Jeszcze mam jednego czarnego ale zabrakło prądu w akumulatorach
i nie zrobiłem fotki jak kotki zostaną doprowadzone do stanu używalności
przedstawię ich foto – wiek około dwóch miesięcy
coś mi to moje odkacanie nie wychodzi - tylko bez wymówek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
markopolo00 pisze:Na razie odrobaczone
markopolo00 pisze:A pisałem ….
Kotów nie można było zostawić
były w mieszkaniu gdzie był prowadzony remont
groziła im wędrówka osiedlowa i jedzenie ze śmietnika
nie dzwoniłem o przejecie kotów ponieważ nie chcę usłyszeć że
sprowadzam koty których koszt leczenia jest taki czy inny
zabrałem je na własne utrzymanie wikt i opierunek
podejrzewam że każdy postąpił by w ten sam sposób
Fundacje proszę tylko o ogłoszenie maluchów
Mam nadzieje że zamkniemy ten temat .
mjs pisze:[size=150]
Jutro dostarczam na Wlp tuneliki, ciekawe czy się spodobają koteckomJeden tunelik będzie dla Kocimskiej, zostawię go w kuchni.
miszelina pisze:Wieści z Kocimskiej:
jak weszłam do pokoju, powitał mnie gang Kretek siedzących na fotelu. Przeliczyłam łepki, było 5. Zamknęłam za sobą drzwi, wróciłam do lodówki wyjąć puszkę, po czym ponownie otwarłam drzwi do kotów. Na fotelu siedziały 4 Kretki. W panice rozejrzałam się za piątą i w tym momencie usłyszałam huk - Kretka usiłowała wejść po rurach na okienko. I prawie jej się to udało, niestety spadająca łopakta zdradziła jej niecne zamiary![]()
Nowe maluchy miały w klatce mokro, woda była w misce, więc raczej były to siuśkiNa czas sprzatania klatki wyjęłam maluchy do transportera. Strasznie syczą, ale są takie mięciutkie, zwłaszcza biało-szara dziewczynka.
Sreberka nadal syczą, chociaż Rita (wolę Gerdę) nieco rozluźnia się na rękach.
W klatkach przyczepiłam im zabawki na sznurkach, żeby im się nie nudziło, Kretki dostały nową piłeczkę. Niestety jak zgasi się światło, jest naprawdę ciemno. Trzeba pomyśleć o jakiejś lampie.
queen_ink pisze:To jest niegłupie, koty mają przecież dużo lepszy wzrok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 23 gości