Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Dziewczyny przypominam ze Numer Konta został zmieniony. Informacje zostały wysłane na pw.
iza71koty pisze:Podnosimy kociaczki. Prosimy o Pamięć i zaglądanie .
anakolada pisze:witam i pozdrawiam![]()
odkopałam się właśnie z bieżących papierów w firmie i mam przerwę na kawę. Widzę, że o słodyczach była mowa - ja tam mogę chyba każdą ilość i w każdej postaci, niestetyZa to mięsa nie jadam. Coś za coś
![]()
No z Patryczkiem moze byc problem. narazie jaka jest u mnie sytuacja to wiadomo.Nic nie moge chociazbym chciała. Jeszcze te małe mi biegunkują. Dzis Mąż pojechał sprawy załatwiać ,to podjedzie do TOZu po antybiotyk, bo ten co podaje jest chyba do kitu. Przechodzi na dwa dni i znow wraca. Kurcze jedzą dobrze , są odrobaczone i takie cyrki mi robią. Mam takie straty piasku ze szkoda gadać. Czekam na kasiore od Męża z pracy bo trzeba szorować do Hurtowni, po nastepne dwa wory piachu. I znów duzy wydatek.Kurcze tak sie zawaliłam w tym roku tymi kotami ze szkoda gadać. Moze w przyszłym roku uda mi sie juz tego uniknąć. Wszystko to praktycznie opuszczone działki, wiec wiadomo jak mowi przysłowie ' Nie miała baba kłopotu...... No cóż. Marzenie to mam takie samo jak Ty Wiorawiora pisze:biedny Patryczek![]()
dobrze ze jeszcze nie ma mrozow trzaskajacych
moze leki pomoga i nie trzeba go bedzie -hospitalizowac![]()
oby
(a tak na marginesie-to dali Bog zebym kiedys za oknem miala pole-moje najweksze marzenie
cichy dom gdzie na obrzerzach mojego miasta badz na wsi -hmm-wtedy to caly tabun kicuchow mogla bym przygarnac
hmm-zeby tylko trafic w tego irlandzkiego totka i ajkie zycie stalo by sie piekne dla naszych potrzebujacych stworkow
)
aglo pisze:anakolada pisze:witam i pozdrawiam![]()
odkopałam się właśnie z bieżących papierów w firmie i mam przerwę na kawę. Widzę, że o słodyczach była mowa - ja tam mogę chyba każdą ilość i w każdej postaci, niestetyZa to mięsa nie jadam. Coś za coś
![]()
Ja nie jadłam mięsa ponad 3 lata, zaszłam w ciążę-zaczęłam jeść mięso, czekoladę jeść przestałam. Wynika z tego, że moje dziecko chce mięsa, a czekolady nie. Ja mam odwrotnie...Dobra czekoladka, miętowa albo z nadzieniem...Mniam
Ale co zrobić, muszę się dopasować![]()
Pozdrawiam znad kawy, też się odkopałam spod papierów. Zapewne chwilowo...
anakolada pisze:witam i pozdrawiam![]()
a jeśli o kotach mowa, to nie wiem czy pisałam, że moje dwie burasie od Moniki ze Świnoujścia okazały się chłopakamiWszystko z nimi w porządku, jedzą jak szalone, pięknie kuwetkują i rozrabiają tak jak na takie maluchy przystało
Tylko nie pchają się do ludzi, jeszcze nieufne czy po prostu taki charakterek, nie wiem, trochę mało czasu im poświęcam, bo tylko wieczory
A jako że są dwa, więc bawią się ze sobą, nie czują sie samotne i nie poszukują towarzystwa ludzi, szkoda
Brane na ręce, ślicznie mruczą, ale jak tylko mogą uciekają w bezpieczne i znane pomieszczenia i wcale nie chcą się integrować z innymi mieszkańcami domu
iza71koty pisze:Dziewczyny przypominam ze Numer Konta został zmieniony. Informacje zostały wysłane na pw.
iza71koty pisze:Podnosimy kociaczki. Prosimy o Pamięć i zaglądanie .
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], nfd i 201 gości