Walczymy z powikłaniami po PP.Prosimy o wsparcie finansowe!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 15, 2009 10:52 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! PROSIMY PIĘKNIE O BANEREK!

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Od: Pt lip 31, 2009 17:24

Post » Wto wrz 15, 2009 14:44 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! PROSIMY PIĘKNIE O BANEREK!

Witam,
może się banerek spodoba? :
Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/hq7m9][IMG]http://img182.imageshack.us/img182/7018/maba33.jpg[/IMG][/URL]

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Wto wrz 15, 2009 17:34 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! PROSIMY PIĘKNIE O BANEREK!

Ania_NSP ogromne dzięki za śliczny banerek! Jasne,że się podoba i już dodałam sobie do podpisu 8)

Byłyśmy dziś w odwiedzinach u maluchów żeby nacieszyć oczy i żeby Safii mogła odzipnąć choć chwilkę :lol:
Brzdące stają się coraz bardziej kontaktowe i miluśińskie.
Brego sypia już przeważnie na ludzkich kolankach i nie leje tak sióstr po łebkach jak wczesniej!
Lexi i Safii zaczynają nieporadnie biegać,co jest widokiem przekomicznym :D
Lexi jest nadal spokojniutka, ale kiedy siostra Safii ją atakuje to przyłącza się do zabawy i nie pozostaje dłużna w atakach 8)
Ivi...ach ta Ivi :love: Najsłodsza kuleczka kocia jaką widziałam chyba. Jej łaciaty nosek jest uroczy! Zastanawiam się czy ona nie ma coś z papużki,bo jej ulubionym miejscem do siedzenia i spania jest ludzkie ramię. :mrgreen:
Jak tylko ją ściągnęłam to z wrzaskami wspinała się na moje ramiona od nowa,lizała mnie po szyi i zasypiała słodko.
Kiedy się zabrania Ivi wspinania na ramiona to patrzy prosto w oczy człowiekowi i miauczy w wniebogłosy machając łapeczkami.
Obrazek

Maniana*

Od: Śro sie 19, 2009 18:04

Post » Wto wrz 15, 2009 19:01 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! PROSIMY PIĘKNIE O BANEREK!

słodiaski juz sie nie moge doczekać aż je zobacze mam nadzieje, że mój dom wytrzyma nalot małolatów, bolek i lolek ześwirują jak je zobaczą a Bolus to je wyliże od pyszczków az po ogonek :)

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Wto wrz 15, 2009 22:03 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! PROSIMY PIĘKNIE O BANEREK!

a do mnie kolejny maluch, tym razem sztuk 1 - i cale szczescie ze tylko jedno, bo rozdarte okropnie :evil: Mam katar, boli mnie głowa i ledwo zyję a jeszcze ten malec tak nadaje.. bardzo pilnie oddam kota :/ strasznie towarzyski, nieustannie plącze sie pod nogami, domaga uwagi głaskania itp. Biedny jest bo sa dwie opcje - albo siedzi w kontenerze albo psy sie nim zajmują :| tzn Milka miętoli po swojemu - a Panda trenuje polowanie :roll:
oddam na tymczas - zabierzcie go blagam .... :kotek:
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Wto wrz 15, 2009 23:20 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! PROSIMY PIĘKNIE O BANEREK!

Banerek jest przecudny.
W imieniu swoim i koniaczków, bardzo, bardzo dziękuję.

Kociaczki, dzięki uprzejmości jednego Wujka,
będą miały kolorowe ogłoszenia w Częstochowie
– super normalnie. :lol: :ok:
A ja jeszcze dziś postaram się zrobić jeszcze jedno allegro.

Dziś ciocia monitomi poobcinała im pazurki – i dzięki Bogu,
bo dziewczyny widziały moje dłonie i przedramiona 8O – efekt wspinania
się na mnie larw w trakcie karmienia – w życiu nie byłam tak
poharatana, aż ludzie się na mnie gapią i pewnie zastanawiają,
czy wpadłam w kszak róż, czy mam problemy z samookaleczeniem. :roll:

Dziś przyszła upragniona klatka. :ok:
Jeszcze jej nie rozłożyłam, ale będzie nowym placem zabaw dla
kociaków pod moją nieobecność.
A w przyszłości miejscem do przetrzymywania chorych zwierzaków –
jak kotka od wiecie kogo, Uszatek i kicia z maluchami.

Martwie się o Ivi. :(
Nie je. :cry:
Zapisuje każdorazowo godzinę i ile które kocie zjadło,
a Iwi za chiny ludowe nie chce jeść. :(
Już chyba wszystkiego próbowałam, no poza żółtkiem – rady cioci
Kamili.
Z samego rana jak tylko otworzą gabinet, lece z nią do weta.
Miałam dziś, ale mialam nadzieję, że jeszcze zacznie, a tu nic. :| Wczoraj może w sumie z 20 ml zjadła, podczas gdy rezta zjada dwa
razy tyle jednorazowo, a dziś nic.
Strasznie się o nią martwię. :(

Cioteczki – przypominam o bazaru – potrzeba bardzo pilna!!!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Post » Wto wrz 15, 2009 23:26 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! PROSIMY PIĘKNIE O BANEREK!

