mjs pisze:Solangelica, jak sprecyzujesz, co to były za fanty to Ci powiem, czy dotarły do mnie.
Dotarły, bo to ja je Tobie przekazałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mjs pisze:Solangelica, jak sprecyzujesz, co to były za fanty to Ci powiem, czy dotarły do mnie.
anna09 pisze:mjs pisze:Solangelica, jak sprecyzujesz, co to były za fanty to Ci powiem, czy dotarły do mnie.
Dotarły, bo to ja je Tobie przekazałam
lutra pisze:As I know to Oczko nie ma opiekuna wirtualnego, więc jest Twój, ale to Szefowa musi potwierdzić.
solangelica pisze:mjs pisze:
Ja postaram się być miedzy 16-17, żeby przed wieczorem wrócić do domu. Dajmi, proszę, jutro znać czy będziesz mogła pomóc.
Tuneliki kupione zostały w katowickiej Ikea, po 19,99zł za sztukę. Tanie jak barszcz, a tyle radości dają
Ok, mjs, dam Ci znac jutro na 100% - czekam tylko na potwierdzenie godziny spotkania. Ale mysle ze to raczej zalatwie w godzinach dopoludniowych i ok. 17.00 powinnam byc radosna, wolna i gotowa do pomocy w porzadkach![]()
Rany, ja sie niedlugo na Slask wybieram to chyba skocze do tej Ikei po taki tunelik. Felek chyba zwariuje z radosci (poki co maltretuje ekologiczna torbe z Reala)... ale frajda![]()
![]()
![]()
Moje gratulacje dla Oczka, sie chlopak powoli socjalizuje![]()
Co do Ryfki nie mam pytan
![]()
Moze jak troche pobiega przez tuneliki to schudnie
![]()
![]()
Jak sie miewa Myszka?
lutra pisze:As I know to Oczko nie ma opiekuna wirtualnego, więc jest Twój, ale to Szefowa musi potwierdzić.
Edit_f, no gratuluję dokocenia, to musiało się tak skończyć.
lutra pisze:bo nikt by nie był na tyle dobry, że się zaopiekować Twoim Porto... Nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości