Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marija pisze:Jestem.
Niestety nie mam książeczki ze schronu, kiedy wetka zaczęła mi zadawać trudne pytania o wcześniejsze premedykacje, podawane antybiotyki itp, postanowiłam zadzwonić do schroniska. I coTo, co zwykle: nikt nic nie wie, nikt nic nie słyszał o żadnej książeczce, mało tego: " ja nie wiem, co to za jakiś kot z kikutkiem...był taki u nas
![]()
a kiedy go przywieźli
"....No ręce opadają
![]()
![]()
![]()
marija pisze:Właśnie wstawiłam sobie banerek kicia do podpisu i coś zauważyłamNa banerku stoi ORJENT
przez J jak MARIJA
Czyżby jakiś znak
![]()
marija pisze:ORIJENTKA, Kochane Cioteczki, ORIJENTKA![]()
Przed sekundą tel z lecznicy: Orient JEST KOCICĄ :!:.
marija pisze:ORIJENTKA, Kochane Cioteczki, ORIJENTKA![]()
Przed sekundą tel z lecznicy: Orient JEST KOCICĄ![]()
![]()
pupkę miała upapraną jakimś specyfikiem kleistym, poprzyczepiało się do tego lepu paprochów i brudów, więc dopiero po ogoleniu....
zapomniała dyżurna wetka wspomnieć,choć co i rusz jej wydzwaniałam o stan kota, teraz przyszła nasza Zielona Kasia i dała njusa![]()
![]()
![]()
Orientka- ale jaja![]()
No, nie mogę, normalnie, nie mogę......
AgaPap pisze:marija pisze:ORIJENTKA, Kochane Cioteczki, ORIJENTKA![]()
Przed sekundą tel z lecznicy: Orient JEST KOCICĄ![]()
![]()
pupkę miała upapraną jakimś specyfikiem kleistym, poprzyczepiało się do tego lepu paprochów i brudów, więc dopiero po ogoleniu....
zapomniała dyżurna wetka wspomnieć,choć co i rusz jej wydzwaniałam o stan kota, teraz przyszła nasza Zielona Kasia i dała njusa![]()
![]()
![]()
Orientka- ale jaja![]()
No, nie mogę, normalnie, nie mogę......
No właściwie to jaj ni ma
Georg-inia pisze:jakby to Pan z ŁTOZ powiedział- wyglądała na kocurka z twarzy :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], smoki1960 i 137 gości