Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
panikota pisze:Ktoś szuka puchatka do zaadoptowania, widziałam na stronie adopcji puchatkowa, że macie jakiegoś maluszka ... chyba, że się zdezaktualizowało ... Tak czy siak podrzucam od razu, chociaż pewnie już ktoś zauważył![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=99912
dedra pisze:Serniczek, jak najbardziej znam wszystkie te aspekty, umowę adopcyjną czytałam. Zgadzam się ze wszystkim. Wymagania TŻ faktycznie przewyższają możliwości. Priorytetem jest młody wiek i długi włos. Charakter to już sprawa podrzędna. TŻ uparł się na długowłosego, ponieważ twierdzi, że inne mu się nie podobają. Rezydent natomiast to 2 letni wykastrowany kocur. Bardzo przyjazny do ludzi i innych zwierząt. Uwielbia towarzystwo, sam się bardzo nudzi. Cały czas musi mieć z nami kontakt, domaga się uwagi. Jak najbardziej jestem świadoma, że będzie musiał minąć jakiś czas na zapoznanie i akceptację. Mieszkam w bloku, posiadam balkon, który jest udostępniony dla kota (oczywiście osiatkowany - inaczej sobie nie wyobrażam). Karmy również staram się aby były jak najlepsze. Jak byłyby jeszcze jakieś proszę bardzo, chętnie na wszystkie odpowiem.
Serniczek pisze:To dobrze wróży. Może pokochasz któregos z naszych podopiecznych-wtedy wspólnie bedziemy się cieszyć z powiększenia Waszej "rodziny".Szukamy dla nich takich domów gdzie w miłości i dobroci zapomną na zawsze o okrucieństwie,głodzie i cierpieniu. Takich "cudów" jest wiele i zawsze jest to wielka ,wielka radość dla obu stron.
Serniczek pisze:prosimy o wsparcie dla Puchatkowa- na leczenie Rysi z psiej budy........jest już w Warszawie. Potrzeby sa duże.... Każdy grosz ważny.Prosze pomóżcie .
estre pisze:Podrzucę, może ktoś sobie przypomni
estre pisze:Podrzucę, może ktoś sobie przypomni
Koszmaria pisze:przy okazji bicia piany na 'higienistów' oddających dachówkę,moja znajoma wykopała ogłoszenie o rodowodowym BRI liliowym do oddania za darmo,z powodu alergii dziecka.
http://www.adopcjakota.pl/adopcja-kota-kot-szuka-domu,ogloszenie,2610,L2Fkb3BjamEta290YS1rb3Qtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWosLHJhc293eSBrcvN0a293s29zeSwscDEuaHRtbA==.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 60 gości