[']
Brykaj, Mrubisku, po Tęczowych łąkach...
Twój Mru
viewtopic.php?f=1&t=95302&p=4887225#p4887225
Moderator: Estraven
KarolinaS pisze:matko...dopiero znalazłam wątek i od godziny nie mogę się pozbierać...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
żałuje że dopiero teraz, ale od teraz będę systematycznie zaglądać
no i witam wszystkich
Wielbłądzio pisze:A Pluszak zwalił dziś sobie na tyłek i ogon ciężką klapę od kibla. Niby to chyba dobrze, że oberwał w dupsko, a nie w głowę..., ale przecież gdyby nawet, to w tej jego biednej głowinie naprawdę nie miało co ucierpieć
![]()
Dorota pisze:Mrubis odszedl...![]()
[']
Brykaj, Mrubisku, po Tęczowych łąkach...
Twój Mru
viewtopic.php?f=1&t=95302&p=4887225#p4887225
behemotka pisze:Wielbłądzio pisze:A Pluszak zwalił dziś sobie na tyłek i ogon ciężką klapę od kibla. Niby to chyba dobrze, że oberwał w dupsko, a nie w głowę..., ale przecież gdyby nawet, to w tej jego biednej głowinie naprawdę nie miało co ucierpieć
![]()
A co, też kontroluje proces sprzątania w kuwetach?
Bulwa często miewa takie ciągoty a'la sanepid. Już nie wspominam, że obok niego pcha się wielki gruby czarny kretyn, jęcząc o wodę. A jak spuszczam wodę, to dopiero jest atrakcja.

. Niewdzięczne szczyle są miłe, mruczące oraz bezkonfliktowe dokładnie do momentu wbicia igły; wtedy następuje błyskawiczna transmutacja w ośmionożne tygrysy z pułapkami na niedźwiedzie zamiast pysków. Gryzą, drapią, walczą, wiją się i wrzeszczą tak, że ludzie z zewnątrz zaglądają do lecznicy w poszukiwaniu kata niewinnych kociątek 
behemotka pisze:A to małe upierdliwe #@&%$@# widoczne na zdjęciach przedwczoraj tylko mnie pogryzło, za to wczoraj, trzymane w powietrzu, wyrwało się z uchwytu 2 osób i wykonało efektowny skok a'la ninja, zakończony wbiciem pazurów w moją głowę.
seidhee pisze:behemotka pisze:A to małe upierdliwe #@&%$@# widoczne na zdjęciach przedwczoraj tylko mnie pogryzło, za to wczoraj, trzymane w powietrzu, wyrwało się z uchwytu 2 osób i wykonało efektowny skok a'la ninja, zakończony wbiciem pazurów w moją głowę.
Miałam na tymczasie coś tego samego gatunku. Ale trafiło do DS i wyrosła z niego taka oto królewna:
http://img522.imageshack.us/img522/613/img0114a.jpg
http://img40.imageshack.us/img40/9418/img0118ag.jpg
(ja kocham czarne miłością automatyczną i bezgraniczną...).behemotka pisze:GŁĄBY (z kalafiora) żrą. To już trąci kanibalizmem…

jopop pisze:kocham te koty...
marta79 pisze:Marchew tańsza od mięsa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Lifter, Majestic-12 [Bot] i 15 gości