Daszek,Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Trusia szukają

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 12:01 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Jaś ma zapalenie oskrzeli,lekka temperature i zablokowany całkowicie nosek.Opuchniety i czerwony,z rankami.Jas bardzo źle się czuje.Widac jak mu ciężko oddychać.Ale on taki kochany i pogodny. Daszek przychodzi do niego i wylizuje łepek. Ciężko mu jeść i pić. Dziś jak brałam prysznic(muszą byc otwarte drzwi do łazienki!)to wszedł i widac było jaką ulge przynosi mu para. Przychodzi i nadstawia głowine do całusków i patrzy w oczy z prośbą.Łapka mnie dziś zaczepiał ciągle i jak patrzyłam na niego to przytulał sie. Biedak straszny.Choroba poszła błyskawicznie.I cholera wie skąd.Taka słabizna sie z niego zrobiła.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon wrz 14, 2009 13:01 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Biedny kocio, niech się szybciutko bierze w garść. A Daszek niech tam dogląda biedaka, kochany :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon wrz 14, 2009 13:10 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Asia, Jasiek po takich przejściach to ma prawo być słabizną. :( Kciuki za szybki powrót do zdrowia. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon wrz 14, 2009 13:44 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Wczoraj latałam po Otwocku i Jasiowi watróbke kurza szukałam.On ją tak lubi. Jak mi dziekował, jak łapciami dreptał, mruczał.Wskoczył na blat i barankował.Wyglądał jakby sie uśmiechał.Ja wierze,że on wiedział,że to dla niego.
No ale i ten głodomór :twisted: tez przyleciał.Grube ,cętkowane brzuszysko wskoczyło, pobarankowało i mrucząc wyciagało łapka watróbke. Daszek nie przepada za taka ,ale na bezwątróbce i kurza sie liczy :!:

Ja wiem Agnieszka,że on swoje przeszedł.Ale tak zdrowo sie trzymał i chował. Tylko ostatnio zaczął niedomagać. Do tej pory wystarczyło scanumone i inne specyfiki-ale teraz go rozłozyło. Może ta remontowa pomoc i nadzór go wykończyły :wink:

Jaś to kot marzenie-i smutno,że ludzie szukaja nie wiedzieć czego do szczęścia. Z Daszkiem do każdego domu przynieśli by na swych nożynkach dwa grubasne przeszczęśliwe brzuszki i sama radość.
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 14, 2009 17:08 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Kochany Jasinek :1luvu:
Ale i Daszkowi też się wątróbka, choćby i drobiowa, należy. Za całokształt: za empatię, opiekuńczość, a także za bycie grubobrzuchym, krótkonóżkim Daszkiem :D
Wyczochraj tam stado od nas, tylko Jaśka delikatnie poproszę
Obrazek

hanelka

Post » Pon wrz 14, 2009 21:36 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

sie robi :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 15, 2009 10:00 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

a jak Jaś dzisiaj się czuje?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto wrz 15, 2009 10:53 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

:?:
Obrazek

hanelka

Post » Wto wrz 15, 2009 11:10 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Jaś chyba(?)trochę lepiej.Ale jeść nie może tylko popija.Nawet i to ciężko mu idzie bo nosek ma zżarty,krwawiący i zatkany.Ale bable przestał nim puszczać.Goraczki nie ma.Oskrzela nadal mocno zajete.
Daszek go dopieszcza bardzo.Inne koty tez go nie zaczepiaja. Dzielnie znosi zastrzyki i podawanie leków. Miłość Daszka kończy sie przy misce.Tylko czeka by Jaś odszedł i nawet go troche popędza(odpycha niby przytulajac się :mrgreen: )coby żarełko się nie zmarnowało. Bystrzak. No i jest troszkę zazdrosny o zainteresowanie Jasiem. To jego drugie imie-pędzi biegusiem jak tylko usłyszy nasze gruchanie do chorowitka :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 15, 2009 11:33 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Kochany bidulek, niech zdrowieje szybciutko.
Przeklęte choróbska :(
A Daszeczek gospodarny chłopak, prawdziwy skarb :D
Obrazek

hanelka

Post » Wto wrz 15, 2009 11:35 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

hanelka pisze:Kochany bidulek, niech zdrowieje szybciutko.
Przeklęte choróbska :(
A Daszeczek gospodarny chłopak, prawdziwy skarb :D

gospodaruje produktami długofalowo :wink: w brzuniu najlepiej się pmagazynuje!

za wszystkie kciuki dziekujemy i prosimy o jeszcze. :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 15, 2009 20:57 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Trzymamy nieustannie :D
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Śro wrz 16, 2009 9:16 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Walczymy z chorobskiem.
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 16, 2009 12:06 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

Mialam telefon o Daszka!Starsza pani dzwonila i mialam obiekcje. A teraz skonczylam rozmowe z jej córka.Wydaje sie wszystko ok.Przy wymianie okien wezma pod uwage zabezpieczenie choc jednego okna.na razie maja stare.Prosze o kciuki!
Prosilam tylko,zeby daly znac bez wzgledu na to jaka bedzie decyzja.
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 16, 2009 13:39 Re: Bodzio i Kocida mają dom,Achaja,Aldo,Daszek,Trusia szukają

:ok:
może wzięłyby pod uwagę i Jaśka...
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]