halbina pisze:Rozumiem, że sprawa dt nieaktualna.
Na razie tak

Dzięki za chęci!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halbina pisze:Rozumiem, że sprawa dt nieaktualna.
Doda_ pisze:Może jednak pomożemy kotu ?????????
Jeśli właściciele o niego nie dbają, to niech kot wyrusza na nowe lepsze życie !!!
a jesli dt bedzie nadal wolny..
to czy moglby pomóc temu kotkowi
http://www.dogomania.pl/forum/f1206/por ... ?highlight ??
zostal porzucony w sierpniu, dokarmiam go pod balkonem, niewiem gdzie obecnie śpi, boje sie co bedzie jak przyjdzie zima, ostry mróz..
Doda_ pisze:WSZYSTKIM zwierzętom trzeba pomagać.
Trzeba także sprawdzać - jesli ma źle, to pomagamy a jak się okazuje ze wszystko okej to ok.
który to był DT? Bardzo proszę sie odezwac do mnie...
Ten kot czarny którego dokarmiam, lgnie do mnie prosi o drapanko, mogę go brać na ręce, pozwala.
Byl tak bardzo glodny, ale jak wyszłam to tak patrzył na mnie i chyba na chwile zapomniał o jedzeniu... tęskni..
Prosze Was o pomoc..
Serniczek pisze:jestem prawdziwie zaskoczona....tyle jadu w tym Sosnowcuniedawno w niedzielę jezdziłam z jakims chlopakiem i jego kotem do weta .Napisał,że nie ma samochodu,kot cierpi-zawiozlam go do lecznicy,przywiozłam, -bo był z moojej podwarszawskiej miejscowości.(do Warszawy mamy 30 km w jedną stronę)Nawet mi do głowy nie przyszło miec pretensje o cokolwiek-kot w potrzebuie i to wystarczy.Ja byłam najbliżej. Tak przeciez działa nasze miau......a info o tym przyszło z drugiego końca Polski
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 76 gości