Pers Sosnowiec - pomyłka :?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 06, 2009 18:51 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

A bo ja tak kocham Puchatkowo i wszystkie Dziewczyny z Puchatkowa ... Za to wszystko co robią dla puchatych :1luvu:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Nie wrz 06, 2009 19:14 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

ze mna wszystko ok-nie kwaśnieję tylko siem zdziwiłam....a potem mną wstrzasneło......szkoda,ze nie chca podyskutowac na gruncie Puchatkowa-tam u siebie jedna drugą popiera,ignoruja wpisy i argumenty-sa na swoim. To dowodzi słabości i jest typowe dla zadymy.....szkoda mi tylko kotów.Taki zajadły atak raz juz był-widocznie Puchatkowo zbiwszy majątek na sprzedaży persów-budzi zawiść swoim bogactwem.....Ale ten argument o kradziezy to mnie juz rozbawił.... :lol:
Serniczek

Post » Nie wrz 06, 2009 19:24 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

estre pisze:
aamms pisze:Jestem..
Faktycznie się z lekka zdziwiłam.. :?

Dziewczyny, a szczególnie Basica :oops: może w zastępstwie tego rudaska wzięłabyś na dt czarną puchatą jednooczkę?
Sprawa jest bardzo pilna i tymczas potrzebny na wczoraj..
Szczegóły wyślę na pw..

Co z Izą?

Ma na tymczasie jakiś hurt dachowych maluchów..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie wrz 06, 2009 19:26 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

aamms pisze:
estre pisze:
aamms pisze:Jestem..
Faktycznie się z lekka zdziwiłam.. :?

Dziewczyny, a szczególnie Basica :oops: może w zastępstwie tego rudaska wzięłabyś na dt czarną puchatą jednooczkę?
Sprawa jest bardzo pilna i tymczas potrzebny na wczoraj..
Szczegóły wyślę na pw..

Co z Izą?

Ma na tymczasie jakiś hurt dachowych maluchów..

Szkoda :(

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Nie wrz 06, 2009 19:28 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

Serniczek pisze:-widocznie Puchatkowo zbiwszy majątek na sprzedaży persów-budzi zawiść swoim bogactwem.....

Chole.ra.. szkoda, że nic o tym nie wiem.. 8O :twisted:

A tak przy okazji - odpowiedziałam MIKUŚ na sosnowieckim wątku..

aamms

Post » Nie wrz 06, 2009 19:31 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

W kwestii dt u mnie - nie mam wolnego. Mam swoje dwa psy i kocura i dwa europejskie biało-czarne koty na tymczasie. Najprawdopodobniej będę brała znów szczeniaki w potrzebie (jest ich aż siedem, może ktoś ma dt dla kilku? http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczenieta-7-tyg-blagam-pomocy-za-tydzien-schron-smierc-145910/ Zaproponowałam pomoc kilkudniową, bo sytuacja tego wymagała i miałam pewność, że Puchatkowo wywiąże się z ustnej umowy, iż to tylko kwestia kilku dni, by zorganizować transport i bardziej odpowiedni dom. Na persach sie nie znam, więc nie mogłabym odpowiednio się nim zająć.
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie wrz 06, 2009 21:12 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

dziewczyny.. bardzo Was prosze.
Ja naprawde sama nie wiem o co w ogóle chodzi
ale nie musze wiedzieć..
chyba my wszyscy chcemy tego samego - dobro zwierząt. Pomagać im. Prawda?
...Ratując jednego zwierzaka nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego jednego zwierzaka...

Doda_

Od: Nie kwi 13, 2008 15:59

Post » Nie wrz 06, 2009 21:15 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

Doda_ pisze:dziewczyny.. bardzo Was prosze.

Ja również.. wszystkich biorących udział w dyskusji..

Doda_ pisze:chyba my wszyscy chcemy tego samego - dobro zwierząt. Pomagać im. Prawda?

I tego się trzymajmy.. :D

aamms

Post » Nie wrz 06, 2009 21:21 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

MIKUŚ pisze:Reasumując - jesteście śmieszne.
Ale żyjcie w tym swoim małym zakłamanym i pełnym fałszu i obłudy światku. Prawda kole w oczy - ktoś mądry kiedyś to wymyślił i miał rację.

Mogę być dla Was rasistką i myślcie sobie co chcecie.
Żegnam ozięble i nie wchodźmy już sobie w drogę.

