Powrót dramatu kostrzyńskich kotów....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 16, 2009 12:37 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

Jest jeszcze taki spis gospodarstw eko-agroturystycznych:
http://www.eko.radom.com.pl/bga/
"eko" - czyli sporo z nich oferuje własne jajka, mleko itp, ergo - mają własną trzódkę, czyli jakąś stajnię lebo obórkę.
I z założenia są "daleko od szosy".
Trochę bardziej czasochłonne będzie rozpracowanie tych danych, bo żeby dotrzeć do adresu e-mail, trzeba wejść w link obok nazwiska właściciela.
Ale to tylko 170 linków :D , da się zrobić.
No jak, są chętni ?
bromba
(która wskutek fatalnej pomyłki utraciła swą poprzednią tożsamość i zmuszona była przyjąć nowe wcielenie)

bromba1

Od: Wto wrz 15, 2009 20:54

Post » Śro wrz 16, 2009 12:51 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

No to się zacytuję:
bromba1 pisze:Znalazłam wyszukiwarkę gospodarstw agroturystycznych z podziałem na województwa.
http://www.agroturystyka.pl/
Baza zawiera adresy ponad 500 gospodarstw...
Kto może poświęcić chwilę czasu, niech przeczesze jedno województwo i wyśle wspomniany tekst na adresy wyszukanych gospodarstw.

Województwa:
lubuskie
kujawsko-pomorskie
wielkopolskie
warmińsko-mazurskie
zachodnio-pomorskie
pomorskie
łódzkie
małopolskie

już zostały lub w najbliższym czasie zostaną rozpracowane.

Ktoś jeszcze może pomóc w rozesłaniu listów do gospodarstw z pozostałych województw???

Pomyślcie - jeśli tylko co dziesiąty adresat przeczyta nasz list,
a z tych, którzy przeczytają tylko co dziesiąty uzna, że może coś zrobić i zgodzi się przyjąć jednego kota,
to wystarczy wysłać list do 500 gospodarstw i mamy domki dla wszystkich kotów !!!
A kto nie wierzy, niech przeliczy
:wink:
Ostatnio edytowano Śro wrz 16, 2009 17:40 przez bromba1, łącznie edytowano 5 razy
bromba
(która wskutek fatalnej pomyłki utraciła swą poprzednią tożsamość i zmuszona była przyjąć nowe wcielenie)

bromba1

Post » Śro wrz 16, 2009 12:59 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

To ja teraz wychodzę a jak wróce to zachodniopomorskie zaatakuję i trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

fresto

Od: Sob maja 12, 2007 16:13

Post » Śro wrz 16, 2009 13:01 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

Świetnie ! Wielkie dzięki, wpisuję zachodniopomorskie na listę województw odfajkowanych.
bromba

bromba1

Post » Śro wrz 16, 2009 13:28 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

to cała Polskę chcecie przleciec?
Rozpatrze sie w czasie bo mam ograniczony dostep do kompa(sajgon w domu-remont)to pare gospodarstw w mazowieckim w weeken obskocze.Wczesniej nie da chyba rady!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 16, 2009 13:30 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

tyle,że mazowieckie wielkie!Moze juz ktos jakis rejon zrobil niech da zanc coby nie powtarzac sie.
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 16, 2009 14:12 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

Czy chcemy przelecieć całą Polskę?
Tak, chcemy sprawdzić maksymalnie dużą ilość możliwości.
Chcemy dać szansę kostrzyńskim kotom.
Chcemy, aby ta cała akcja nie poszła na marne.
Chcemy zrobić wszystko, co do sprawdzenia jest, co damy radę.
Każdy, kto tu zagląda może pomóc.
Jeżeli tylko znajdzie 10 minut, tylko 10 minut.
Dla kotów, to szansa na życie, to całe ich życie.
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Śro wrz 16, 2009 14:13 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

w wolne się wezme.dalej proze o podanie czy mazowieckie (czesc)jest juz ruszona?
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 16, 2009 14:46 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

:arrow: Lista województw rozpracowanych lub w trakcie rozpracowywania kilka postów wyżej
Mazowieckim jeszcze nikt się zajął.
I nie siej defetyzmu, że ono takie wielkie - raptem 39 pozycji na liście, do zrobienia w godzinę :smokin:
bromba

bromba1

Post » Śro wrz 16, 2009 14:53 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

Święte słowa Bromby :aniolek: :

"Pomyślcie - jeśli tylko co dziesiąty adresat przeczyta nasz list,
a z tych, którzy przeczytają tylko co dziesiąty uzna, że może coś zrobić i zgodzi się przyjąć jednego kota,
to wystarczy wysłać list do 500 gospodarstw i mamy domki dla wszystkich kotów !!!
A kto nie wierzy, niech przeliczy :wink:"

Lista województw kilka postów wyżej, pomóżcie!!!!!!!
Obrazek

czitka

Post » Śro wrz 16, 2009 14:56 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

to ja siem modlem 8) :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro wrz 16, 2009 15:41 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

Ruru, to bardzo ważne 8)
Ruru jest dyżurną modlącą się, jeden wystarczy. Kto pracuje z agroturystykami :?:
Obrazek

czitka

Post » Śro wrz 16, 2009 17:20 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

Przed chwileczką dzwonił do mnie Pan Tomek, przyszły opiekun naszej oswojonej kituni. Są bardzo przejęci i bardzo na nią czekają i pytają się, jak się muszą przygotować i kiedy kicia przyjedzie i w ogóle :P
Fundacjo KOT, wysłałam Wam pw z komórką do Pana Tomka. Będzie spokojniejszy, jak do niego zadzwonicie i podacie przybliżony termin. Żeby się tylko nie rozmyślił!
No proszę, ktoś czeka na naszą kotusię :P
A reszta kotów w klatkach.... :(
Czy ktoś nad tym pracuje?
Halo, 10 minut proszę o poświęcenie, tylko 10 minut.....
Obrazek

czitka

Post » Śro wrz 16, 2009 17:30 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

Z doskoku załatwiłam jeszcze województwo pomorskie.
Chyba jednak nie mam predyspozycji do pracy przy taśmie... popadłam już w lekkie splątanie fizyczno-umysłowe, jak Charlie Obrazek
Na razie odpadam od komputera.
Może ktoś w międzyczasie podciągnie trochę robótkę? :roll:

Oj, właśnie przeczytałam wieści od czitki - cudnie!
bromba

bromba1

Post » Śro wrz 16, 2009 17:34 Re: Kostrzyn-proszę wszystkich tylko o 10 minut, nic więcej.....

Wielkopolskie zrobione, łódzkie też (tu tylko jedna pozycja była).
Teraz robię małopolskie. Proszę zatem o uaktualnienie listy :)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

[poprzednia][następna]