K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 10, 2009 15:07 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Tweety daj mi proszę znać co z tym Poznaniem, ale podaj mi namiary na tą Małgosię, cobym mogła ją pomęczyć trochę :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw wrz 10, 2009 15:10 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Akima pisze:Tweety daj mi proszę znać co z tym Poznaniem, ale podaj mi namiary na tą Małgosię, cobym mogła ją pomęczyć trochę :-)

nie męcz jej, bo odpisała mi, że na dniach to załatwi, już nawet wydrukowała sobie ankietę adopcyjną :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw wrz 10, 2009 15:11 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Tweety, ja przeleję całość za Szuwarki jutro, bo dzisiaj już nie dam rady. Przepraszam.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Czw wrz 10, 2009 15:21 Re: Pytanie o wirtualną adopcję

panikota pisze:Witam serdecznie, to mój pierwszy post na forum :) Cały czas przedzieram się przez różne wątki (w tym przez ten w szczególności ze względu na lokalizację). Być może jest gdzieś ta informacja ale póki co nie dotarłam do niej, zatem pytam. Bardzo proszę o wyjaśnienie na czym dokładnie polega adopcja wirtualna (w chwili obecnej to jedyna forma w jakiej mogłabym pomóc, choć w przyszłości nie wykluczam powiększenia mojej kociej rodziny). W pierwszym poście tego wątku jest oczywiście informacja o wpłacie i numer konta, ale jak to dokładnie wygląda, niektóre kotki pewnie (mam nadzieję) mają swoich wirtualnych opiekunów, więc nie chciałabym zdublować, a chętnie zaadoptuję jakąś krakowską znajdkę. Odpowiedzcie proszę, albo napiszcie do kogo pisać maila w tej sprawie, lub gdzie znajdę dokładniejsze informacje.

Tweety, jakby Ci umknęło. :)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw wrz 10, 2009 15:21 Re: Pytanie o wirtualną adopcję

panikota pisze:Witam serdecznie, to mój pierwszy post na forum :) Cały czas przedzieram się przez różne wątki (w tym przez ten w szczególności ze względu na lokalizację). Być może jest gdzieś ta informacja ale póki co nie dotarłam do niej, zatem pytam. Bardzo proszę o wyjaśnienie na czym dokładnie polega adopcja wirtualna (w chwili obecnej to jedyna forma w jakiej mogłabym pomóc, choć w przyszłości nie wykluczam powiększenia mojej kociej rodziny). W pierwszym poście tego wątku jest oczywiście informacja o wpłacie i numer konta, ale jak to dokładnie wygląda, niektóre kotki pewnie (mam nadzieję) mają swoich wirtualnych opiekunów, więc nie chciałabym zdublować, a chętnie zaadoptuję jakąś krakowską znajdkę. Odpowiedzcie proszę, albo napiszcie do kogo pisać maila w tej sprawie, lub gdzie znajdę dokładniejsze informacje.

witam Cię serdecznie na wątku krakowskich ogonków :1luvu:
Adopcja wirtualna polega na wybraniu sobie kociucha wedle własnego widzimisie (bo ładny, bo biedny, bo krzywo trzyma łepek, bo ma śmieszny wzorek na ogonie, bo przywołuje wspomnienia z dzieciństwa, ten bo ten itp). Kociaki już adoptowane wirtualnie mają dopisane na czerwono w pierwszym poście, kto już je przygarnął pod skrzydełka. Obowiązkiem opiekuna jest płacić miesięcznie okresloną kwotę min. 25 zł a do przywilejów należy możliwośc odwiedzania kota (zwłaszcza jeżeli to któryś mieszkających w naszych lokalach fundacyjnych), dopominania się o ich fotki czy o informacje o kocie. Niektórzy przesyłają czy przynoszą smakołyki, zabawki.
Od strony technicznej - wpłata na konto wymienione w pierwszym poście i dopisek w tytule "AW kot (imię kota) Kraków"

Tweety

Post » Czw wrz 10, 2009 15:23 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

anna09 pisze:Tweety, ja przeleję całość za Szuwarki jutro, bo dzisiaj już nie dam rady. Przepraszam.

się nie pali :)
dzięki Lutra, już dostrzegłwszy i odpisawszy :wink:

kurcze, czy Wam tez tak idzie dzisiaj praca jak orka na ugorze? :twisted:

Tweety

Post » Czw wrz 10, 2009 15:27 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kociaki już adoptowane wirtualnie mają dopisane na czerwono w pierwszym poście, kto już je przygarnął pod skrzydełka.

A Ryfka to niby wirtualna sierotka? 8)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw wrz 10, 2009 15:34 Re: Pytanie o wirtualną adopcję

Tweety pisze:Kociaki już adoptowane wirtualnie mają dopisane na czerwono w pierwszym poście, kto już je przygarnął pod skrzydełka.

Oj za dużo tego czytania na raz (już tak od kilku dni, ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałam, nie wiem jak ja wcześniej nie trafiłam na miau.pl :oops:) i mi czerwone dopiski o wirtualnych opiekunach umknęły.
Dziękuję za odpowiedź!!!
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw wrz 10, 2009 15:35 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

lutra pisze:
Kociaki już adoptowane wirtualnie mają dopisane na czerwono w pierwszym poście, kto już je przygarnął pod skrzydełka.

A Ryfka to niby wirtualna sierotka? 8)

już poprawię

jeszcze do Natki dopisałam Miszelinę, bo też gdzieś zaginęła w akcji :oops:

pozostałe to biedne, nieszczęsne sierotki ...

Tweety

Post » Czw wrz 10, 2009 15:51 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

a Esma nie ma wirtualnych opiekunów? Na forum AFN zawsze ktoś ją sponsorował
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw wrz 10, 2009 15:54 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

z bazarków mam już koncie 120 zł =, jeszcze trochę i będzie na worek puriny :ok:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw wrz 10, 2009 15:57 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Przesyłka od Akimy i fant na bazarek są w szafce w kuchence. Kociuchy faktycznie zachwycone tunelikami, Joasia i Bercik biegały w nich i skakały.
Ryfka znowu biła Bercika :(

Tunelik zabrany.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw wrz 10, 2009 16:01 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

miszelina pisze:Przesyłka od Akimy .

Dziękuję
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw wrz 10, 2009 16:05 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Akima pisze:a Esma nie ma wirtualnych opiekunów? Na forum AFN zawsze ktoś ją sponsorował

tutaj wpisałam tylko tych, którzy mają opiekunów z miau, póki strona nasza jest w przebudowie to strasznie trudno się połapać kto co ma :( Esma ma, mój Waldi, Sasza, te na pewno ale co dalej to ciężko rozeznac się bez uaktualnienia)

Tweety

Post » Czw wrz 10, 2009 16:12 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

no tak własnie mówię, bo kto by nie chciał Esmy sponsorować 8O
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[poprzednia][następna]