Wielbłądzio pisze:O, Ty jednak żyjesz![]()
Dostrzegam lekką nutę rozczarowania.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:O, Ty jednak żyjesz![]()
varia pisze:Wielbłądzio pisze:O, Ty jednak żyjesz![]()
Dostrzegam lekką nutę rozczarowania.![]()
Marcelibu pisze:varia pisze:Wielbłądzio pisze:O, Ty jednak żyjesz![]()
Dostrzegam lekką nutę rozczarowania.![]()
Pewnie nie Ty jedna...
![]()
Ja mam taki zachrzan w pracy, że mi łeb urywa. W domu 3 razy przymierzałam sie do sfocenia torebki, ale w tym "domowym" aparacie nie mam baterii. Wielbłądziu - jutro, aj promis. Chyba?
Marcelibu pisze:A mnie znowu chce spać. Może ja chora jestem?
Tej nocy spałam ponad 12 godzin, odpadając wczoraj zaraz po godz. 20. Niedługo to nawet do dobranocki dla dzieci nie dam rady dociągnąć.
Georg-inia pisze:Marcelibu pisze:A mnie znowu chce spać. Może ja chora jestem?
Tej nocy spałam ponad 12 godzin, odpadając wczoraj zaraz po godz. 20. Niedługo to nawet do dobranocki dla dzieci nie dam rady dociągnąć.
albo się "przesypiasz" albo łykaj magnes, ewentualnie możesz jeść czekoladę, ale nie wiem, czy to na dobre wyjdzie jakiejkolwiek kobiecie![]()
Georg-inia pisze:a co do Hugo - czy Ty mu dajesz np. cała paczkę 1,5 kg dla sterylizowanych pod rząd? eeee, ja lubię pomidorową, ale przez dwa m-ce co dzień? może moje koty są rozpieszczone (powtarzam: może!) ale mam przynajmniej dwie (zazwyczaj trzy
) karmy otwarte, i dostają na zmianę...
pamiętam jak zuza usuwała Sabince ząbki, a kotka wcześniej byla szczuplutkaLemoniada pisze:Niedobrze z tymi dziąsłami MeonikaCzy po usunięciu zębów problem zniknie? Może jemu trzeba miksować jedzenie? Od razu mówię, że się nie znam, tak tylko podpowiadam
I trzymam kciuki z całych sił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 84 gości