Zmiany zmiany zmiany:)

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 04, 2009 18:17 Re: Zmiany zmiany zmiany:)

A czy jest możliwość żeby obserwować jakiś temat ale nie dostawać powiadomień o nowych postach na maila?
Widzę obserwowane tematy w panelu użytkownika, widzę czy są nowe posty, maili już nie potrzebuję. Można to jakoś wyłączyć?

espana

Od: Pon sie 28, 2006 14:29

Post » Pt wrz 04, 2009 20:26 Re: Nowe miau.. :) - pytania..

espana ;)

andorka pisze:
Georg-inia pisze:narzekacie, ze nie ma powiadomień... a można ponarzekać odwrotnie?
nie zaznaczam tematów do śledzenia, zawsze korzystałam tylko z funkcji "Zobacz swoje posty" aż tu nagle wczoraj zostałam zasypana mailami o śledzonych przeze mnie wątkach 8O weszłam w profil, odznaczyłam wszystkie do zaprzestania śledzenia... dziś znów mam dwa powiadomienia... czy to tak już zawsze będzie, że każdy wątek w którym się odezwę będzie się automatem włączał jako śledzony? a może to się jakoś wyłącza?

Inga, wejdź:
Panel użytkownika > Preferencje forum >Edytuj domyślne ustawienia pisania > i przy Domyślnie powiadamiaj mnie o odpowiedziach postaw kropkę przy NIE

Chyba pomoże :D
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pt wrz 04, 2009 21:47 Re: Zmiany zmiany zmiany:)

Marcelibu pisze:Ja upierdliwie jeszcze raz zapytam o te ikonki, które są głębiej schowane. Nadal nie jestem w stanie żadnej użyć. Dlaczego? :(
- u mnie podobnie. Te, które mam po lewej, mogę wstawić bez problemu. Te z otwieranego okienka (np. tańczące ;) ) - za diabła nie chodzą.

A w ogóle - nowa szata mi się podoba i w ogóle, i w szczególe, i normalnie mistrza macie i tyle :mrgreen:
To mówiłam ja, Jarząbek :mrgreen:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob wrz 05, 2009 5:55 Re: Zmiany zmiany zmiany:)

A u mnie wchodzą :dance: :dance2: :dance:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob wrz 05, 2009 6:28 Re: Zmiany zmiany zmiany:)

Mnie też nie wchodzą same :(

:catmilk: :kitty: :dance: :dance2:

Muszę je wpisywac na piechotę
:pisanie: :smokin:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Sob wrz 05, 2009 6:30 Re: Nowe miau.. :) - pytania..

Aniołek_ pisze:espana ;)

andorka pisze:
Georg-inia pisze:narzekacie, ze nie ma powiadomień... a można ponarzekać odwrotnie?
nie zaznaczam tematów do śledzenia, zawsze korzystałam tylko z funkcji "Zobacz swoje posty" aż tu nagle wczoraj zostałam zasypana mailami o śledzonych przeze mnie wątkach 8O weszłam w profil, odznaczyłam wszystkie do zaprzestania śledzenia... dziś znów mam dwa powiadomienia... czy to tak już zawsze będzie, że każdy wątek w którym się odezwę będzie się automatem włączał jako śledzony? a może to się jakoś wyłącza?

Inga, wejdź:
Panel użytkownika > Preferencje forum >Edytuj domyślne ustawienia pisania > i przy Domyślnie powiadamiaj mnie o odpowiedziach postaw kropkę przy NIE

Chyba pomoże :D

Ale ja mam właśnie zaznaczone tam NIE, a powiadomienia i tak przychodzą. Poza tym chcę śledzić tematy, zawsze łatwiej znaleźć jakiś wątek, tyle tylko że wszystko ładnie mi się wyświetla w panelu i nie potrzebuję już tych maili. Powiadomienia na maila o nowych pw można wyłączyć. A o nowych postach? Czy to jest tak, że jak już wątek śledzę to maile bedą przychodzić?

espana

Od: Pon sie 28, 2006 14:29

Post » Sob wrz 05, 2009 10:00 Re: Zmiany zmiany zmiany:)

Pewnie przyszły jakieś zaległe (stare) powiadomienia
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Sob wrz 05, 2009 10:15 Re: Zmiany zmiany zmiany:)

lrafal pisze:Pewnie przyszły jakieś zaległe (stare) powiadomienia

chyba jednak nie.
bo wczoraj na próbę dałam tam 'nie' i... powiadomienia mam dziś z 11 ;)
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Sob wrz 05, 2009 13:04 Re: Nowe miau.. :) - pytania..

espana pisze:Czy to jest tak, że jak już wątek śledzę to maile bedą przychodzić?

Tak jest.
Bo jeżeli śledzisz jakiś temat, to pisząc w nim posta pojawia się automatycznie ptaszek przy Powiadom mnie e-mailem o odpowiedzi. A jak się ptaszka odhaczy, to wątek już znika z listy śledzonych. :|

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Sob wrz 05, 2009 13:11 Re: Nowe miau.. :) - pytania..

varia pisze:
espana pisze:Czy to jest tak, że jak już wątek śledzę to maile bedą przychodzić?

Tak jest.
Bo jeżeli śledzisz jakiś temat, to pisząc w nim posta pojawia się automatycznie ptaszek przy Powiadom mnie e-mailem o odpowiedzi. A jak się ptaszka odhaczy, to wątek już znika z listy śledzonych. :|

bez sensu! Mi akurat nie przeszkadzaja powiadomienia, ale jak ktos nie chce ich a chce obserwowac temat, to powinno sie to dac jakos zalatwic!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 05, 2009 13:18 Re: Zmiany zmiany zmiany:)

To co? czcionkę tylko w przeglądarce można zwiększyć? ale lipa :?

Co się stało z podforum Hodowcy?
EDIT: Dobra już wiem o co chodzi ;)

Zauważyłam nową zajebistą rzecz. Po wylogowaniu już nie odznacza się wszystko jako przeczytane, tylko to co rzeczywiście czytałam :dance:
Ostatnio edytowano Sob wrz 05, 2009 13:32 przez genowefa, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Sob wrz 05, 2009 13:21 Re: Zmiany zmiany zmiany:)

Mnie przychodzą co jakiś czas powiadomienia, w których oba linki - zarówno do najnowszego postu, jak i do tematu, prowadzą do pierwszego postu w temacie.
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Sob wrz 05, 2009 13:45 Re: Nowe miau.. :) - pytania..

varia pisze:
Marcelibu pisze:Jak jadę po pytaniach, to już po całości 8) . Takie coś znalazłam: "Ask Jeeves [Bot]". Co to? :roll:

lrafal pisze:
Agn pisze:BTW - co robia na forum BOT-y? [Tak ogolnie, bo to, ze czasem 'przegladaja temat na: koty' to sie zorientowalam.]

Zbieraja informacje do wyszukiwarek

Obrazek

Widziałam tę odpowiedź lrafała, tylko nadal nie wiem, co to są Bot'y :( . Ludzie czy "maszyny"? Idę se w Google wrzucić.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob wrz 05, 2009 13:50 Re: Nowe miau.. :) - pytania..

Kociara82 pisze:(...) Mi akurat nie przeszkadzaja powiadomienia, ale jak ktos nie chce ich a chce obserwowac temat, to powinno sie to dac jakos zalatwic!

Można to tego wykorzystać "zakładki"

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob wrz 05, 2009 13:52 Re: Zmiany zmiany zmiany:)

A ja sledze tematy i na cale szczescie nie dostaje zadnych powiadomien :]
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

[poprzednia][następna]