Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze: Nie miałam czasu dzisiaj wymiziać dzieciaków bo wzięłam sie za sprzątanie. Chwyciły się chrupek i mokrego. Chyba zadowolone są z tego biegania.
miszelina pisze:Akima pisze: Nie miałam czasu dzisiaj wymiziać dzieciaków bo wzięłam sie za sprzątanie. Chwyciły się chrupek i mokrego. Chyba zadowolone są z tego biegania.
To ja je dzisiaj wieczór wymiziam podwójnie!
j3nny pisze:mam straszną prośbę do was
ponieważ ostatnio nie mam za bardzo kiedy przeglądać dokładnie forum, jestem nie na bieżąco z tym, które koty trzeba ogłaszać, a naprawdę mało mi tego przychodzi na maila.
czy pierwszy post jest aktualny? w zasadzie to tylko nim się teraz kieruje. Jezeli do jakiegos kotka potrzebny inny namiar telefoniczny, to mam nadzieje, ze jest to tam uwzglednione.
Gdyby sie tez dalo tam dorzucic linki chociaz do wiekszej ilosci zdjec (jezeli takowe sa) to super.
j3nny pisze:j3nny pisze:mam straszną prośbę do was
ponieważ ostatnio nie mam za bardzo kiedy przeglądać dokładnie forum, jestem nie na bieżąco z tym, które koty trzeba ogłaszać, a naprawdę mało mi tego przychodzi na maila.
czy pierwszy post jest aktualny? w zasadzie to tylko nim się teraz kieruje. Jezeli do jakiegos kotka potrzebny inny namiar telefoniczny, to mam nadzieje, ze jest to tam uwzglednione.
Gdyby sie tez dalo tam dorzucic linki chociaz do wiekszej ilosci zdjec (jezeli takowe sa) to super.
i jeszcze jedno: potrzebny update zdjec i ogloszenia dla Oliwki, Olenki i Oliwiera, bo juz na pewno sie pozmienialy maluchy
Akima pisze:miszelina pisze:Akima pisze: Nie miałam czasu dzisiaj wymiziać dzieciaków bo wzięłam sie za sprzątanie. Chwyciły się chrupek i mokrego. Chyba zadowolone są z tego biegania.
To ja je dzisiaj wieczór wymiziam podwójnie!
I właśnie o to chodzi. Miszelina może przechrzcić tego Lorda na inne coś ze Shreka. Ten Lord fajny nie był. Prosze o pomysły z rana
miszelina pisze:Akima pisze:
A biały to niby kto jest, myślałam że Shreck ?
Biały to przecież Śnieżek!
lutra pisze:Wiecie, a może by tak foty kocimszczaków wrzucić, to by wszyscy mogli je zobaczyć, bo ci, którym na kocimską nie po drodze, to pewnie nawet nie mają pojęcia o czym wy tu mówicie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek, Silverblue, Szymkowa i 143 gości