Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 18, 2009 11:55 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Arsnova pisze:Dzięki, Ulla i Ewa. Wet nazywa się Paweł Stefanowicz. Jedno jest pewne: do niego już się także nie wybierzemy. Ulla, miałam już do czynienia z różnymi wetami i jak dotąd nasza osiedlowa okazała się najsensowniejsza, naprawdę :? Raczej będę się jej trzymać - kilka miesięcy prowadziła Sani i do końca nie spisała jej na straty :cry:

O matko doczytałam właśnie. Ten sam "Pan Doktor" jak pojawiłam się z Guciem na początku choroby na konsultacje to powiedział mi, że jak pójdę do innego weta i potem wrócę do niego to on już palcem przy Guciu nie kiwnie! :evil:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pt wrz 18, 2009 12:34 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

nanetka pisze:O matko doczytałam właśnie. Ten sam "Pan Doktor" jak pojawiłam się z Guciem na początku choroby na konsultacje to powiedział mi, że jak pójdę do innego weta i potem wrócę do niego to on już palcem przy Guciu nie kiwnie! :evil:

Chryste Panie! :strach: . Co za etyka zawodowa! :twisted:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pt wrz 18, 2009 12:44 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ulla pisze:Chryste Panie! :strach: . Co za etyka zawodowa! :twisted:

Etyka rzeźnika po prostu :twisted:
Paluchy takim poobcinać :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt wrz 18, 2009 13:07 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ula jeśli dobrze pamiętam to koniec końcem Gadżetka nie miała badanego moczu, czy tak?
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt wrz 18, 2009 14:07 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Amika6 pisze:Ula jeśli dobrze pamiętam to koniec końcem Gadżetka nie miała badanego moczu, czy tak?

Koniec końcem nie zrobiłam jej tego badania, bo przez prawie miesiąc był spokój...
Zrobię to na pewno w przyszłym tygodniu, chociaż i tak jestem pewna, że jest zdrowa i to manifestacja dominacji i z jej strony :twisted: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pt wrz 18, 2009 14:22 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ulla, zrób, przynajmniej będzie wiadomo, na czym stoimy, a tak to takie trochę gdybanie. Zwłaszcza, że u niej to jest chyba okresowe, z tego, co piszesz - bywa spokój, bywają nasilenia. A że to słodki dominujący drań, to już insza inszość.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Pt wrz 18, 2009 14:29 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Nordstjerna pisze:Ulla, zrób, przynajmniej będzie wiadomo, na czym stoimy, a tak to takie trochę gdybanie. Zwłaszcza, że u niej to jest chyba okresowe, z tego, co piszesz - bywa spokój, bywają nasilenia. A że to słodki dominujący drań, to już insza inszość.

Tak oczywiście, teraz już na pewno zrobię :twisted: .
Legowisko moim zdaniem zlała, bo nie spodobało jej się zapewne, że Pańcia go położyła w innym miejscu :roll: . I w ten sposób chciała mi okazać swoje niezadowolenie :? .

A przy tym wszystkim potrafi mała zołza być taka słodka, że jest to aż nieprawdopodobne :twisted: . Patrzyła dziś rano na to zlane legowisko tymi cudnymi ślepkami z wielkim wyrzutem, że mokre i ona nie może się na nim położyć :roll:.
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pt wrz 18, 2009 18:23 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

No ładnie :roll: Ale łobuzica koffana :love:

Erin

Post » Sob wrz 19, 2009 13:07 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ulla pisze:A przy tym wszystkim potrafi mała zołza być taka słodka, że jest to aż nieprawdopodobne :twisted: . Patrzyła dziś rano na to zlane legowisko tymi cudnymi ślepkami z wielkim wyrzutem, że mokre i ona nie może się na nim położyć :roll:.

Hehe :lol: Ale mała sikawka :D Pewnie się zastanawiała kto jej "nalał" na legowisko :ryk:

nanetka

Post » Sob wrz 19, 2009 13:36 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Ulla pisze:
Amika6 pisze:Ula jeśli dobrze pamiętam to koniec końcem Gadżetka nie miała badanego moczu, czy tak?

Koniec końcem nie zrobiłam jej tego badania, bo przez prawie miesiąc był spokój...
Zrobię to na pewno w przyszłym tygodniu, chociaż i tak jestem pewna, że jest zdrowa i to manifestacja dominacji i z jej strony :twisted: .

Ula trzymam Cię za słowo, ale najlepiej by było łapać w okresie wpadek, bo jakoś tak podświadomie czuję, że wtedy szybciej dojdziesz przyczyny posikiwania
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob wrz 19, 2009 13:55 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Zapraszam na kilka fotek :wink:

nanetka

Post » Sob wrz 19, 2009 17:10 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Amika6 pisze:Ula trzymam Cię za słowo, ale najlepiej by było łapać w okresie wpadek, bo jakoś tak podświadomie czuję, że wtedy szybciej dojdziesz przyczyny posikiwania

Aniu, teraz już zrobię jej te badania na mur beton! :?
Od poniedziałku się na nią przyczajam i łapię sioo :twisted: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob wrz 19, 2009 18:06 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Dobry wieczór Dziewczyny! :)

Erin

Post » Nie wrz 20, 2009 11:46 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Witajcie dziewczyny w ten piękny niedzielny dzień! Co u Was słychać? :D Bo u nas dziewczyny śpią w najlepsze na balkonie zachwycone, że tak pięknie słonecznie i ciepło :D

nanetka

Post » Nie wrz 20, 2009 15:03 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i jej siostrzyczki Niuniuni :)

Cześć! :)
U nas słonko, kociaki odpoczywają, ja niedawno wróciłam z rowerku :P

Erin

[poprzednia][następna]