Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:CzarowneBo jakoś te siły piekielne zaczynają mi się mocno konkretyzować
![]()
Trinity36 pisze:Tak sobie myślę, czy jednorazowo, z funduszu adopcyjnego (na razie mamy jednego Merlinka) nie mogłybyśmy przeznaczyć 50 zł na operację koteczki z tego wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100116? Jest szansa na uratowanie łapki, no i dziewczyna w końcu czarna..
Co myślicie o tym?
psiama pisze:Nie zostawimy niuniu bez pomocy na pewno !. Czy mozna juz głosować, czy dopiero 20-go ?
verrine pisze:Wczoraj wieczorem dzwonek do drzwi, jakaś sympatyczna dziewczyna z chłopakiem i z kartonowym pudełkiem z pieniędzmi (raczej banknoty niż monety:> ) i hasłem, że zbierają na sterylki kotów pod blokiem :] Ale się ucieszyłam, oczywiście się nagadaliśmy, się okazało że obydwoje mieszkają w tym bloku, chłopak ma już u siebie w domu 3 kociaki z miotów kotów podblokowych, dokarmia je codziennie, ostatnio był wyleczyć naszego najsympatyczniejszego samca podblokowego (jedyny, który nachalnie podchodzi do ludzi i gada) i przy okazji go ciachnęli, zamówili jakieś budki do spania dla kotów na zimę... Ogólnie jestem pod wrażeniemJakoś tak fajnie zobaczyć, że chociaż część ludzi z jednej wspólnoty blokowej umie się zorganizować w takiej dość mało uświadomionej społecznie kwestii jaką jest sterylizacja bezdomnych zwierząt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 81 gości