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 19, 2009 23:46 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Sensowny dom i razem dla Jasia z Daszkiem - to nawet do Świnoujścia warto by zawieźć. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie wrz 20, 2009 0:05 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

tylko chlopa pzrekonac i w droge :wink:
ale dowiem sie, bo warto!!
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 20, 2009 11:02 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

:!:
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 20, 2009 11:53 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

odpisalam wlasnie na maila w sprawie adopcji Daszka i Jasia.Wczoraj nie moglam bo przyszli panowie remonciarze jeszcze a bylam sama.Jak zwykle TZ musial isc do pracy nagle i niespodziewanie. :twisted:
Starałam sie opisac wszystko jak najlepiej i zobaczymy. Moze troche za duzo nabazgralam :twisted: Kciuki poprosze!
Wiki jest przefajnym kotem.Ofukala z mety kazdego naszego zwierza,ktory zaglada.Je,kuwetkuje i spi wlozku.Morduje rece i stopy.Pyskuje bardzo i ma wiele do powiedzenia. To twardy charakterek.Odrobaczona,odpchlona,ma malego swierzba w jednym uchu.CHUDA!!!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]