Czy nadejdzie lepsze jutro ? :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 11:34 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Do góry!
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Pon wrz 14, 2009 12:34 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Dziękuję cioteczki za to że jesteście. :love:

Jestem też ciekawa jak się czuje nasze maleństwo. :(
Chyba zaraz zadzwonię do lecznicy.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon wrz 14, 2009 12:40 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

zagladamy, trzymaj sie malutki :1luvu:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Pon wrz 14, 2009 12:56 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Dzwoniłam do lecznicy i.... maluch się lepiej już czuje. :D
Zjadł, napił się, fafluni bo fafluni ale CoolCaty powiedziała że jest lepiej.
Siem cieszę. :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jeszcze przez parę dni musi być w lecznicy, a w tym czasie może znajdzie się dla niego domek?

Niedługo będę szła nakarmić pozostałe sierotki i oby nic nie było drugiemu maluchowi.

Wczoraj nie widziałam tej czarnej kociczki u mnie pod blokiem, a zawsze była. :(
Żeby tylko jej się co nie stało, bo tych proszących ślepków to chyba nigdy nie zapomnę. :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon wrz 14, 2009 13:18 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Znalazłam maleńkiego, ślepego kotka tam gdzie chodzę karmić. Znowu jadę do Łodzi.
Ja nie wiem co robić! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 14, 2009 13:37 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

o matko jedyna Aniu :ok: :ok: :ok:

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Pon wrz 14, 2009 13:53 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

o matulku :( :ok: :ok: :ok:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Pon wrz 14, 2009 15:18 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

O do diabła!!!-a tu nawet nikt nie zapyta o kota :cry: :cry: :cry: :cry: -co Ty teraz zrobisz dziewczyno?
Wiem ,że jest w Łodzi fundacja"Kocia Mama"-może CoolCaty coś wie na ten temat-Ty ich przecież nie możesz wziąć do siebie!!!
A może Beata1904-ale ona jest z Bytomia.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 14, 2009 15:23 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Maleństwo zostało w lecznicy.
Czarna dziewczynka waży 27 dag. :(

Bardzo dziękuję COOLCATY za to, że pozwoliła zostać maleństwu w lecznicy. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja nie wiem co bym zrobiła. :cry:

Cioteczki kochane, Ania-CC nie wzięła ode mnie nawet złotówki i jest mi strasznie głupio z tego powodu.
Powiedziała, że jak trochę uzbieramy to wtedy możemy zapłacić.
Ja obiecałam dać JEJ na bazarek duże drewniane koty, bo z funduszami u mnie niestety kiepsko. :oops:
Bardzo proszę o pomoc dla tych biedactw. :oops: :cry:

A z tym maluszkiem to było tak.
Zobaczyłam za oknem tą czarną o której pisałam, że jej nie ma, i poszłam szybciutko zanieść jej jeść. Następnie poszłam pod tamten wieżowiec dać jeść pozostałym. Patrzę a tam chodzi ta facetka co ma złapać te kotki na sterylki. Dalej patrzę i słyszę jak ona pokazuje mi krzyczące maleństwo ktore to niby ktoś podrzucił w krzaki. Powiedziałam jej zeby go potrzymała to ja wyłożę jedzenie kotom i zaraz go wezmę. Ale gdzie tam. Zapytałam się jeszcze dlaczego nie złapała żadnej kotki na sterylkę, a ona że jak ma złapać, no chyba ze pani, czyli ja złapię ją jak je. :?
Odwróciła się na pięcie i sobie poszła, zostawiając mnie z miauczącym problemem. :cry:
Następnie już idę z kociątkiem do domu, a tam jakaś pani mówi ze to maleństwo tak od wczoraj płacze.
A ja na to,- i nawet nikt mu nie pomógł, i najlepiej siedzieć w domu, niech sobie kociątko płacze. :cry:
Przyszłam do domu i pojechałam po ratunek do cioci CoolCaty.
Myślę, że kiedyś mnie przegoni, jak w takim tempie będę Ją prosić o pomoc. :oops:
Ciocia CC zrobiła zdjęcia i wstawi na wątek.

Tyle relacji dzisiejszej. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 14, 2009 15:26 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

O Boże ,ludzie sa potworami!!
Napisałam do markppp,może on cos nam doradzi?-może chociaz jakiś tymczas sie znajdzie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 14, 2009 15:35 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Kasia czy Ty do mnie cos napiszesz ? Bo znajac zlosliwosc losu zaraz sama znajde jakies biedactwa na drodze i nasze ustalenia szlag trafi...

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Pon wrz 14, 2009 15:39 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Masakra... :cry:
Tamta Pani co chce kotkę o której pisałam chce miziaka, a ta kicia jest płochliwa, więc nic z tego... :cry:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pon wrz 14, 2009 15:47 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Nika, a może tą małą kotkę?

Miodalik, odpisałam.

Cioteczki, Miodalik zaoferowała tymczas ale w garażu. Ja myślę, że to lepsze i bezpieczniejsze miejsce niż tam gdzie przebywają teraz.
Ale maluchy muszą trochę pobyć w lecznicy, no chyba że zawiozę tego co został pod blokiem.
Chciałabym, żeby poszły od razu z lecznicy do domku ale jak widać, to żaden domek nie chce kociaka. :(

Tylko nie wiem co będzie z tym bebiśkiem dzisiejszym. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 14, 2009 15:50 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Ona chce dorosłą :(

:cry:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pon wrz 14, 2009 16:11 Re: Czy nadejdzie dla nich lepsze jutro? maluch chory. Dt -pilne

Już nie mogę. :cry:
Kolejne maleństwo płacze w niebogłosy. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]