K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 16, 2009 13:22 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Ok.Dzięki Tweety :)

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Śro wrz 16, 2009 13:37 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

przypominam - spotkanie 25.09 lub 26.09 na Kocimskiej. To będzie ostatni tydzień przed imprezą i musimy porobić ostatnie uzgodnienia głównie kto czym się będzie mógł zająć, kto za co będzie odpowiadał. Będą potrzebne zdjęcia do identyfikatorów. Także proszę o szczególną mobilizację i uwzględnienie tych terminów w swoich kalendarzach.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro wrz 16, 2009 13:49 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

miszelina pisze:
Tweety pisze:Miszelina, bardzo słuszne uwagi, zmiany zrobione.

No to jeszcze jedna uwaga: :twisted: o ile się nie mylę, to we wtorki i czwartki rano chodzi Milu. Ale poczekajmy może, aż się sama wypowie.

Ja idę w październiku na urlop od 07. do 18 października włącznie. Poza tym nie mogę 25 września i 2 października. Potrzebny chętny na Kocimską w tych terminach na popołudnia. Klucze można dorobić.

Na Kocimską chodzę we wtorki i czwartki, ale na jaki temat mam się wypowiedzieć? :oops:

Aha, i może się okażę głąbem, termin spotkania jest jasny, ale o jaką imprezę/wystawę chodzi?

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Śro wrz 16, 2009 14:14 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Ja odnotuje watek.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Śro wrz 16, 2009 14:17 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

elzak3 pisze:Ja odnotuje watek.

zamówienie złożone

Tweety

Post » Śro wrz 16, 2009 14:18 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

milu pisze:
miszelina pisze:
Tweety pisze:Miszelina, bardzo słuszne uwagi, zmiany zrobione.

No to jeszcze jedna uwaga: :twisted: o ile się nie mylę, to we wtorki i czwartki rano chodzi Milu. Ale poczekajmy może, aż się sama wypowie.

Ja idę w październiku na urlop od 07. do 18 października włącznie. Poza tym nie mogę 25 września i 2 października. Potrzebny chętny na Kocimską w tych terminach na popołudnia. Klucze można dorobić.

Na Kocimską chodzę we wtorki i czwartki, ale na jaki temat mam się wypowiedzieć? :oops:

Aha, i może się okażę głąbem, termin spotkania jest jasny, ale o jaką imprezę/wystawę chodzi?

szczegóły na spotkaniu

Mjs - o której jesteś w piątek na Wielopolu? Przyjechałaby Aania z Nawojowej Góry, bo jak Sasza poszedł do domu to mogłaby i chciała wziąć np. Basię na DT

Tweety

Post » Śro wrz 16, 2009 15:27 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Tweety pisze:
elzak3 pisze:Ja odnotuje watek.

zamówienie złożone

Bardzo się ciesze, jak bedziesz znac całokształt kosztów to daj mi znac.

Trzymam kciuki za Basię.

elzak3

Post » Śro wrz 16, 2009 15:37 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Anna09 - czy Ty masz dla mnie fakturę na 214 zł? w kwietniu zwracałam za nią pieniądze

na Kocimskiej jest już światło przed lokalem. Takie z czujnikiem ruchu

Tweety

Post » Śro wrz 16, 2009 18:19 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Zacznę od dyżurów, bo to najpilniejsze:
piątek
mjs
...........

sobota
elzak3
lutra

niedziela
mjs
............

poniedziałek
............
mjs

Teraz po kolei...
edit_f - z ochotą upiekę cantucci, ale proszę o cierpliwość. Na razie do domu docieram późnym wieczorem i nie mam siły zjeść ciasteczka, a co dopiero go piec :wink: W przyszłym tygodniu powinno być lepiej, odezwę się. A ile zestawów chciałabyś, bo muszę zaplanować zakupy.

Tweety w piątek jestem na Wlp rano. Myślę, że od ok.7.15 do 8.45. Potem pędzę do pracy. Byłoby dobrze, gdyby Basieńka miała dom.

