K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 7:14 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocimska odsprzątana. Sreberka sikają chyba gdzie popadnie. Urządziłam dzisiaj tańce z mopem, ślisko było i koty się ślizgały jak na lodowisku. Ja też zresztą mało orła nie wywinęłam. Mam słabość do większych kredek, ta bura towarzyszy przy sprzataniu. Nie miałam czasu dzisiaj wymiziać dzieciaków bo wzięłam sie za sprzątanie. Chwyciły się chrupek i mokrego. Chyba zadowolone są z tego biegania.

Będę robiła na dniach zamówienie na Kocimską za ponad 100 zł, jesli ktoś zainteresowany zakupami to prześlę na pw mój numer konta do przelewu.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon wrz 14, 2009 7:47 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Akima pisze: Nie miałam czasu dzisiaj wymiziać dzieciaków bo wzięłam sie za sprzątanie. Chwyciły się chrupek i mokrego. Chyba zadowolone są z tego biegania.

To ja je dzisiaj wieczór wymiziam podwójnie! :mrgreen:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon wrz 14, 2009 7:49 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

miszelina pisze:
Akima pisze: Nie miałam czasu dzisiaj wymiziać dzieciaków bo wzięłam sie za sprzątanie. Chwyciły się chrupek i mokrego. Chyba zadowolone są z tego biegania.

I właśnie o to chodzi. Miszelina może przechrzcić tego Lorda na inne coś ze Shreka. Ten Lord fajny nie był. Prosze o pomysły z rana
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon wrz 14, 2009 8:15 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

j3nny pisze:mam straszną prośbę do was
ponieważ ostatnio nie mam za bardzo kiedy przeglądać dokładnie forum, jestem nie na bieżąco z tym, które koty trzeba ogłaszać, a naprawdę mało mi tego przychodzi na maila.
czy pierwszy post jest aktualny? w zasadzie to tylko nim się teraz kieruje. Jezeli do jakiegos kotka potrzebny inny namiar telefoniczny, to mam nadzieje, ze jest to tam uwzglednione.
Gdyby sie tez dalo tam dorzucic linki chociaz do wiekszej ilosci zdjec (jezeli takowe sa) to super.

i jeszcze jedno: potrzebny update zdjec i ogloszenia dla Oliwki, Olenki i Oliwiera, bo juz na pewno sie pozmienialy maluchy
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Pon wrz 14, 2009 8:17 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Solangelica, Penelopa szuka domu :wink:

Mjs, a czym byli odrobaczani wielopolanie?

Co do kocurka dla pani doktorowej to ma być cały rudy, bo oferowałam jej mojego biało-rudego Odiego więc jak się zdecyduje na zmianę koloru to wstępnie go zaakceptowała.

Ja będę robić zamówienie w Krakvecie, bo potrzebuję dla tymczasów scanomune więc mogę dobrać różne rzeczy.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 14, 2009 8:19 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

j3nny pisze:
j3nny pisze:mam straszną prośbę do was
ponieważ ostatnio nie mam za bardzo kiedy przeglądać dokładnie forum, jestem nie na bieżąco z tym, które koty trzeba ogłaszać, a naprawdę mało mi tego przychodzi na maila.
czy pierwszy post jest aktualny? w zasadzie to tylko nim się teraz kieruje. Jezeli do jakiegos kotka potrzebny inny namiar telefoniczny, to mam nadzieje, ze jest to tam uwzglednione.
Gdyby sie tez dalo tam dorzucic linki chociaz do wiekszej ilosci zdjec (jezeli takowe sa) to super.

i jeszcze jedno: potrzebny update zdjec i ogloszenia dla Oliwki, Olenki i Oliwiera, bo juz na pewno sie pozmienialy maluchy

prawdopodobnie będzie widzieć się dzisiaj z nimi Lutra, jedna bura panna być może znajdzie dzisiaj dom.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 14, 2009 8:31 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Akima pisze:
miszelina pisze:

I właśnie o to chodzi. Miszelina może przechrzcić tego Lorda na inne coś ze Shreka. Ten Lord fajny nie był. Prosze o pomysły z rana

A moze po prostu Shreck? Bo Osioł to chyba nie pasuje :ryk:
Jak dla mnie, to on moze być nawet Czapeczka - taką ma ładną burą
Obrazek

miszelina

Post » Pon wrz 14, 2009 8:34 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

[/quote]A moze po prostu Shreck? Bo Osioł to chyba nie pasuje :ryk:
Jak dla mnie, to on moze być nawet Czapeczka - taką ma ładną burą[/quote]

A biały to niby kto jest, myślałam że Shreck ?

W Krakvecie ja i Tweety robimy zamówienie. Jeśli ja mam coś zamówić, to prosze o pw do dzisiejszego wieczora.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon wrz 14, 2009 8:40 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

A Lulu nie ma.
Nie ma.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon wrz 14, 2009 8:43 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Akima pisze:

Biały to przecież Śnieżek!
Obrazek

miszelina

Post » Pon wrz 14, 2009 8:51 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

miszelina pisze:
Akima pisze:

Biały to przecież Śnieżek!

To ja nie w temacie jestem.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon wrz 14, 2009 9:07 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Wiecie, a może by tak foty kocimszczaków wrzucić, to by wszyscy mogli je zobaczyć, bo ci, którym na kocimską nie po drodze, to pewnie nawet nie mają pojęcia o czym wy tu mówicie ;).
PS
Doczytałam o Ryfsonie, zabiorę ją do krak-Weta, czy ktoś jeszcze z wielopolan potrzebuje?
PPS
A może Bercikowi wrócił wigor, bo chłopaki G i F się pojawiły (znaczy samce pełnojajeczne)?
PPPS
Jakby ktoś się o Gacka martwił, to napiszę, że ma się świetnie i robi dobrą reklamę naszym kotom ;)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon wrz 14, 2009 9:40 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

solangelica pisze:
queen_ink pisze:Jedyne zdjęcia Penelopy, jakie mam:
Obrazek

Obrazek

O rany!!!!!!!!! zakochalam sie :1luvu: :kotek:
Edit: poprawka tekstu

śliczna mordunia
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Pon wrz 14, 2009 9:41 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

lutra pisze:Wiecie, a może by tak foty kocimszczaków wrzucić, to by wszyscy mogli je zobaczyć, bo ci, którym na kocimską nie po drodze, to pewnie nawet nie mają pojęcia o czym wy tu mówicie ;).

Akima robiła foty w piątek, trzeba ją ładnie poprosić :D
Obrazek

miszelina

Post » Pon wrz 14, 2009 10:04 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Umieszczę wieczorkiem. Mam zapytanie o Bam Bama z allegro, ale chłopak dzisiaj jedzie do domu więc zaproponowałam inne nasze kociaki. Czy ma ktoś może kompilację zdjęć z krótkim opisem w wordzie. Wiem, że głupie pytanie ale jakby ktoś miał to nie musiałabym robić :-)

Trzymac kciuki za Piratka, dzisiaj pierwszy zabieg!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[poprzednia][następna]