Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:A ja mam potwierdzenie z lecznicy na trzeci numerek - niestety, zamiast kocurka załapała się kotka,
villemo5 pisze:jolabuk5 pisze:A ja mam potwierdzenie z lecznicy na trzeci numerek - niestety, zamiast kocurka załapała się kotka,
Przed chwilą dzwoniłam do weta. Powiedział, że ma 2 wiadomości. Poprosiłam najpierw o złą. To powiedział, że złapana wczoraj kotka okazała się kocurem!![]()
![]()
A ja bym głowę na pieniek kładła, że to COŚ miało ruję 2 tygodnie temu!! A dobra wiadomość, że jest zrobiony. No i taniej na pewno będzie
![]()
Tak to jest z dzikusami... Nawet człowiek nie wie jakiej są płci
villemo5 pisze:"Mój" kocur jutro odzyska wolność. Byłam u weta uregulować należność. Wziął 50 zł. A mieli ze mnie taki ubaw, że właściwie, to nie powinien![]()
Kocur rzeczywiście bardzo śmierdzący... I podobno agresor. Ale pewnie za kilka dni mu przejdzie. Jutro odbieram go ze schroniska i wraca na stare śmieci. Postaram się zrobię mu zdjęcie. I wciąż się martwię, czy tu w okolicy nie ma jednak kotki o podobnym umaszczeniu?
alareipan pisze:
Jolabuk5 nr konta mam, tylko napisz mi prosze ile mam za te kocurzyceprzelac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, Malk i 134 gości