I jedno i drugie

Moderator: Estraven
shira3 pisze:Wiem. Dlatego pytam weta jak na jego oko rzecz się u Rudisia maMówi, że tragedii nie ma ale jakby z pół kilo zrzucił...ylko jak? jak on i tak niewiele je a ja mam cały czas w pamięci tragedię jego niejedzenia
Nelly pisze:shira3 pisze:Wiem. Dlatego pytam weta jak na jego oko rzecz się u Rudisia maMówi, że tragedii nie ma ale jakby z pół kilo zrzucił...ylko jak? jak on i tak niewiele je a ja mam cały czas w pamięci tragedię jego niejedzenia
Ee tam, jeśli pół kilo to tak jakby nic nie miał do zrzucenia. To straszne jak kot chce jeść, a nie można dawać, wiem. Ale jeśli w ogóle nie je dużo to pewnie przytycie mu nie grozi. Nie wiem, nie znam się aż tak. Może mniej kaloryczne jedzenie?
Zobaczcie tego kota![]()
http://juszes.wrzuta.pl/obraz/9tMDUPNjihu/gruby_kot
shira3 pisze:[A z Rudim to było tak, że on sam postanowił się zagłodzić...nie jadł 4 dniAle to było w schronie...
Agata&Alex pisze:Nasz Cyryl też ma takie dni, że je bardzo mało. Ale jeśli kot zachowuje się normalnie (czytaj: szaleje po domu) to ja się za bardzo nie przejmuje, po prostu tak ma i już. Też czasem ma takie dni, że mogę zjeść śniadanie, a potem tylko jabłko i mi starczy. Ale wracając do tych kotów, przypuszczam, że one jedzą tłuszcz który został na talerzu, śmietankę najlepiej taką 30%i całą masę tych "zdrowych" rzeczy, i dlatego tak wyglądają. Tylko ile taki kot przeżyję? Swoich przysłowiowych 20 lat to nie ma najmniejszych szans, bo jak
gdy wszystko w środku ma otłuszczone
Nelly pisze:to istnieje jakiś konkurs na nagrubszego kota czy coś w tym stylu
kosztem zdrowia kotaAgata&Alex pisze:Nelly pisze:to istnieje jakiś konkurs na nagrubszego kota czy coś w tym stylu
no właśnie i jedne z drugim chce wygrać w takim konkursie
shira3 pisze:kosztem zdrowia kotaAgata&Alex pisze:Nelly pisze:to istnieje jakiś konkurs na nagrubszego kota czy coś w tym stylu
no właśnie i jedne z drugim chce wygrać w takim konkursie![]()
A ja myślę, gdzie jest granica - lubimy misiowate koty - jak z miłości nie zrobić im krzywdy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 156 gości