Dopiero wtedy bede w Polsce

Moderator: Moderatorzy
AprilRain pisze:Ja bardzo chętnie, po jednym każdy smak. Ale we Wrocławiu będę dopiero 2-3 października... czy słoiczki poczekają tyle na mnie?
kiwi pisze:A czy ja bym mogla zamowic i zaplacic a odebrac dopiero w listopadzie
Dopiero wtedy bede w Polsce
MaryLux pisze:Możemy się umówić w ten sposób, że zachomikuję, odbierzesz, kiedy Ci wygodnie, a zapłacisz przy odbiorze
kiwi pisze:MaryLux pisze:Możemy się umówić w ten sposób, że zachomikuję, odbierzesz, kiedy Ci wygodnie, a zapłacisz przy odbiorze
Ojejkuniu, byloby cudownieBede od 6.11 we Wroclawiu. Podaj prosze, na pw, jakis kontakt do siebie.
Poprosze o zachomikowanie 2 sloikow ze sliwkami i jednego z wisniami-mniam juz mi slinka leci
MaryLux pisze:AprilRain pisze:Ja bardzo chętnie, po jednym każdy smak. Ale we Wrocławiu będę dopiero 2-3 października... czy słoiczki poczekają tyle na mnie?
Poczekają
AprilRain pisze:MaryLux pisze:AprilRain pisze:Ja bardzo chętnie, po jednym każdy smak. Ale we Wrocławiu będę dopiero 2-3 października... czy słoiczki poczekają tyle na mnie?
Poczekają
super
podaj prosze konto to już przeleję pieniądze
MaryLux pisze:Dopiero przeczytałam, konto podam wieczorem, ale równie dobrze możemy się policzyć przy odbiorze
AprilRain pisze:MaryLux pisze:Dopiero przeczytałam, konto podam wieczorem, ale równie dobrze możemy się policzyć przy odbiorze
jak Ci wygodniejJeśli kasa potrzebna wcześniej to nie ma problemu - przeleję
Basica pisze:a może jdnak wyslesz ppaż ślinotoku dostałam na te brzoskwinki i wiśnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości