Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Solangelica, Penelopa szuka domu![]()
Mjs, a czym byli odrobaczani wielopolanie?
Co do kocurka dla pani doktorowej to ma być cały rudy, bo oferowałam jej mojego biało-rudego Odiego więc jak się zdecyduje na zmianę koloru to wstępnie go zaakceptowała.
Ja będę robić zamówienie w Krakvecie, bo potrzebuję dla tymczasów scanomune więc mogę dobrać różne rzeczy.
Akima pisze:W grę wchodza tylko czarne kocurki. Mamy jeszcze kogoś oprócz Olivera? Czy sa jakieś aktualne fotki Olliego?
lutra pisze:Dziś będę mieć foty Oliviera, Markowy Ptyś zarezerwowany, a Balbisia nie ma.
Jest też małe czarne kocurro (3 tyg, którym zajmuje się mój kolega - Ogocha ten z I p.
I jeszcze ostatnie dziecko Pandy. może uda mi się dziś zrobić foty...
Akima pisze:Umieszczę wieczorkiem. Mam zapytanie o Bam Bama z allegro, ale chłopak dzisiaj jedzie do domu więc zaproponowałam inne nasze kociaki. Czy ma ktoś może kompilację zdjęć z krótkim opisem w wordzie. Wiem, że głupie pytanie ale jakby ktoś miał to nie musiałabym robić
Trzymac kciuki za Piratka, dzisiaj pierwszy zabieg!
Tweety pisze:....
Ja będę robić zamówienie w Krakvecie, bo potrzebuję dla tymczasów scanomune więc mogę dobrać różne rzeczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], muza_51, puszatek, Silverblue, squid i 101 gości