Czy nadejdzie lepsze jutro ? :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 16, 2009 20:08 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

Pomoc na leczenie maleńkich ,chorych kociat i DT-pilnie potrzebne!-kto jeszcze im może pomóc???-błagamy o pomoc!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro wrz 16, 2009 20:55 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

Trzymam kciukole za zdrówko kociaków
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw wrz 17, 2009 6:15 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

Do góry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw wrz 17, 2009 6:53 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

Cioteczki, dostałam też od Ewschen pewną kwotę, ale to ma być na pomoc domkowi tymczasowemu.
Bardzo dziękuję Ewa. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw wrz 17, 2009 6:55 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

Żeby tylko domek sie znalazł,albo kilka domków!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 17, 2009 8:03 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

kropkaXL pisze:Żeby tylko domek sie znalazł,albo kilka domków!!!!!!!!

Koteczki muszą opuścić lecznicę. :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw wrz 17, 2009 8:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA KASI86

viewtopic.php?f=20&t=100193
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw wrz 17, 2009 11:34 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

Zabers - bardzo serdecznie dziękuję za bazarek. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc i za pamięć o tych bidulkach, bo bez Was nie dałabym rady :cry: :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 17, 2009 12:19 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

Jutro dwa braciszki opuszczają lecznicę.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 17, 2009 13:58 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

A ta czarna z mojego banerka siedzi teraz w ogródku pod blokiem. To taka śliczna, czarna, nieduża koteczka jest.
To ta mnie wczoraj poharatała. :twisted: Dla niej by się też przydał tymczas, bo te ślepka nie dają mi spokoju. :cry:

Skontaktowałam się z karmicielką o klatkę łapkę, ale jest już oddana do Łodzi. Ma jeszcze gdzieś zapytać i da mi znać.
Będziemy łapać! :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 17, 2009 14:06 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Czw wrz 17, 2009 14:14 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

Moge zorganizowac Ci klatke - tylko okresl kiedy chcesz lapac... masz jakas stala pore karmienia ? Bo wtedy najlepeij, a jak nie to trzeba bedzie nad ranem...

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Czw wrz 17, 2009 15:12 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

Pora karmienia jest różna. Zawsze jak im zanoszę jedzenie to się prawie wszystkie odliczają. Dzisiaj, ani wczoraj nie widziałam tej starszej kotki.
Ta młodziutka dalej siedzi u mnie pod blokiem. :cry:
Do łapania to one nie mogą nikogo obcego za bardzo widzieć, bo nie przyjdą. Tak było jak Magda przyszła im porobić zdjęcia. Co jakiś czas dopiero wyłaziły ale niepewnie.
Tą buraskę dzisiaj dotykałam po grzbietku, ale widać, że się boi. Jest przyjaźniej nastawiona do człowieka niż ta czarna.
Myślę, że za jakiś czas dałaby mi się już miziać, ale nie chcę ją przyzwyczajać, bo ludzie są jacy są. :? A w szczególności ''dzieci'' :?

Co do czasu łapania to ja muszę się dostosować do Tej osoby która będzie mi pomagać. Ona też miała się wywiedzieć o klatkę łapkę, tak jak już pisałam, ewentualnie pożyczę z lecznicy z Łodzi, chyba ze znajdzie się u nas w Pabianicach.

Czekam na telefon od Pani Grażynki-karmicielki.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 17, 2009 18:20 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

Oleńko dziękuję w imieniu kotków za bazarek!!-będe podrzucać,coby chętni zauważyli i kupili!
Ale domków nie umiem wyczarowac niestety,choć bardzo bym chciała :( :( :(
Boże-co sie teraz stanie z maluchami :cry: :cry: :cry: :cry: ???????????????????
Błagamy o DT-superpilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw wrz 17, 2009 18:39 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

Dwaj bracia czekają na domek w lecznicy do jutra.

Obrazek

Mam tylko jedno zdjęcie. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]