Wielopolanie:
Oczko - dodałabym, że nie jest agresywny i złośliwy, on tylko boi się człowieka. Swobodnie spaceruje po lokalu, je z ręki smakołyki, ale nie przepada za dotykiem. Ze strachu.
Milka - mama Joasi, bardzo proludzka, chodzi przy nodze, nadstawia łebek do głaskania. Uwielbia się bawić myszkami, tunelikiem. Jest bardzo spokojna, taka mała przylepa. Akceptuje inne koty. Kocha Joasię! Bardzo! Niesamowity łasuch :D
Joasia - córka Milki. Odważna, ciekawska, wesoła, uwielbia zabawy rozmaite. Luzak, nie przejmuje się ani tłukącą ją Ryfką, ani weterynarzem :lol: Najpogodniejsza z Wielopolan, lubi człowieka. Bardzo kocha Milkę, myją się nawzajem, bawią.
Fredzia - zagubiona, wystraszona, znaleziona na złomowisku koło Zakopianki. Nie przeszkadzają jej inne koty. Człowiek może ją głaskać, ale tylko po główce.
Fumik - uwielbia zabawy, radosny małolat. Nie unika towarzystwa innych kotów. Od człowieka ucieka, ale złapany wtula się i mruczy. Nie wiem skąd się wziął na Wlp.
Gluś - dzikawy, unika dwunożnych, podobnie jak Fumik złapany mruczy w objęciach. Nic więcej nie potrafię o nim powiedzieć. Zwykle gdy jestem na Wlp wybiera ten pokój, w którym akurat mnie nie ma :wink: Z kotami dogaduje się dobrze. Nie wiem jak znalazł się na Wlp.

Edit: Jeszcze Myszka - Oddana z domu, bo pojawiło się dziecko. Ma ok.10 lat.Nieszczęśliwa, cały czas się skarży :( Nie lubi innych kotów. Przytula się do człowieka, a za moment bije łapami. Nie umie sobie poradzić z tym, co ja spotkało :(
Ostatnio edytowano Czw wrz 17, 2009 8:35 przez mjs, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Śro wrz 16, 2009 18:42 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Tweety pisze:Anna09 - czy Ty masz dla mnie fakturę na 214 zł? w kwietniu zwracałam za nią pieniądze

Hmm, pewnie gdzieś mam. To ta od Gubały. Muszę poszukać, ale znalezienie może mi chwilę zająć, bo mam straszliwy bałagan w papierach :oops:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro wrz 16, 2009 18:45 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Wstępnie biorę sobote rano na Wielopolu.

elzak3

Post » Śro wrz 16, 2009 19:11 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

elzak3 pisze:Wstępnie biorę sobote rano na Wielopolu.

Fajnie, już wpisuję :D Gdybyś miała jakieś problemy na miejscu, pytania - dzwoń.
Obrazek

mjs

Post » Śro wrz 16, 2009 20:11 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

mjs pisze:edit_f - z ochotą upiekę cantucci, ale proszę o cierpliwość. Na razie do domu docieram późnym wieczorem i nie mam siły zjeść ciasteczka, a co dopiero go piec :wink: W przyszłym tygodniu powinno być lepiej, odezwę się. A ile zestawów chciałabyś, bo muszę zaplanować zakupy.

Ja nieśmiało dołączam się do zamówienia :oops: Ze mnie taki piekarz, że khmmm. Zestaw to ile ciastek?

milu

Post » Śro wrz 16, 2009 20:18 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

milu pisze:
mjs pisze:edit_f - z ochotą upiekę cantucci, ale proszę o cierpliwość. Na razie do domu docieram późnym wieczorem i nie mam siły zjeść ciasteczka, a co dopiero go piec :wink: W przyszłym tygodniu powinno być lepiej, odezwę się. A ile zestawów chciałabyś, bo muszę zaplanować zakupy.

Ja nieśmiało dołączam się do zamówienia :oops: Ze mnie taki piekarz, że khmmm. Zestaw to ile ciastek?

Fajnie :D 20 sztuk.
Obrazek

mjs

Post » Śro wrz 16, 2009 21:12 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

mjs pisze:
milu pisze:

Fajnie :D 20 sztuk.

To poproszę jeden zestaw :)

milu

[poprzednia][następna]