Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Tweety pisze:Miszelina, bardzo słuszne uwagi, zmiany zrobione.
No to jeszcze jedna uwaga:o ile się nie mylę, to we wtorki i czwartki rano chodzi Milu. Ale poczekajmy może, aż się sama wypowie.
Ja idę w październiku na urlop od 07. do 18 października włącznie. Poza tym nie mogę 25 września i 2 października. Potrzebny chętny na Kocimską w tych terminach na popołudnia. Klucze można dorobić.
elzak3 pisze:Ja odnotuje watek.
milu pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:Miszelina, bardzo słuszne uwagi, zmiany zrobione.
No to jeszcze jedna uwaga:o ile się nie mylę, to we wtorki i czwartki rano chodzi Milu. Ale poczekajmy może, aż się sama wypowie.
Ja idę w październiku na urlop od 07. do 18 października włącznie. Poza tym nie mogę 25 września i 2 października. Potrzebny chętny na Kocimską w tych terminach na popołudnia. Klucze można dorobić.
Na Kocimską chodzę we wtorki i czwartki, ale na jaki temat mam się wypowiedzieć?![]()
Aha, i może się okażę głąbem, termin spotkania jest jasny, ale o jaką imprezę/wystawę chodzi?
Tweety pisze:elzak3 pisze:Ja odnotuje watek.
zamówienie złożone
Tweety pisze:Anna09 - czy Ty masz dla mnie fakturę na 214 zł? w kwietniu zwracałam za nią pieniądze
elzak3 pisze:Wstępnie biorę sobote rano na Wielopolu.
mjs pisze:edit_f - z ochotą upiekę cantucci, ale proszę o cierpliwość. Na razie do domu docieram późnym wieczorem i nie mam siły zjeść ciasteczka, a co dopiero go piecW przyszłym tygodniu powinno być lepiej, odezwę się. A ile zestawów chciałabyś, bo muszę zaplanować zakupy.
milu pisze:mjs pisze:edit_f - z ochotą upiekę cantucci, ale proszę o cierpliwość. Na razie do domu docieram późnym wieczorem i nie mam siły zjeść ciasteczka, a co dopiero go piecW przyszłym tygodniu powinno być lepiej, odezwę się. A ile zestawów chciałabyś, bo muszę zaplanować zakupy.
Ja nieśmiało dołączam się do zamówieniaZe mnie taki piekarz, że khmmm. Zestaw to ile ciastek?
mjs pisze:milu pisze:mjs pisze:edit_f - z ochotą upiekę cantucci, ale proszę o cierpliwość. Na razie do domu docieram późnym wieczorem i nie mam siły zjeść ciasteczka, a co dopiero go piecW przyszłym tygodniu powinno być lepiej, odezwę się. A ile zestawów chciałabyś, bo muszę zaplanować zakupy.
Ja nieśmiało dołączam się do zamówieniaZe mnie taki piekarz, że khmmm. Zestaw to ile ciastek?
Fajnie20 sztuk.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 108 gości