Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wydra pisze:Fundacja nie jest w stanie dalej wspierać finansowo kotów p. Aldony - wydałam już w lipcu resztę dotacji z UM, na koncie bankowym prawie pusto.
Jowita pisze:Powiem Wam tylko tyle, są cuda na tym świecie, a nad tymi kotami czuwa p. Ada. Albo przynajmniej wysłuchała moich do niej apeli i wstawiła się u kogo trzeba. Wpłacone przeze mnie 120 zł proszę przeznaczyć w całości na spłatę długu za operację Kocidy. Maryla, masz priv.
Maryla pisze:Jowita, ja zaplacilam bo nie mialam innego wyjscia
Maryla pisze:Jowita pisze:Powiem Wam tylko tyle, są cuda na tym świecie, a nad tymi kotami czuwa p. Ada. Albo przynajmniej wysłuchała moich do niej apeli i wstawiła się u kogo trzeba. Wpłacone przeze mnie 120 zł proszę przeznaczyć w całości na spłatę długu za operację Kocidy. Maryla, masz priv.
Jowita, ja zaplacilam bo nie mialam innego wyjscia
tylko to nie koniec leczenia Achai
18 wrzesnia idziemy na kolejny zastrzyk na 3 tygodnie
i zobaczymy co dalej
na razie Achaja sie nie drapie a strupki przyschly
hanelka pisze:Maryla pisze:Jowita, ja zaplacilam bo nie mialam innego wyjscia
Ojej, dlaczego tak?
Przecież koty pod opieką fundacji są leczone na krechę. Nawet moi weci, którzy wcześniej nie mieli do czynienia z tą fundacją, nie stwarzali żadnego problemu...
dagmara-olga pisze:mam nadzieję, że ja tymi bazarkami to pomogę jeśli wypala a nie zamieszam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 90 gości