Kefir & Morfeusz - zapraszamy do 2. części!!!! tu zamykamy!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 15, 2009 7:43 Re: Kefir & Morfeusz -kącik wspomnień foto str 88 i 89

Dbaja chlopaki o to, zeby Ci sie nie nudzilo. Oj, dbaja...
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto wrz 15, 2009 7:45 Re: Kefir & Morfeusz -kącik wspomnień foto str 88 i 89

jak dziś Pan M.? lepiej? na pewno lepiej :ok: :ok: :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 15, 2009 7:50 Re: Kefir & Morfeusz -kącik wspomnień foto str 88 i 89

biedny Morfeuszek :(
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

Post » Wto wrz 15, 2009 15:24 Re: Kefir & Morfeusz -kącik wspomnień foto str 88 i 89

Czekamy na wyniki Morfeusza.... :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto wrz 15, 2009 15:31 Re: Kefir & Morfeusz -kącik wspomnień foto str 88 i 89

Morfeuszku będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

zatkało mnie jak o tej kupie poczytałam

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto wrz 15, 2009 18:49 Re: Kefir & Morfeusz -kącik wspomnień foto str 88 i 89

Miałam momentalnie skojarzenie z moim Kitusiem... (Sprawa koopala)
Oby to była sprawa jednorazowa.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto wrz 15, 2009 18:57 Re: Kefir & Morfeusz -kącik wspomnień foto str 88 i 89

No tak, Morfeusz dba o to żebys zbytnio nie spoczela na laurach, musi mu sie wszystko unormowac, kupale tez bo to wazna sprawa,
trzymam kciuki :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto wrz 15, 2009 19:09 Re: Kefir & Morfeusz -kącik wspomnień foto str 88 i 89

koopa i kooweta są podstawą.
była nawet taka niemiecka piosenka
Katzenklo, Katzenklo, ja das macht die Katze froh!
Katzenklo, Katzenklo macht die Katze froh

w wolnym przekładzie
kuweta uszczęśliwia kota :-)

a u mnie mniej do śmiechu. Po południu jak wróciłam z pracy - M. się pogorszył stan -ma gorączkę, dostał antybiotyk, płuca sa czyste ale katar się pogorszył i kaszle. Mam antybiotyk na 4 dni, powalczymy, może podam sama bez jeżdżenia do weta.
Wyniki - wskazują na - mizerną albo żadną prace trzustki, nerki tak sobie bez tragedii ale ciągnie tylko jedna, wątroba też słabo.
Najgorzej trzustka - na co wskazują wyniki z obu badań - kał i krew.
Najpierw antybiotyk i wyleczymy a potem zabieramy się za trzustkę, leki mam.
Leukocytów masa, ob złe - on jest chory ale nie aż tak, by były taki wyniki, coś tam w środku kicię gryzie.
Dobrze, że zjadł dzisiaj, kupy od 21 godzin nie było, pastę i poślizg podałam, może coś wyjdzie jeszcze.
Jedno jest pewne, że on jest przekochany, dziś zaczął gadać, bo od wczoraj był markotny, skrzeczy sobie czasem, a teraz śpi jak zabity. Uwaga - gdy do mnie przyszedł a dziś mija miesiąc!!!!!!!!!!!! wazył 4,6 kg a dziś na wadze.....5,5 kg. On jest dużym kocurem nie grubym ale po prostu dużym.
Kefir za to wesoły jak kocię, bawi się paskiem od szlafroka, a teraz padł na kołdrze i śpi.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto wrz 15, 2009 19:12 Re: Kefir & Morfeusz -kącik wspomnień foto str 88 i 89

prawie kilogram przez miesiąc utył? 8O o ludzie, to za rok będziesz mieć tygrysa :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 15, 2009 19:25 Re: Kefir & Morfeusz - dziś mija miesiąc od kiedy M jest z nami!

No proszę, już miesiąc minął...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto wrz 15, 2009 19:32 Re: Kefir & Morfeusz - dziś mija miesiąc od kiedy M jest z nami!

Kefir,
ten twój współlokator niech się bierze za qpa, bo to ważna dla Dużej rzecz! choć to dziwne 8O przecież to tylko qpa, choć fakt- robimy ją własnoręcznie, ale bez przesady. Ja w tym tygodniu jestem w gościach i mam inną kuwetę i w ogóle- i też Duża skakała ze szczęścia jak do niej trafiłem 8O :? czasem mam wrażenie, że ci na dwóch nogach są średnio normalni 8)

A i pewien problem mam, a Ty się zawsze mądrze wypowiadasz. Duża mi kolegę znalazła. Ale tylko 3 miesiące ma- nie sądzisz, że za mały szczyl dla mnie? Bo ona się zastanawia, zastanawia i nie może się zdecydować, więc może jej trochę pomogę 8)

Tygrys

miesiąc szybko minął 8O a jeszcze nie dawno pisałaś, że do was dołączył :lol: Tygrys wczoraj na wadze u weta też 5,5 kg 8O 8O

Duża Tygrysa
ObrazekObrazekObrazekObrazek

miss_kumcia

Od: Pt lis 07, 2008 20:10

Post » Wto wrz 15, 2009 19:57 Re: Kefir & Morfeusz - dziś mija miesiąc od kiedy M jest z nami!

Nienajlepiej się czyta o problemach zdrowotnych Morfeuszka, sporo ich :( Całe szczęście, że macie plan działania. Pomalutku, pomalutku i Morfeusz będzie jak nowy :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto wrz 15, 2009 19:59 Re: Kefir & Morfeusz - dziś mija miesiąc od kiedy M jest z nami!

przyjechał taki drobny , po niedźwiedziowatych łapkach skumałam, że to kawał chłopa powinien być . Ale na tym (znaczy na 5,5) koniec, on sam już je mniej.
A teraz Morfeusz i Kefir objawią prawdy kocie:
1. kuweta w gościach :-) jest jak każda inna kuweta. Jak duża idzie w gości tez nie sika na dywan czy do zlewu (mamy nadzieję :roll: ). Cóż więc dziwnego że MY trafiamy? Ale niech się cieszą. Zwykle produktem ich radości jest smakołyk w misce.Co Ci Tygrys szkodzi pojeść? :-)
2. Nowy. Nie mamy wyrobionego zdania bośmy nie przerabiali młodego kumpla. Z jednej strony - Tygrys, tyś jeszcze mlodziak, to szczyl szybko wyrówna do Ciebie poziom. A przy tym to szczyl to jak coś go ustawisz chyba łatwiej , niż równolatka.
Od razu pokażesz, kto jest Tygrys a kto nowy młody.
ALE - czytają nas tu różne super mądre duże - może któraś coś powie?
ZAPRASZAMY!!!! nagrodzimy cenne wypowiedzi naszymi fotami!
K & M z glutami
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto wrz 15, 2009 20:03 Re: Kefir & Morfeusz - dziś mija miesiąc od kiedy M jest z nami!

Biedny Morfi :?
a co do prawdy pierwszej to prawda, nie sikasz w gosciach na dywan :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto wrz 15, 2009 20:22 Re: Kefir & Morfeusz - dziś mija miesiąc od kiedy M jest z nami!

dagmara-olga pisze:ALE - czytają nas tu różne super mądre duże - może któraś coś powie?
ZAPRASZAMY!!!! nagrodzimy cenne wypowiedzi naszymi fotami!
K & M z glutami

ja też mogę swoją jedną dodać za pomocną radę :kotek:

Tygrys

a do zlewu nie sikam, ja tylko tam śpię!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

miss_kumcia

Od: Pt lis 07, 2008 20:10

[poprzednia][następna]