Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 09, 2009 14:49 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Jedyna szansa, że Mam się też na imprezkę wybierze z noclegiem, to wtedy macie jak w banku, że dołączę z rozkoszą. Podobno jestem mistrzem balansu na gzymsach i karniszach 8)

B- niewybawiony
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 09, 2009 14:54 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

przydałoby się , żeby jacyś duzi na wakacje pojechali, bo nie ma u kogo imprezy zrobić. nasza mamunia nie wyjedzie nigdzie, bo już duży i dziadkowie są za granicą, a ona została zeby nami się opiekowac. więc na krok nas nie odstępuje, tylko do pracy. te nadopiekuńcze matki :roll:
rysiek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro wrz 09, 2009 15:24 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Ma to swoje dobre strony. W sezonie Mam jeździ za miasto do domku z ogrodem [hacienda na to mówi :roll: ] i jak tylko robi się na tyle ciepło, że można tam nocować to zabiera mnie ze sobą. Fakt - jazdy w takiej torbie z uszami NIE CIERPIĘ :evil: . Godzę się jednak na to [nie bez walki, żeby sobie nie myślała] bo tam na miejscu mogę chodzić luzem, tarzać się w piaseczku, POLOWAĆ -serio 8) pogonic kota psu sąsiadów [zza płotu rzecz jasna, tak dla zdrowotności] mówię Ci - meta EKSTRA :D

B.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 09, 2009 16:12 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

tak sobie poleżeć na trawce z panienkami zachwyconymi naszym wyglądem to jest coś :D
rysiek rozmarzony
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro wrz 09, 2009 17:20 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Witaj Behemot, w dechę masz imię :twisted: Czy masz własną kocią kapelę metalową? :D

Nie było mnie cały dzień, bo Duża kompa okupowała - jak zawsze jak jest chora to leży w łożku i pracuje, czyli de facto robi to samo co w biurze, tylko za 80% wynagrodzenia, to się czysty zysk nazywa, dla pracodawcy rzecz jasna - mam tylko nadzieję, że nasze porcje chrupek też się do 80% nie zmniejszą :roll: To by straszne było :cry:

Zdjęć Twiggy w topless i downless jednak nie wystawię, jeszcze mi admin zaznaczy, że to wątek dla kotów od lat 18-nastu i nikt z Was by mnie wtedy nie mógł odwiedzać 8) A Rysiek na następnej imprezie niech Twiggy na rozbieranego pokera zaprosi, to będzie miał ją bez odzienia na żywo :mrgreen:

Co do bycia jedynakiem to ja z rozrzewnieniem wspominam ten czas, gdy byłem jedynym kotkiem w domku...ach, łza się w oku kręci...ale wierzcie mi, jeszcze gorze niż przywiezienie brata lub siostry jest przywiezienia psa do domu :roll: Wrrrr!

A imprezki u nas przednie, a i owszem :piwa:

Kto teraz będzie miał wolną chatę w najbliższym terminie?

Mir imprezowy

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Śro wrz 09, 2009 17:23 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Behemot, a jakich gabarytów jest ten pies zza płotu? I jak go gonisz? My za płotem mamy dwa sznaucerki, którym bym chętnie potargał fryzurki :twisted:

:kotek: górą!

Mir wojowniczy

Duża von Focha

Post » Śro wrz 09, 2009 17:49 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

jakbyśmy np. zakładali kapele metalową to ja po paru głębszych mam niezły wokal :mrgreen: rysiek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro wrz 09, 2009 17:53 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

I my! My w wokalu na cieniuśkie chórki!!!! Zwłaszcza na głodnego (albo jak się chce pańci pokazać, że pańcio głodził koty)!!!
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Śro wrz 09, 2009 17:58 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

na głodnego to klucha mnie przebija. może lepiej ona będzie wokalistką w tej kapeli? :roll:
rysiek, który przemyślał sprawę
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro wrz 09, 2009 18:05 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Hej Chłopaki !!!!!!
Witaj Behemot !!!!!!!!!!

U mnie się szykuje wolna chatka i to od jutra :D Duzi jadą się zaobrączkować :D Zapraszam do siebie. Tylko nie wiem co z małym smarkiem nam zrobić :evil: :evil: :evil:
Luna miauuu.....
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Śro wrz 09, 2009 18:06 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

będzie po flaszki latał :D
rysiek pomysłowy
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro wrz 09, 2009 18:52 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

I okłady na zmęczone śpiewaniem łepetynki robił :D
Super, jedziemy do Luny :D
Jest nasz taka ilość, że może campera wynajmiemy? :twisted: Taki kotowóz :twisted:

Mir demon kierownicy

Duża von Focha

Post » Śro wrz 09, 2009 19:04 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Zapraszam, zapraszam.....
Wszyscy są mile widziani :D
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Śro wrz 09, 2009 19:10 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Ja się muszę zapytać Miałki... :oops:
Rudi niepewny co laska powie
:?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 09, 2009 19:19 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Miałka, nie bądź taka, jedź z nami i weź ze sobą Rudisia :D

Mir dyplomata

Duża von Focha

[poprzednia][następna]