Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Tweety daj mi proszę znać co z tym Poznaniem, ale podaj mi namiary na tą Małgosię, cobym mogła ją pomęczyć trochę
panikota pisze:Witam serdecznie, to mój pierwszy post na forumCały czas przedzieram się przez różne wątki (w tym przez ten w szczególności ze względu na lokalizację). Być może jest gdzieś ta informacja ale póki co nie dotarłam do niej, zatem pytam. Bardzo proszę o wyjaśnienie na czym dokładnie polega adopcja wirtualna (w chwili obecnej to jedyna forma w jakiej mogłabym pomóc, choć w przyszłości nie wykluczam powiększenia mojej kociej rodziny). W pierwszym poście tego wątku jest oczywiście informacja o wpłacie i numer konta, ale jak to dokładnie wygląda, niektóre kotki pewnie (mam nadzieję) mają swoich wirtualnych opiekunów, więc nie chciałabym zdublować, a chętnie zaadoptuję jakąś krakowską znajdkę. Odpowiedzcie proszę, albo napiszcie do kogo pisać maila w tej sprawie, lub gdzie znajdę dokładniejsze informacje.
panikota pisze:Witam serdecznie, to mój pierwszy post na forumCały czas przedzieram się przez różne wątki (w tym przez ten w szczególności ze względu na lokalizację). Być może jest gdzieś ta informacja ale póki co nie dotarłam do niej, zatem pytam. Bardzo proszę o wyjaśnienie na czym dokładnie polega adopcja wirtualna (w chwili obecnej to jedyna forma w jakiej mogłabym pomóc, choć w przyszłości nie wykluczam powiększenia mojej kociej rodziny). W pierwszym poście tego wątku jest oczywiście informacja o wpłacie i numer konta, ale jak to dokładnie wygląda, niektóre kotki pewnie (mam nadzieję) mają swoich wirtualnych opiekunów, więc nie chciałabym zdublować, a chętnie zaadoptuję jakąś krakowską znajdkę. Odpowiedzcie proszę, albo napiszcie do kogo pisać maila w tej sprawie, lub gdzie znajdę dokładniejsze informacje.
anna09 pisze:Tweety, ja przeleję całość za Szuwarki jutro, bo dzisiaj już nie dam rady. Przepraszam.
Kociaki już adoptowane wirtualnie mają dopisane na czerwono w pierwszym poście, kto już je przygarnął pod skrzydełka.
Tweety pisze:Kociaki już adoptowane wirtualnie mają dopisane na czerwono w pierwszym poście, kto już je przygarnął pod skrzydełka.
lutra pisze:Kociaki już adoptowane wirtualnie mają dopisane na czerwono w pierwszym poście, kto już je przygarnął pod skrzydełka.
A Ryfka to niby wirtualna sierotka?
miszelina pisze:Przesyłka od Akimy .
Akima pisze:a Esma nie ma wirtualnych opiekunów? Na forum AFN zawsze ktoś ją sponsorował
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ewar, puszatek i 126 gości