Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 16, 2009 17:57 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

nie bylo jej?
widzial ja ktos?
.

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Śro wrz 16, 2009 21:56 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Jak to sie mówi "do trzech razy sztuka" jak na razie 2:0 dla Szaruni, akcja była ale efektów nie ma na końcu najadła się i uciekła na ten ogródek co za pierwszym razem, no nic, widać ją ale nie możemy tam wejść, ogłoszenie zostawilismy nawet dwa więc jak zostanie do rana to napewno zadzwonią. ale punkt dla nas, że już jadła z ręki i nawet dorwała sie do kurczaka i siedziała przy mojej nodze, że mogłam ją dotknąć, nic na siłę bo z nią to nigdy nie wiadomo, teraz się boję, że może się wystraszyła i że juz nie przyjdzie oj :( nawet tak nie myślimy!!! ale jest piękna, i nawet wydaję mi sie, że na nas czekała bo była pod tym samochodem co wczoraj dawalismy jej jeść i o tej samej godz!!1

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Śro wrz 16, 2009 21:57 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

acha i z ta makrelą to dobry pomysł chyba będzie bo napewno ma coś z węchem i musi być coś bardzo waniącego, może wątróbka bo lubi,

tysia6667

Post » Śro wrz 16, 2009 22:12 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Moja Fela jak się zgubiła wróciła na wędzoną makrelę na płocie :wink:
Gosiara

Post » Śro wrz 16, 2009 22:17 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

martwie sie o szarunie, coraz lepiej nam idzie, codziennie jedziemy z nadzieja, ze dzisiaj się uda, boje się czasami, że jak się naje to będzie spać gdzieś i nie przyjdzie :( odpukać w niemalowane, żeby była bezpieczna miała ciepełko najedzona jest i zeby jutro wróciła na kolację i dała się złapać

tysia6667

Post » Czw wrz 17, 2009 6:53 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Robi się coraz zimniej...Poczekaj jak Jej się zimno zrobi zrobi sie przymilasa żeby Ją do domku wziąść:)
Gosiara

Post » Czw wrz 17, 2009 7:17 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

dopiero teraz trafiłam na wątek, też opiekuję się bezdomniakami, czy jakimkolwiek kotkom z pierwszej strony (Szarka, Uszatek) udało się znależć domki? :(
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pt wrz 18, 2009 6:32 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Aż boję się zapytać co słychać...
Gosiara

Post » Pt wrz 18, 2009 6:45 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Uciekła ledwo co nas zobaczyła!!!! zachowuje sie zupełnie jak w nd!!1 Saffi mówiła, że ona ma czasami takie humory, nie gonilismy jej bo by sie jeszcze bardziej wystraszyła, zostawilismy jedzenie koło smietnika tam dwa razy probowaliśmy ją złapać i tam wczoraj tez dwa razy ja schaltowalismy w przciągu godz. no nic dzisiaj nocne łowy bo po dobroci to sie z nią nie da....na wszelki wypadek zrobie jej taki domek ze styropianu kartownu gazet zaizoluje żeby nie przeciekło włoże jej kocyk martwie sie juz nie na zarty nocami nie mogę spać a w dzień chodzę z kąta w kąt oj :crying:

tysia6667

Post » Pt wrz 18, 2009 8:51 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

A może jakimś podbierakiem by ja złapać skoro już bywało, że podchodziła blisko. Ale nie wiem czy to jest dobry sposób na dorosłe, duże koty..

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Pt wrz 18, 2009 13:54 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Pobierak od ryb najlepszy na takie łobuzy...sprawdzone
Gosiara

Post » Sob wrz 19, 2009 7:10 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Ech :roll: Trzymam kciuki nadal... :ok:
Gosiara

Post » Sob wrz 19, 2009 11:46 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Dzięki wielkie za kciuki!!! Nie wiem jak Szarka to robi ale przewiduje każdy nas ruch!!! och co za kłet jak to mojego TZ babcia mówiła :) dzisiaj juz nie na żarty chce ją dorwać i wiecie co koci miętka działa!!! miziała sie do niej strasznie!!! tylko mam problem i potrzebuje porady: zauwazylismy wczoraj u dwóch innych kotów, że one nie wchodzą do klatki, waleriana jest od razu za zapadką a na wejściu jest zrobiona ścieżka z jedzenia do zapadki, kot obchodzi klatkę ale nie wchodzi do środka nawet jeden przez kratę starał sie wyciągnąć jedzenie a jeden zjadł to co było na wejsciu i stał z tyłu klatki i sie o kraty ocierał, hmm nie wiem jak zrobić z tą klatką doradźcie mi bo o 20:30 znowu jedziemy i chciałabym juz byc przygotowana??? codziennie zostawiem szaruni jedzenie a do klatki prowadzą same jej smakołyki

tysia6667

Post » Sob wrz 19, 2009 14:48 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

mam wędzona makrele :lol:

tysia6667

Post » Sob wrz 19, 2009 15:59 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Mam nadzieję, że Szarunia się znajdzie... Bo słodka jest... Widziałem na filmie... A poza tym to mam prośbę dziewczyny. Odwiedźcie Ten Wątek i pomóźcie szukać mojej Frytki. Zaginęła ponad 2 tygodnie temu. Bardzo się martwię o Nią...

Duran84

Od: Śro wrz 16, 2009 9:49

[poprzednia][następna]