K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 10, 2009 21:53 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

mjs pisze:Solangelica, jak sprecyzujesz, co to były za fanty to Ci powiem, czy dotarły do mnie.

Dotarły, bo to ja je Tobie przekazałam :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Czw wrz 10, 2009 22:23 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

anna09 pisze:
mjs pisze:Solangelica, jak sprecyzujesz, co to były za fanty to Ci powiem, czy dotarły do mnie.

Dotarły, bo to ja je Tobie przekazałam :D

Wielkie dzieki za info :) Zbieram nastepne gadzety jak cos, podrzuce.

Strasznie przepraszam ze dopiero teraz odpisuje. Mam mega zamieszanie domowo - rodzinne i ogolnie wybilam sie z rytmu i toku myslenia :evil: :cry:

Tweety, dziekuje Ci za informacje odnosnie adopcji. Bede mobbingowac znajomych i potrzebuje znac odpowiedz na to pytanie :)

mjs, jak dobrze pojdzie przywioze w niedziele pniaczek dla kotow (taki maly pniaczek ale pniaczek :)) i poslanko po piesku mojej kolezanki dla kociakow.

dobrej nocy wszystkim Wam i Waszym ogonom :kotek: :1luvu:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt wrz 11, 2009 5:38 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Weekend już jutro,pomyślcie o dyżurach na Wlp:

piątek

queen_ink
Tunisia

Proszę o najbliższy tydzień:
sobota
lutra
.........

niedziela

.........
mjs

poniedziałek

.........
.........

wtorek
mjs
.........

środa
.........
.........

czwartek
mjs
..........

piątek
mjs
..........
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt wrz 11, 2009 7:23 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

proszę wpisać mnie na dyżur w poniedziałek wieczorkiem..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pt wrz 11, 2009 7:27 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Porto wygrzebał się z zapalenia płuc, ale nadal kaszlał.. gubała wyrokował astmę i wysłał na prześwietlenie pluc, dwa zdjęcia.. kobiałka przyglądnął się wczoraj zdjęciom (ale konsultacje będą u gubały) i stwierdził, że oskrzele naciska serce, lub odwrotnie, że nie jest to groźne dla jego życia i sportowcem nie będzie.. ale rzucił okiem tylko pobierznie, wiec dzis od gubaly wiecej sie dowiem..

ale abstrahując od zdrowia Porciaka, bo już dawno to postanowiłam, oczywiście Porto nie szuka już domu.. zostaje u mnie na stałe :) za dużo razem przeszliśmy..
Obrazek

edit_f

Post » Pt wrz 11, 2009 7:28 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

dubel
Obrazek

edit_f

Post » Pt wrz 11, 2009 7:35 Re: Pytanie o Oczko (Oczka ?)

Wracając do kwestii wirtualnej adopcji, o którą pytałam wczoraj, czy przebywający na Wielopolu Oczko ma wirtualnego opiekuna? Upewniam się, bo jeśli nie to chętnie przygarnę go wirtualnie. Ten dzikusek bez oczka pewnie ma mniejsze szanse na adopcję (taką rzeczywistą) niż inne kotki...
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt wrz 11, 2009 8:02 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

As I know to Oczko nie ma opiekuna wirtualnego, więc jest Twój, ale to Szefowa musi potwierdzić.
Edit_f, no gratuluję dokocenia, to musiało się tak skończyć.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt wrz 11, 2009 8:07 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

lutra pisze:As I know to Oczko nie ma opiekuna wirtualnego, więc jest Twój, ale to Szefowa musi potwierdzić.

Dzięki z odpowiedź, w takim razie zaczekam jeszcze na potwierdzenie Szefowej :)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt wrz 11, 2009 8:10 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

solangelica pisze:
mjs pisze:
Ja postaram się być miedzy 16-17, żeby przed wieczorem wrócić do domu. Dajmi, proszę, jutro znać czy będziesz mogła pomóc.
Tuneliki kupione zostały w katowickiej Ikea, po 19,99zł za sztukę. Tanie jak barszcz, a tyle radości dają :D

Ok, mjs, dam Ci znac jutro na 100% - czekam tylko na potwierdzenie godziny spotkania. Ale mysle ze to raczej zalatwie w godzinach dopoludniowych i ok. 17.00 powinnam byc radosna, wolna i gotowa do pomocy w porzadkach :)

Rany, ja sie niedlugo na Slask wybieram to chyba skocze do tej Ikei po taki tunelik. Felek chyba zwariuje z radosci (poki co maltretuje ekologiczna torbe z Reala)... ale frajda :) :) :)
Moje gratulacje dla Oczka, sie chlopak powoli socjalizuje :kotek: :1luvu: Co do Ryfki nie mam pytan :ryk: :1luvu: Moze jak troche pobiega przez tuneliki to schudnie :kotek: :ok:
Jak sie miewa Myszka?

ja tez bym chciala tunelik, jakby ktos jechal:)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Pt wrz 11, 2009 8:43 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

lutra pisze:As I know to Oczko nie ma opiekuna wirtualnego, więc jest Twój, ale to Szefowa musi potwierdzić.
Edit_f, no gratuluję dokocenia, to musiało się tak skończyć.

a czemu musiało? :wink:
Obrazek

edit_f

Post » Pt wrz 11, 2009 8:45 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Patka, jak bede jechac na Slask to na pewno podskocze do IKEI w Katosach, bo oczami wyobrazni widze blysk szalenstwa :ryk: w kocim oku (bezcenny :lol:) - to dam Ci wczesniej znac, to sie jakos umowimy i Ci tez wezme. Tunelik w ta czy tamta nie robi roznicy, wezme wiekszy plecak i sie zmiesci ;)
Rozumiem, ze w krakowskiej IKEI brak takowych....?

mjs , ninejszym potwierdzam swoj udzial w porzadkach w niedziele popoludniu. Do zobaczenia zatem :)

solangelica

Post » Pt wrz 11, 2009 8:47 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

bo nikt by nie był na tyle dobry, że się zaopiekować Twoim Porto... Nie?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt wrz 11, 2009 8:58 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Edit_f, gratuluję dokocenia :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt wrz 11, 2009 9:15 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

lutra pisze:bo nikt by nie był na tyle dobry, że się zaopiekować Twoim Porto... Nie?

...ja tez to przerabialam z kotka - prawda jest taka, ze milosc zaslepia :)
gratuluje rowniez dokocenia :)

solangelica

[poprzednia][następna]