Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ruach pisze:nie ma fotek.....
ale ja myślę Terenia, że to mniej ważne, ważne, żeby nie oddał ich do schronu......znajdziemy DT i bez fotek.......
kasiunia773 pisze:Mam miejsce, mogę zabrać nawet wszystkie
Mam teraz tylko dwa koty bo Ali odszedł ...
mar_tika pisze:Wieści z nowego domku Norka:)
"...Norek vel Lucuś jest nasłodszą istotą pod słońcem, wczoraj niezmordowanie brykał za myszką i piłeczką ignorjąc zupełnie pofukiwania oburzonych Sońki i Ramzesa. Sonia była tak zaskoczona nowym domownikiem, że nawet Ramzesowi się od niej dostało i nie dała podejść do siebie.
Ostatecznie Lucuś usnął mi w ramionach i przespał całą noc bez problemów, po obfitej kolacji, którą dosłownie pochłonął
Dzisiaj z samego rana byliśmy u naszego weterynarza, Lucuś dostał tabletki na odrobaczenie, został zbadany (uszka już są w porządku, a co do tylnych łapek - prawopodobnie problem natury neurologicznej lub wynik urazu ale weterynarz mówił, że mocno stoi na tylnych łapkach więc może z wiekiem się sprawa unormuje). Najażniejsze, że Luckowi wcale nie przeszkadza to w szaleństwach i obskakuje za myszką wszystkie konty i kanapy)) Cieszymy się, bo dziś wśród załogi zapanowała szeroko pojęta tolerancja i Lucek nie jest już ofukiwany, tylko łaskawie tolerowany przez resztę kociej gromady, a to już coś. Nawet Sońka kilka razy robiła podchody do zabawy ale jeszce potrzebują trochę czasu. Na nas Sońka i Ramzes strzelają focha, pewnie dlatego, że pojawił się nowy kompan. Przejdzie im.
Za tydzień kolejna wizyta u Pana doktora i jeśli wszystko będzie w porządku to przejdziemy pierwsze szczepienie!
Pozdrawiam serdecznie
Piotr"
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, puszatek i 62 gości