Potworkowo-tymczasy w miodowym DT-szukamy domków :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 12, 2009 18:24 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT - zwrot z adopcji :(

No i odebralam dzis Romeo od jego niedoszlej Panci... Maly byl wyraznie zadowolony z tego faktu :( Przywital z zachwytem mame-Muti i brata-Otello a teraz rozrabia na calego... Myslicie ze chcial wrocic?? :roll:

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Nie wrz 13, 2009 20:05 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT - zwrot z adopcji :(

Maly zdecydowanie chcial wrocic - caly zadowolony sciagnal sobie nowiutki recznik z wieszaka i umoscil poslanko w lazience kolo kibelka... Bardzo zaradne stworzenie. Natomiast Czikita i Bruce w protescie spowodowanym moim skandalicznym zachowaniem - poszlam dzis do pracy - same sobie zorganizowaly rozrywke... i przegryzly kilka kabelkow: od myszki, klawiatury i do przegrywania zdjec z aparatu :cry: :cry: :cry:
na nowe zdjecia gromadki o imieniu DEMOLKA musicie wiec jeszce poczekac :roll:

Miodalik

Post » Nie wrz 13, 2009 20:20 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT - zwrot z adopcji :(

Ja jutro też odbieram kotka z DT,który już nie może być DT :?
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie wrz 13, 2009 20:23 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT - zwrot z adopcji :(

A z siusiającym na łóżko tymczasem też miałam problem-udało się przez stawianie na łóżku miseczki z suchym jedzeniem!!!
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie wrz 13, 2009 20:30 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT - zwrot z adopcji :(

Sprobuje !! Jestem lekko zdesperowana, bo moj wspanialy TZ nie zaakceptuje kota sikajacego na lozko... wiec Romeo musi przestac do piatku - bo wtedy TZ wraca ze szkolenia 8)

Miodalik

Post » Nie wrz 13, 2009 23:23 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT - zwrot z adopcji :(

czy Romeo u Ciebie też sika poza kuwetą?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon wrz 14, 2009 8:09 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT - zwrot z adopcji :(

Miodalik u mnie pomogło spryskiwanie łożka Felywejem, mam nadzieję, że Romeo przestanie lać na łóżko.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon wrz 14, 2009 12:16 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT - zwrot z adopcji :(

Romeo jeszcze mi nie nasilkal na lozko :) ale jestem chyba lekko przewrazliwiona, bo jak obudzilam sie w nocy i zobaczylam, ze spi obok, to najpierw dokladnie go obejrzalam (bo bracia sa bardzo podobni, a ja bylam jednak zaspana), a potem przezornie odnioslam do lazienki :wink: poniedzialkowe poranki i bez "niespodzianek" sa trudne 8)

Nie wiem czy robi w inne miejsca - byc moze jeszcze tego nie odkrylam. Na razie staram sie mu utrudniac dostep do miejsc z posciela...
Popoludniu spryskam, ustawie jedzonko i zrobie probe generalna :)

Miodalik

Post » Pon wrz 14, 2009 12:31 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT - zwrot z adopcji :(

Na moje oko, to kotek nie chciał być w tym domku, albo mu tam czegoś brakowało.
Stawiam dolary przeciwko orzechom, że u Ciebie niespodzianek nie będzie.
Ale biorę też pod uwagę, że ostatnie dni mocno nakręciły mnie na opcję "kotek nie chce tam być". :wink:
Obrazek

Femka

Post » Wto wrz 15, 2009 7:24 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT - zwrot z adopcji :(

:( przykro że kiciuś wrócił.... ale lepiej wcześniej niż później :?
Widocznie nie był to domek dla niego :roll:

Trzymam kciuki za lepszy dla kotunia :ok:
Teraz z fotkami pewnie będzie problem?
Przydałyby się nowe, żeby ogłoszenia zaktualizować.

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto wrz 15, 2009 9:36 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT - zwrot z adopcji :(

Pozyczylam z pracy kabelek wiec szansa na nowe fotki wzrosla bardzo mocno :) 8)

I mam wiadomosc dnia - Romeo SIKA TYLKO DO KUWETKI !! :piwa: :) :)

Miodalik

Post » Wto wrz 15, 2009 10:31 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT - zwrot z adopcji :(

Miodalik pisze:Pozyczylam z pracy kabelek wiec szansa na nowe fotki wzrosla bardzo mocno :) 8)

I mam wiadomosc dnia - Romeo SIKA TYLKO DO KUWETKI !! :piwa: :) :)

Grzeczny kotecek :ok: :kotek:
Czyli to był protest na nowy domek :? Oby następny do którego trafi bardziej przypadł mu do gustu :wink:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto wrz 15, 2009 10:46 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-nie sikamy na lóżko:)

:dance: :dance2: :dance:
jaki mądry koteczek :D
Obrazek

Femka

Post » Wto wrz 15, 2009 11:33 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-nie sikamy na lóżko:)

Mialyscie racje dziewczyny :)
czyli moze ja jestem dobra kocia mama ? chcial do mnie wrocic? choc bardziej prawdopodobne ze tesknil za mama i bratem 8)

Miodalik

Post » Wto wrz 15, 2009 12:04 Re: Wrocław.i łódzkie tymczasy w jednym DT-nie sikamy na lóżko:)

jeden z moich kotów, który od urodzenia aż do adopcji zawsze przebywał w towarzystwie innych kotów, we własnym domku zaczął uprawiać podobny proceder. Problem zniknął, gdy Duża zaczęła zapraszać kumpli z sąsiedztwa, którzy razem z Norkiem jedli, spali i bawili się.
Zatem coś nie podobającego się w domku ma ogromne znaczenie. Co wcale nie oznacza, że w innym domu sytuacja się powtórzy. Może też być tak, że ta nowa pani miała w sobie coś nie do zaakceptowania przez koteczka.
Takie mam przemyślenia na podstawie własnych doświadczeń.

Miodalik, to, że jesteś super domkiem, to Romeo już i tak wie :D
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]