Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Mi przychodziły do dzisiejszego południa dosyć systematycznie. Aż nagle przestały. Cisza. Z tej funkcji nie korzystam, bo mam wszystkie wątki w ulubionych i włażę stamtąd. Ale mogłoby się to już naprawić, bo jakoś sprawniej idzie włażenie z powiadomień![]()
Marcelibu pisze:maciejowa pisze:Mi przychodziły do dzisiejszego południa dosyć systematycznie. Aż nagle przestały. Cisza. Z tej funkcji nie korzystam, bo mam wszystkie wątki w ulubionych i włażę stamtąd. Ale mogłoby się to już naprawić, bo jakoś sprawniej idzie włażenie z powiadomień![]()
viewtopic.php?f=5&t=99256&start=495 zajrzyj.
Wiele osób tak ma. Ja dziś nie dostałam ani jednego.
shira3 pisze:Maciejowo, ja dopiero dziś z pocieszeniemale tego samego dnia ja straciłam pieska..
Mru [*]
maciejowa pisze:A na kociarni znalazłam spojrzenie Mru. Nie wiem w jakim wątku. Burasek lub burasia patrzy zupełnie jak mój Mru. Nie mogłam długo patrzećUciekłam
kalair pisze:maciejowa pisze:A na kociarni znalazłam spojrzenie Mru. Nie wiem w jakim wątku. Burasek lub burasia patrzy zupełnie jak mój Mru. Nie mogłam długo patrzećUciekłam
Kasiu..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości