Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 09, 2009 9:23 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Poza podium :( ale cóż to wobec tego, że dzisiaj środa :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 09, 2009 9:31 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Jak już kiedyś pisałam, mojej kociej trójce, którą tworzą Milka, Kropka i Frodo zdecydowanie przewodzi Kropa. Już w kocięcych latach wywalczyła sobie pozycję szefa i odtąd nie wypuszcza władzy z łap. Sznycek nie pozwolił się jej zdominować, ale wyraźnie trzyma się na uboczu stada i prezentuje raczej obojętny stosunek do reszty kotów. Nie darzy ich ani miłością, ani nienawiścią :roll:

Młodziaki długo trzymały dystans w kontaktach z nim, jakby wyczuwały, że zdenerwowany Sznyc może być groźny ;-) . Ostatnio jednak zauważyłam, że Frodziaszek zhardział i pozwala sobie na coraz więcej w stosunku do ojca. Rudas zorientował się chyba, że Papcio trochę złagodniał (żeby nie powiedzieć zdziadział :P ) w domowych pieleszach i z upodobaniem próbuje pacnąć jego gruby zadek przy każdej okazji :twisted:

Ulubionym zajęciem rudej małpy stało się czatowanie na Sznyca:
Obrazek

Frodo próbuje przepuszczać ataki nie tylko z lądu, ale i z powietrza:
Obrazek

Czai się w najmniej spodziewanych miejscach 8) :
Obrazek

Ale czasami działa też całkiem jawnie :twisted: :
Obrazek

Sznycek generalnie znosi te zaczepki ze stoickim spokojem. Zazwyczaj przyspiesza kroku, szybko zajmuje z góry upatrzoną pozycję i zapomina o całej sprawie. Niekiedy traci jednak cierpliwość i pokazuje pazury, żeby sobie młokos za wiele nie wyobrażał:
Obrazek

Uważaj więc, Frodziaszku, bo są takie chwile w życiu Sznyca, że musi komuś dać w mordę! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro wrz 09, 2009 9:36 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

:1luvu:

No proszę! Capo di tutti capi wyszedł z ramek 8O
Jeszcze nie pora na sukcesję :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 09, 2009 9:45 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

JoasiaS pisze:Uważaj więc, Frodziaszku, bo są takie chwile w życiu Sznyca, że musi komuś dać w mordę! :mrgreen:
Obrazek

siem popłakałam i oplułam monitor :ryk: :ryk: :ryk:
Joanno formę masz rewelacyjną :D

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro wrz 09, 2009 9:50 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

alus1 pisze:Joanno formę masz rewelacyjną :D

Robię co mogę :lol:
W końcu publika bardzo wymagająca :wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro wrz 09, 2009 9:50 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

alus1 pisze:
JoasiaS pisze:Uważaj więc, Frodziaszku, bo są takie chwile w życiu Sznyca, że musi komuś dać w mordę! :mrgreen:
Obrazek

siem popłakałam i oplułam monitor :ryk: :ryk: :ryk:

Dołączyłam :ryk:

Ale i tak rudy łeb wystający z kosza jest the best :1luvu:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro wrz 09, 2009 9:57 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Komando-Rambo-Ninja-Frodo :ryk:

Sznyculek na ostatniej fotce wygląda jak sztuczny :roll:
Aczkolwiek przerażający :strach: ofkors :mrgreen:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Śro wrz 09, 2009 10:01 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

MarciaMuuu pisze:Sznyculek na ostatniej fotce wygląda jak sztuczny :roll:

Sztuczny? 8O
Toż to jego drugie, jak najbardziej prawdziwe, mroczne oblicze! :wink:
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro wrz 09, 2009 10:02 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

MarciaMuuu pisze:Komando-Rambo-Ninja-Frodo :ryk:

Sznyculek na ostatniej fotce wygląda jak sztuczny :roll:
Aczkolwiek przerażający :strach: ofkors :mrgreen:

tylko uważaj żebyś koszmarów nie miała bo będzie szlaban na miau :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro wrz 09, 2009 10:34 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

nawet kot zen ma prawo do wyjscia_z_siebie ;)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro wrz 09, 2009 10:43 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Sznyc i Chanelle byliby bardzo dobrana para. 8) Na ostatnim zdjeciu papcio nawet oczy otworzyl nieco szerzej! Musial byc niezle w.... :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Śro wrz 09, 2009 10:45 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

:ryk: :ryk: :ryk:
Frodziaszek po prostu dba, żeby Sznycuś nie zdziadział i utrzymuje go w formie :lol: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Śro wrz 09, 2009 10:58 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Ojaniemoge :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Papcio jak nie papcio raczej Herr Vater :ryk: :ryk: :ryk:

A Frodzio wyrastający z kosza :ryk: :ryk: :ryk:

Oj warto czekać na te środy, warto :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro wrz 09, 2009 13:05 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Ale Frodo jest odważny :D, tak skakać do tatuśka 8O , tym bardziej że to na pierwszy rzut oka widać, że to kark :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Śro wrz 09, 2009 16:17 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Super fotki :D
Rudasek w koszu wyglądał jakby myślał " tu na pewno mnie się nie spodziewa, a ja mu zaraz zrobię...buuu" :ryk:
A to jednak chyba Sznycuś zrobił Frodziakowi ..."łubu dubu ,bu ...ty łobuzie" :ryk:

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

[poprzednia][następna]