Jeszcze niebieskie ślipka? To maleńtus

Luksor i Timor

No... to wariant z obecnością toperzy w CK upadł

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mam też kiepską nowinęszukam DT dla maleńkiego kociaka bez uszka. Dziewczyna, którz do mnie dzwoniła znalazła go w lesie podczas spaceru z psem. Nie może go zatrzymać, bo lada dzień ma rodzić, a do tego jej pies nie znosi kotów
Ma dzwonić jeszcze wieczorkiem, bo obiecałam popytać o tymczas. Ja go nie mogę wziąść na razie, bo mam nie doszczepione maluchy na strychu. Mogę je szczepić dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Żal mi maluszka, bo to uszko jak opisywała dziewczyna chyba mu cos odgryzło. Jest malutki, ma jeszcze niebieskie oczka, ale je już samodzielnie.
luelka pisze:Marianna pojechała do swojego domu! W ostatniej chwili próbowała się rozmyślić i schowała się pod wannę, tak że istniało ryzyko, że nie uda się jej wywabić, ale w końcu przysmaki okazały się wystarczająco pyszne
.
Jej Pani, Eliza, jest przygotowana do zaprzyjaźniania się - chociaż dzwoniła się upewnić, czy na pewno jej koteczka-równolatka nie zrobi Mariance krzywdy ("bo tak fuczy na Mariannę").
Bardzo proszę o kciuki za kicię - za przełamanie pierwszych lodów. Mimo, że to taki okruszek, to bardzo się zestresowała przeprowadzką... I za jej nową koleżankę Majeczkę, żeby się nie wygłupiała z tymi kocimi fochami.
Barbara Horz pisze:
U chotesi zamieszkał maluszek bez uszka. Nie wiem jeszcze jak ma na imię. Na razie problem jest w qpalu, bo ma straszne zatwardzenie
aassiiaa pisze:Domek Rani:
Cały czas zastanawiam się, co za chwilę wymyśli. A pomysły ma, oj ma... Przejażdżka na zasłonce, wspinaczka po boku lub tylnej ściance wersalki, tornado w doniczkach, serfowanie na podkładkach po stole, zwis na kwiatku podwieszonym pod sufitem. A Stokrotka za nią...i śpiewa...
Sally od dzikusków pisze:I to nie tylko przed Finkiem - ale jego popisy przebijają wszystko - gazety są nrmalnie podziurkowaneNormalnie strach się bać
San pisze:Sally od dzikusków pisze:I to nie tylko przed Finkiem - ale jego popisy przebijają wszystko - gazety są nrmalnie podziurkowaneNormalnie strach się bać
To może sprawność dziurkacza?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości