Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 09, 2009 13:36 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

Ciekawe jak by Elza zareagowała na klatkę z kociakami???
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro wrz 09, 2009 13:40 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

Ja zapytam u mnie w domu, ale pewno nie :?

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro wrz 09, 2009 13:41 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

generalnie, kto pyta nie błądzi.......
a czasami cuda bywają..........
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Śro wrz 09, 2009 13:49 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

też popytam ...
może akurat ... stanie sie cud
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro wrz 09, 2009 14:08 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

Dziewczyny dzięki za odzew, jakpisałam czekam na maila od pana, czasami bywa tak, iż ludzie dzwonią że pilne, że na już , że kociaka albo kociaki muszą oddać itd... a jak proszę o taką czynnośc prostą jak zrobienie zdjęć i przesłąnie mi na maila - to niestety już sprawa jest mniej pilna, albo wcale :( niestety czasami brak zw strony niektórych chęci zrobienia małego wysiłku :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro wrz 09, 2009 14:14 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

i gdzie te fotki?
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro wrz 09, 2009 14:16 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

nie ma fotek.....

ale ja myślę Terenia, że to mniej ważne, ważne, żeby nie oddał ich do schronu......znajdziemy DT i bez fotek.......
Obrazek

Ruach

Post » Śro wrz 09, 2009 14:28 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

Mam miejsce, mogę zabrać nawet wszystkie
Mam teraz tylko dwa koty bo Ali odszedł ...

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro wrz 09, 2009 14:31 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

Ruach pisze:nie ma fotek.....

ale ja myślę Terenia, że to mniej ważne, ważne, żeby nie oddał ich do schronu......znajdziemy DT i bez fotek.......

Do schronu ich nie odda, rozmawiałam z nim i w odpowiednim świetle przedstawiłam mu jak wygląda schron - a ja już to potrafię :P :wink: tzn w najczarniejszych barwach zawsze tak robię jak ktoś do mnie dzwoni, że chce kociaka oddać do schronu. Powiedziałm mu , że musi dać nam czas bo tak na pstryknięcie domków nie znjdziemy.

terenia1

Post » Śro wrz 09, 2009 14:32 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

:lol:
Obrazek

Ruach

Post » Śro wrz 09, 2009 14:42 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

kasiunia773 pisze:Mam miejsce, mogę zabrać nawet wszystkie
Mam teraz tylko dwa koty bo Ali odszedł ...

Napiszę na pw mój numer telefonu najlepiej pogadać :lol: teraz znikam bo obowiązki niestety wzywają :(

terenia1

Post » Śro wrz 09, 2009 17:55 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

zaglądajcie czasem, jak zrobie zdjęcia ladne to moze jakas dobra dusza zrobi nam banerek/
viewtopic.php?f=1&t=99782&p=4896040#p4896040

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro wrz 09, 2009 18:58 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

Wieści z nowego domku Norka:)
"...Norek vel Lucuś jest nasłodszą istotą pod słońcem, wczoraj niezmordowanie brykał za myszką i piłeczką ignorjąc zupełnie pofukiwania oburzonych Sońki i Ramzesa. Sonia była tak zaskoczona nowym domownikiem, że nawet Ramzesowi się od niej dostało i nie dała podejść do siebie.
Ostatecznie Lucuś usnął mi w ramionach i przespał całą noc bez problemów, po obfitej kolacji, którą dosłownie pochłonął ;-)

Dzisiaj z samego rana byliśmy u naszego weterynarza, Lucuś dostał tabletki na odrobaczenie, został zbadany (uszka już są w porządku, a co do tylnych łapek - prawopodobnie problem natury neurologicznej lub wynik urazu ale weterynarz mówił, że mocno stoi na tylnych łapkach więc może z wiekiem się sprawa unormuje). Najażniejsze, że Luckowi wcale nie przeszkadza to w szaleństwach i obskakuje za myszką wszystkie konty i kanapy ;-))) Cieszymy się, bo dziś wśród załogi zapanowała szeroko pojęta tolerancja i Lucek nie jest już ofukiwany, tylko łaskawie tolerowany przez resztę kociej gromady, a to już coś. Nawet Sońka kilka razy robiła podchody do zabawy ale jeszce potrzebują trochę czasu. Na nas Sońka i Ramzes strzelają focha, pewnie dlatego, że pojawił się nowy kompan. Przejdzie im.
Za tydzień kolejna wizyta u Pana doktora i jeśli wszystko będzie w porządku to przejdziemy pierwsze szczepienie!

Pozdrawiam serdecznie

Piotr"

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro wrz 09, 2009 20:03 Re: Sosnowiec- 4 pseudohodowlane main coony do oddania!!!!

mar_tika pisze:Wieści z nowego domku Norka:)
"...Norek vel Lucuś jest nasłodszą istotą pod słońcem, wczoraj niezmordowanie brykał za myszką i piłeczką ignorjąc zupełnie pofukiwania oburzonych Sońki i Ramzesa. Sonia była tak zaskoczona nowym domownikiem, że nawet Ramzesowi się od niej dostało i nie dała podejść do siebie.
Ostatecznie Lucuś usnął mi w ramionach i przespał całą noc bez problemów, po obfitej kolacji, którą dosłownie pochłonął ;-)

Dzisiaj z samego rana byliśmy u naszego weterynarza, Lucuś dostał tabletki na odrobaczenie, został zbadany (uszka już są w porządku, a co do tylnych łapek - prawopodobnie problem natury neurologicznej lub wynik urazu ale weterynarz mówił, że mocno stoi na tylnych łapkach więc może z wiekiem się sprawa unormuje). Najażniejsze, że Luckowi wcale nie przeszkadza to w szaleństwach i obskakuje za myszką wszystkie konty i kanapy ;-))) Cieszymy się, bo dziś wśród załogi zapanowała szeroko pojęta tolerancja i Lucek nie jest już ofukiwany, tylko łaskawie tolerowany przez resztę kociej gromady, a to już coś. Nawet Sońka kilka razy robiła podchody do zabawy ale jeszce potrzebują trochę czasu. Na nas Sońka i Ramzes strzelają focha, pewnie dlatego, że pojawił się nowy kompan. Przejdzie im.
Za tydzień kolejna wizyta u Pana doktora i jeśli wszystko będzie w porządku to przejdziemy pierwsze szczepienie!

Pozdrawiam serdecznie

Piotr"

Miód na moje serce :D
O! co do jedzonka to Lucuś zawsze miał niezły spust :ryk: nawet z syczenia i warczenia Nesci nic sobie nie robił. Nóżki to sprawa neurologiczna ale fakt, że Lucuś sobie nic z tego nie robił tylko trzeba go ściągać z firanek, drzew, rynnien, bo zejść nie potrafił po wspinaczce :mrgreen: Ale traktor to on włącza prawda?!!! :ok: Myzianka od Marcyśki, Kamy i Nesci :1luvu:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

[poprzednia][następna]