Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:jeśli chodzi o dyzuru na wielopolu, wpiszę sie na nd lub pon wieczorem, ale jeszcze nie wiem.. potwierdze wieczorkiem..
mjs pisze:edit_f pisze:jeśli chodzi o dyzuru na wielopolu, wpiszę sie na nd lub pon wieczorem, ale jeszcze nie wiem.. potwierdze wieczorkiem..
Edytko, niedziela i poniedziałek już obstawione, zapraszam w innym terminie
Wielopolanie za moment będą rozpuszczeni jak dziadowski biczNa kolację dostali saszetki Miamor i gotowane udka kurze, że o Royal Exigent na przekąską nie wspomnę. Za to Gluś Jagular rozmruczał się na kolanach Joli, a na moich nogach zasnęła Milka. Tak sobie siedzieliśmy wszyscy w kupie, nie licząc Basi i Fredzi, bo one indywidualistki
Koniecznie muszę odgrzebać fotele, lutra wspominała o radiu i będzie można spokojne popołudnia spędzać z kotami
![]()
Koty dostały od Pani Marty prezenty -posłanka i OGROMNĄ sizalową mychę! Jest wielkości Fumika, a może nawet większaKoty obserwują ją uważnie, chyba na razie nie skumały, że jest martwa
Prosiły, żeby podziękować na forum
![]()
Na Wlp była taka fajowa wielka rękawica, spawalnicza, czy jakaś inna. Przydałaby się podczas odrobaczania, wie ktoś gdzie ona jest?
mjs pisze:edit_f pisze:jeśli chodzi o dyzuru na wielopolu, wpiszę sie na nd lub pon wieczorem, ale jeszcze nie wiem.. potwierdze wieczorkiem..
Wielopolanie za moment będą rozpuszczeni jak dziadowski biczNa kolację dostali saszetki Miamor i gotowane udka kurze, że o Royal Exigent na przekąską nie wspomnę. Za to Gluś Jagular rozmruczał się na kolanach Joli, a na moich nogach zasnęła Milka. Tak sobie siedzieliśmy wszyscy w kupie, nie licząc Basi i Fredzi, bo one indywidualistki
Koniecznie muszę odgrzebać fotele, lutra wspominała o radiu i będzie można spokojne popołudnia spędzać z kotami
![]()
Koty dostały od Pani Marty prezenty -posłanka i OGROMNĄ sizalową mychę! Jest wielkości Fumika, a może nawet większaKoty obserwują ją uważnie, chyba na razie nie skumały, że jest martwa
![]()
Na Wlp była taka fajowa wielka rękawica, spawalnicza, czy jakaś inna. Przydałaby się podczas odrobaczania, wie ktoś gdzie ona jest?
mjs pisze:O kurczę, Gdyby ktoś z Kocimujących był do poniedziałkowego wieczoru w okolicach Wielopola i mógł podrzucić rękawicę byłabym dozgonnie wdzięczna. Myszeńka jest bardzo agresywna podczas odrobaczania, byłoby łatwiej ją przytrzymać.
kastapra pisze:mjs pisze:edit_f pisze:jeśli chodzi o dyzuru na wielopolu, wpiszę sie na nd lub pon wieczorem, ale jeszcze nie wiem.. potwierdze wieczorkiem..
![]()
![]()
Ale ja wczoraj widziałam taką inną, mniejszą koło klatki leżała
miszelina pisze:Na Chocimskiej są wielkie rękawice po pachy, skórzane, do łapania kotów. To nie te, o które chodzi, bo ja je osobiście przyniosłam od Tweety jak jechałam ze Sreberkami do weta. Na Wielopolu - za moich czasów - była rękawica z baardzo grubego płótna, ale normalych rozmiarów.
mjs pisze:miszelina pisze:Na Chocimskiej są wielkie rękawice po pachy, skórzane, do łapania kotów. To nie te, o które chodzi, bo ja je osobiście przyniosłam od Tweety jak jechałam ze Sreberkami do weta. Na Wielopolu - za moich czasów - była rękawica z baardzo grubego płótna, ale normalych rozmiarów.
Ja pamiętam z czerwca, czy początków lipca jedną rękawicę, taką do łokcia, skórzaną bodajże. Leżała na Wlp.
Tweety pisze:mjs pisze:miszelina pisze:Na Chocimskiej są wielkie rękawice po pachy, skórzane, do łapania kotów. To nie te, o które chodzi, bo ja je osobiście przyniosłam od Tweety jak jechałam ze Sreberkami do weta. Na Wielopolu - za moich czasów - była rękawica z baardzo grubego płótna, ale normalych rozmiarów.
Ja pamiętam z czerwca, czy początków lipca jedną rękawicę, taką do łokcia, skórzaną bodajże. Leżała na Wlp.
jedne są na Kocimskiej a druga para jest u szewca, podlega wzmocnieniu, na poniedziałek chyba będą gotowe. A te czerwone spawalnicze też powinny gdzieś być.
Kocimiaki zakochały si e w myszy na wędce, szczególnie nowy Felek ale i Śnieżek wyskakiwał równie wysoko, podobnie jak i gang Kredek. Zaczęło się niewinnie tzn Felek skakał z prawej na lewą i odwrotnie a widownia, ze 7 sztuk, siedziała pod fotelem i, jak to widzowie tenisa, kręcili tylko łepkamiPotem część dołączyła a Fionka uznała, że sama się pobawi myszką bez sznurka. Panna R wymiziana, Shrek również. Felek sam się pchał, on to ze szczęścia, że jednak został wypuszczony z radości w ogóle nie wiedział czym się bawić najpierw, ganiał po drapaczku, zaprzyjaźniał się z każdym. Nie da się go trzymać w klatce, beczał tak, że ściągnąłby straż miejską
![]()
U mnie dzień wielkiego ciacha: Czupa z Czupsem i Daisy. Jutro przychodzą zapoznać się z Majeczką, która z nudów chyba powiesiła się gdzieś za nogę albo coś sobie na nią zrzuciła, bo okulała ale w badaniu wyszło tylko stłuczenie. Mam nadzieję, że wszyscy przypadną sobie do gustu i mała pojedzie za chwilę do domu.
W przyszłym tygodniu ciachnę Penelopkę i u mnie to by byli wszyscy.
Przyłączam się do prośby Miszeliny, zwłaszcza, że ona jest tam najczęściej, potrzebny jest ktoś kto wesprze, przynajmniej ze dwa razy popołudniową/wieczorną porą koty na Kocimskiej a tym samym wyręczy Miszelinę, bo ona ma 6 dyżurów w tygodniu. A co do października to mnie też nie będzie na pewno od 13.10 przez kilka dni.
Aha, kto szczepił koty fundacyjne u dr Szpeyera (oprócz Miszeliny)??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 80 gości