Basiu chyba dość na tym bo juz zbyt wiele niepotrzebnych rzeczy zostało tu wypowiedziane :twisted:
Chciałabym się troszkę wypowiedzieć na watku bo gdyby nie ja całą ta sprawa nie miałaby miejsca :( Wczoraj wieczorkiem miałam imprezę w domu więc praktycznie od późnego popołudnia nie wchodziłam na forum, weszłam może gdzieś około 3 w nocy wiem zboeczenie jakieś i na pw odczytałam wiadomośc w sprawie persika, niestety ale raczej nie byłam już w stanie odpowiedzieć ne niego :oops: dziś odypiałam sobotnią imprezę i jak zobaczyłam co się stało już troszkę było za późno :oops: no niestety fakt faktem Basia ma niewyparzony język i ja już w tej sprawie nic nie mogę zrobić, gdybym ja odpowiedziała na prośbę sprawy pewnie potoczyłyby się inaczej. :(
No cóż jeśli chodzi o mnie bo ja nie jestem całym Sosnowcem z którego leje się jad :( bo ze mnie chyba się nie leje bynajmniej tak mi się wydaje zresztą miałam przyjemność poznać Panią Prezes Puchatkowa i Sawankę więc mogą coś na temat jadu powiedzieć :wink:
Zresztą z naszego schoniska od kiedy działamy w Sosnowcu wyciągnęłyśmy wszystkie persiki, które tam były a może ich było około pięciu , zdając sobie sprawę z tego, że one są bardziej zagrozone ze względu chociaż na ich oczka i futerko. Wszystkie zyją w nowych domkach. Dziś nawet przez totalny przypadek byłam u Kasi allegry aamms wie o kogo chodzi, bo odbierałamod niej jedzonko dla kociaków , a u niej są właśnie 2 kotki persie wyciągnięte z naszego schroniska. Koty są przepiękne i czują się bardzo dobrze, aż miło popatrzeć :lol:
Postaram się wkleić zdjęcia dla miłośników persików :D
I chciałam powiedzieć, że żaden persik u na nie pozostanie bez pomocy zresztą tak jak i inne kociaki - chociaz czasami wszystko to przerasta nas , ale przypuszczam że u innych jest to samo dużo kociakó mało osób do pomocy :(
Troszkę się rozpisałam, ale też nas tak osądzono niefajnie jak to mówią z góry...
Jeśli chodzi o persika o którym jest wątek rozmawiałam z kropeczką czyli Wiesiem , i chyba tu już nic nie ma więcej do dodania sprawdzili sytuację . Nie wiem czy jeszcze w tej sprawie chcecie dalej coś robić, ale Wiesiu powiedział, że włąścicielka kota nie zyczy sobie żadnego nachodzenia jej a tym bardziej zabrania kota.
Jeśli w tej sprawie mogę pomóc to proszę o informacje, ale jeśli już to do mnie jeśli będzie trzeba podam mój numer telefonu .

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie wrz 06, 2009 21:26 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

Tereniu..miło Cie czytać -liczymy na współpracę. Ta sytuacja nas zaskoczyła....ale nie przesądza o niczym.Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za to co robisz dla kotów-w tym persików.
Serniczek

Post » Nie wrz 06, 2009 21:28 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

Terenia, dzięki.. :D
Jeśli chodzi o rudego, to właścicielka ma głos decydujący.. :?

A jeśli chodzi o kontakt z Tobą, to telefon mam, tylko wczoraj było za późno, żeby dzwonić..
A dzisiaj potoczyło się, jak się potoczyło..
Ja myślę, że już wystarczy dyskusji na ten temat.. :)

Dawaj fotki kociastych i pozdrów allegrę ode mnie.. :D

aamms

Post » Nie wrz 06, 2009 22:26 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

Sie robi Pani Prezes :D :wink:
Tak jak pisałam obydwie koteczki były w naszym sosnowieckim schronie, zostały przez nas wyciągnięte i znalazły cudowny domek u Kasi :)
Oto Sofi - ślicznotka, aktualnie z jednym ząbkiem, ale tak jest urocza :lol:
Obrazek
Oto Duffy :lol:
Obrazek
Obrazek
Czyż nie są piękne :lol:
I jeszcze jedno muszę dodać jak to puchatki dwie pomagają naszym kociakom z Kociej Chatki, a mamy ich na utrzymaniu z 15 chyba :lol: więc Sofi z Daffi to bardzo wybredne w jedzonku istoty, Kasia często kupuje rózne jedzonko, a wredoty :D nie chcą jeść i tak oto Kasia zbiera to jedzonko i daje naszym kociastym w prezencie :lol: tak właśnie dziś od Kasi przywiozłam 2 wielkie reklamówy przeróżnego jedzonka dla naszych kociaków :lol: a może tak sobie myslę one jakoś tak bezinteresownie nam pomagają za uratowanieim życia i pomagają innym kocim towarzyszom :lol:
Proszę podziwiać śliczne puchatki :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie wrz 06, 2009 22:53 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

:1luvu: śliczne panny :D
Legnica

Post » Pon wrz 07, 2009 8:25 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

a ja przypominam prośbę , że szukam chętnej osoby do sprawdzenia nowego domku , chętnego do adopcji w Mysłowicach

No a panny persowe _CUDO 8O 8O
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Pon wrz 07, 2009 8:27 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

jakie ładne....
Serniczek

[poprzednia][następna]