Czy nadejdzie lepsze jutro ? :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 16:38 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

O matko boska!-już nie wiem co pisać!!!
I pomóc nie mogę! :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 14, 2009 16:39 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Obeszłam koło bloku i już miauczenia nie słyszę. Ale był, tylko gdzie jest?
Jeżeli będzie to nie wiem co mam z nim zrobić. To chyba z tego miotu co dzisiaj zawiozłam do CC. :cry:
Do schronu zawieźć? :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon wrz 14, 2009 16:44 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Chyba lepszy schron niż śmierć z głodu i chłodu!
Może i tego biedaczka Miodalik wzięłaby do garażu,żeby tylko nie umarł na dworze!
Jakoś bedziemy zbierac kasę na leczenie i jedzonko,tylko opieka potrzebna,nawet w garażu,jak beda miały ciepłe posłanka i jedzonko,to dadza jakoś radę.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon wrz 14, 2009 16:45 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Kasiu, Miodalik już bierze trzy kotki. :cry:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon wrz 14, 2009 16:48 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Miodalik -kochana,weź i tego ,który jeszcze się nie znalazł-pomożemy Ci-nie zostaniesz sama!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 14, 2009 17:27 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Nie spadamy,o nie!!!!
Błagamy o pomoc!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 14, 2009 17:35 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

boshe nie było mnie w weekend a tu takie straszne rzeczy!!
najwidoczniej wszystkie maluchy są pozarażane. Myślę że jak już je podlecza tam w lecznicy to chyba przyjęliby je u nas w schronie. Zapytam jutro. A o takie maluchy to często ludzie pytają. A wrócić na dwór nie mogą. Przepraszam ze jeszcze fotek nie ma ale czasu brak. Wieczorem zamieszczę wszystko co mam ale teraz jeszcze jadę szykować budę dla bezdomnej suni:( będę później :(
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Od: Pt cze 26, 2009 23:10

Post » Pon wrz 14, 2009 17:36 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Wszystko lepsze od pozostania na dworze!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 14, 2009 17:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Na razie wyflada na to ze sa trzy... dziwczyny policzcie dobrze ile tam tego malenstwa placze sie jeszcze w okolicy i bedziemy sie zastanawiac... pewnie ze 4 nie zrobi duzej roznicy, ale jesli okaze sie ze jest i piaty ?
Naprawde mam dom zapchany tymczasami... w tym maluchami i dlatego nie moge zoferowac nic lepszego niz garaz :( maluchy sa nie szczepione, do tego kotka tuz po sterylce :( a to taki bardziej magazyn niz garaz, nie trzymam tam auta tylko rowery dzieci, stary regal, biurko, pudla z zabawkami do piaskownicy...
Wiem, ze maluchy odizolowane maja szanse szybciej wyzdrowiec bo nie beda sie zarazac, ale z drugiej strony w schronie mogloby je zobaczyc wiecej osob i moze szybciej znalazlyby DS ?

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Pon wrz 14, 2009 17:53 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Miodalik,dajesz im szanse,może na chwile mogłyby u Ciebie zostac,żeby nabrały sił,a potem Piechcia zabrałaby je do schronu,by mogły znaleźć domki?
Nie chce tu sie madrzyć-tak tylko sobie głośno myślę,ale to do Was dziewczyny należy decyzja.
Oby kocieta dały rade i znalazły domy jak najszybciej!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 14, 2009 18:04 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

kurcze.. biedne maluszki.. :(
Mąż nie zgadza się na kolejnego tymczasa :( prosiłam, ale się zaparł :(
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Pon wrz 14, 2009 18:12 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Szkoda :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 14, 2009 18:54 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Teraz trzeba jak najszybciej złapać i wysterylizować tą czarną kotkę, bo ona lada moment urodzi.
Tylko najlepsza by była lecznica z przetrzymaniem kotki po zabiegu, a u nas w Pabianicach takowej nie ma. :(
Zapomniałam zapytać CoolCaty o to. :oops:

Piechcia15, co z tymi karmicielkami o których rozmawiałyśmy?
Muszą mi pomóc w łapaniu, bo ta facetka umyła ręce.
Od jutra mam wolne, bo odbieram dzień za 15 sierpnia. Do pracy wracam 1 października znowu na dwa tygodnie. Do tego czasu chciałabym rozwiązać problem ze sterylkami, ale nie wiem, czy się uda. :(

Siedzę jak na szpilkach, czy aby zaraz nie usłyszę płaczu tego maleństwa. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 14, 2009 18:57 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Nie traćmy nadziei-prosze!!!
Może zdarzy się cud?,może markppp coś nam doradzi?-podałam Mu namiary na watek.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 14, 2009 19:36 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Kasiu musze pomyślec i postaram się coś wykombinować!!! Może znajde im tymczas u znajomych!!! Odezwe się do ciebie jutro albo pojutrze!!

markppp

Od: Śro wrz 02, 2009 12:55

[poprzednia][następna]