Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 05, 2009 17:49 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

Och Klemciu-biedactwo,i tak jestes poszkodowany przez choróbska to jeszcze to gó... sie przyplątało,Inga w jego przypadku to chyba poważna choroba-prawda?
Ciotka Kasia wielkie cmoki w zasmarkane pysio przesyła!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 05, 2009 18:06 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

kropkaXL pisze:Inga w jego przypadku to chyba poważna choroba-prawda?

sama choroba to chyba nie, ale powikłania :strach: dlatego poleciałam od razu do weta, jakby to był Georg, to by dostał Immunodol, kropelki do oczu i zobaczyłoby się jutro-pojutrze, ale Klemens ... no specyficzny jest po prostu.
Na razie Puchaty cały czas śpi. Po powrocie zasnął tak mocno, że zaczął popiskiwać przez sen. Poleciałam, obmacałam, obudził się zdziwiony... pewnie to był taki sen prawdziwy, odpoczywał po prostu tak całkiem... temperatura już ładnie spadła.
Żal mi go strasznie, że będzie znów kłuty i to boleśnie (dostaliśmy Linco), on już tyle leków w życiu dostał, na udkach zrost na zroście... ale dopyszcznie mu cokolwiek podać to już naprawdę Meksyk... najwyżej dam Linco podskórnie, trudno...
mam nadzieję, że chociaż Immunodol uda mi się w niego wepchnąć do mordki

Georg przytulaśny się zrobił, siedzi mi teraz na kolanach i barankuje. Ma wypływ z oczka, ale czysty, on ma zapchany kanalik, więc takie łezki to normalne u niego. Niemniej trzeba obserwować...

się zastrzelę chyba :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob wrz 05, 2009 18:08 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

Szkoda mi bardzo Klemcia :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob wrz 05, 2009 18:25 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

Dobrze, że poleciałaś z Klemciem do weta. U niego nie ma co czekać, trzeba na płucko uważać.
To ja potrzymam za zdrówko Najpiękniejszego Leśnego w Łodzi :D :ok: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie wrz 06, 2009 10:19 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

I jak Klemcio dzisiaj?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie wrz 06, 2009 20:33 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

Klemciu jak Twoje zdrówko?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie wrz 06, 2009 20:36 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

Inga-napisz coś,bo sie martwimy! :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 07, 2009 7:31 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

Wlasnie doczytalam i sie bardzo zmartwilam, biedny Klemens :(
Mam nadzieje, ze poprawa sie utrzyma i predko przegonicie chorobsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sciskam z calych sil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I czekam na wiesci.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon wrz 07, 2009 7:34 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

Georg-inia pisze:się zastrzelę chyba :roll:

Nie rób nam tego ... :roll: :(

Mocne kciuki :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon wrz 07, 2009 8:22 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

tak se :( dostaje Linco, Tofinę+Ketofen, ale cienki jest :( Nie ma gorączki, ale oczka chyba bolą, bo mruży... na szczęście w miarę normalnie je... Damy zastrzyki jeszcze dziś, jeśli nie będzie poprawy pojedziemy do CC, niech dadzą może coś innego...

Mam trochę wyrzutów sumienia, że Klemcik źle się czuje, a ja wczoraj jeszcze przywlekłam małą kotunię ze schronu :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon wrz 07, 2009 8:41 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

Georg-inia pisze:tak se :( dostaje Linco, Tofinę+Ketofen, ale cienki jest :( Nie ma gorączki, ale oczka chyba bolą, bo mruży... na szczęście w miarę normalnie je... Damy zastrzyki jeszcze dziś, jeśli nie będzie poprawy pojedziemy do CC, niech dadzą może coś innego...

Mam trochę wyrzutów sumienia, że Klemcik źle się czuje, a ja wczoraj jeszcze przywlekłam małą kotunię ze schronu :(

Za Klemensika kciuki najwieksze na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mysle, ze Klemcio cieszy sie (pomimo choroby), ze jego Duza uratowala kolejne istnienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon wrz 07, 2009 8:42 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

Klemciu, wracaj do zdrówka, bo to kolejne gówniarstwo do wychowywania :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon wrz 07, 2009 9:24 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

Biedne, pokłute Klemciowajstwo :cry:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon wrz 07, 2009 11:49 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon wrz 07, 2009 14:05 Re: Georg i Klemens + przedszkole - Klemcio chory :(

oj dopiero doczytałam. Klemciu zdrowiej puchatku śliczny nasz!!!!
Trzymam kciukole :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]