Flori no co Ty :lol:
hi,hi :mrgreen: :wink:
A ile ma??

Ja chwilowo "stop" - wyjdą te, mogę następne hi,hi :wink:

Ps.
Wiem, wiem co cujesz, zwłaszcza, że obie cierpimy na chroniczny
brak snu - zasadniczo, to ja już nie wiem, czy jest dzień, czy noc?
Jaki dzień...a jak pomyslę, to i rok mi się plata - choć co ja gadam -
ja już nie myślę... :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Post » Śro wrz 16, 2009 0:20 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! PROSIMY PIĘKNIE O BANEREK!

to teraz tytuł mozna juz zmienić, bo bannerek jest uroczy :)

Safi, probowałas jej już podać ?
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Śro wrz 16, 2009 2:41 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! PROSIMY PIĘKNIE O BANEREK!

Tak, wcisnęłam w nią dwie 10 miligr strzykawki. :ok:
Oby jej pomogło :!:
Jest 3:39, więc juz niedługo do weta...

Kociaczki na allegro:

:arrow: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=744132376 :!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Post » Śro wrz 16, 2009 9:04 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! PROSIMY PIĘKNIE O BANEREK!

:( No i co z Maleńką?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro wrz 16, 2009 9:18 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! Częstochowa! >^^<

Ojej,a ja miałam nadzieję,że Ivi zacznie już jeść skoro wczoraj trochę pociągnęła z butli :(
Oby to nie było nic poważnego,ten brak apetytu.

Co do ogłoszeń to ogromnie się cieszę,że ten Wujek pomoże w drukowaniu :ok:
Jak tylko będą ogłoszenia to oblecę miasto i porozwieszam.

Aha, Allegro super zrobiłyście dziewuszki :ok:
Obrazek

Maniana*

Od: Śro sie 19, 2009 18:04

Post » Śro wrz 16, 2009 14:57 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! Częstochowa! >^^<

Witam .
Czy Leksi jest nadal do adopcji? Bo zakochałam się jak tylko go zobaczyłam , kiedy kotek jak tylko będzie mógł zosanie wysterylizowany? Poniewarz ma być w domu z ogrodem , a nie chciała bym małych kociątek (i tak jest za dużo małych bidasiów). Kotek miał by psa ( wielkości yorka) do towarzystwa i naprawdę kochającą pańcie ( moją mamę) . Jeśli macie jakiekolwiek wątpliwości zajrzyjcie na dogo (anja2201) , myślę ,że to wystarczy. :D A z kąd kotka można by odebrać i kiedy ?
Ostatnio edytowano Śro wrz 16, 2009 15:01 przez anja2201, łącznie edytowano 1 raz

anja2201

Od: Śro wrz 16, 2009 14:52

Post » Śro wrz 16, 2009 14:59 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! Częstochowa! >^^<

Wszystkie 3 kociaki kolorowe są do adopcji.
Czy chcesz numer do Safii aby bliżej zapoznać się ze szczegółami adopcji? jak tak to wyślę na PW
Kotki mają 3tyg więc jeszcze 3tyg muszą posiedzieć razem w kupie :D
Odebrać go można w Częstochowie. W sumie napisz skąd jesteś a transport zawsze można organizować :D
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Śro wrz 16, 2009 15:10 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! Częstochowa! >^^<

Przepraszam chodziło mi o saffi . Ja jestem z Tomaszowa Maz . Jestem na 100% zdecydowana , czekam tylko kiedy będzie można kicie odebrać .

anja2201

Od: Śro wrz 16, 2009 14:52

Post » Śro wrz 16, 2009 15:13 Re: Kolorowe maluszki poszukują DS! Częstochowa! >^^<

anja2201 pisze:Witam .
Czy Leksi jest nadal do adopcji? Bo zakochałam się jak tylko go zobaczyłam , kiedy kotek jak tylko będzie mógł zosanie wysterylizowany? Poniewarz ma być w domu z ogrodem , a nie chciała bym małych kociątek (i tak jest za dużo małych bidasiów). Kotek miał by psa ( wielkości yorka) do towarzystwa i naprawdę kochającą pańcie ( moją mamę) . Jeśli macie jakiekolwiek wątpliwości zajrzyjcie na dogo (anja2201) , myślę ,że to wystarczy. :D A z kąd kotka można by odebrać i kiedy ?

To znaczy, że kotka będzie wychodząca?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

[poprzednia][następna]