Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miodalik pisze:Mam pytanie - wczoraj lapalysmy z Elfrida kotki na Dworcu Kaliskim - teraz trzy podrostki sa w lecznicy, ale dzis trzeba je odebrac... poza tym na dzis wieczor zaplanowalysmy dalszy ciag lapanki, wiec pojawia sie nowe kotki po sterylce... Zapewne trafia do mnie na okres rekonwalescencji.
Czy ich pobyt to powazne zagrozenie dla moich malych tymczasow ??? Mam wprowadzic jakies specjalne zasady izolacji ? Jechac dzis i zaszczepic Otello i Romeo ? Czikita, Bruce i Arni sa na szczescie zaszczepione...
Miodalik pisze:. A karmicielka z Widzewa nie odbiera telefonu... ...
Miodalik pisze:Stadko w moim garazu coraz liczniejsze a na dworcu Kaliskim kotow coraz mniej... bo wczoraj zlapalysmy dwa kolejneLatwo nie bylo, bo jako nieobeznane z zyciem Lodzi, zupelnie nie pomyslalysmy, ze moze byc mecz LKS - a byl. Kiboli zatrzesienie, oswietlenie maksymalne - slowem warunki antylapankowe...
Poczekalysmy jednak, az impreza sie skonczy, rozstawilysmy 3 klatki (Aniu - wielkie dzieki za pozyczenie), ja z wrazenia wylalam chyba pol butelki waleriany... i udalo sie.
Ciekawe po jakim czasie waleriana wietrzeje? Bo od wczoraj jestem ulubienica moich kotowprawie sie pobily o to ktory bedzie spal przy moich dloniach
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 47 gości