Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andorka pisze:Georg-inia pisze:narzekacie, ze nie ma powiadomień... a można ponarzekać odwrotnie?
nie zaznaczam tematów do śledzenia, zawsze korzystałam tylko z funkcji "Zobacz swoje posty" aż tu nagle wczoraj zostałam zasypana mailami o śledzonych przeze mnie wątkachweszłam w profil, odznaczyłam wszystkie do zaprzestania śledzenia... dziś znów mam dwa powiadomienia... czy to tak już zawsze będzie, że każdy wątek w którym się odezwę będzie się automatem włączał jako śledzony? a może to się jakoś wyłącza?
Inga, wejdź:
Panel użytkownika > Preferencje forum >Edytuj domyślne ustawienia pisania > i przy Domyślnie powiadamiaj mnie o odpowiedziach postaw kropkę przy NIE
Chyba pomoże
- u mnie podobnie. Te, które mam po lewej, mogę wstawić bez problemu. Te z otwieranego okienka (np. tańcząceMarcelibu pisze:Ja upierdliwie jeszcze raz zapytam o te ikonki, które są głębiej schowane. Nadal nie jestem w stanie żadnej użyć. Dlaczego?
Aniołek_ pisze:espanaandorka pisze:Georg-inia pisze:narzekacie, ze nie ma powiadomień... a można ponarzekać odwrotnie?
nie zaznaczam tematów do śledzenia, zawsze korzystałam tylko z funkcji "Zobacz swoje posty" aż tu nagle wczoraj zostałam zasypana mailami o śledzonych przeze mnie wątkachweszłam w profil, odznaczyłam wszystkie do zaprzestania śledzenia... dziś znów mam dwa powiadomienia... czy to tak już zawsze będzie, że każdy wątek w którym się odezwę będzie się automatem włączał jako śledzony? a może to się jakoś wyłącza?
Inga, wejdź:
Panel użytkownika > Preferencje forum >Edytuj domyślne ustawienia pisania > i przy Domyślnie powiadamiaj mnie o odpowiedziach postaw kropkę przy NIE
Chyba pomoże
lrafal pisze:Pewnie przyszły jakieś zaległe (stare) powiadomienia
espana pisze:Czy to jest tak, że jak już wątek śledzę to maile bedą przychodzić?
varia pisze:espana pisze:Czy to jest tak, że jak już wątek śledzę to maile bedą przychodzić?
Tak jest.
Bo jeżeli śledzisz jakiś temat, to pisząc w nim posta pojawia się automatycznie ptaszek przy Powiadom mnie e-mailem o odpowiedzi. A jak się ptaszka odhaczy, to wątek już znika z listy śledzonych.
varia pisze:Marcelibu pisze:Jak jadę po pytaniach, to już po całości. Takie coś znalazłam: "Ask Jeeves [Bot]". Co to?
lrafal pisze:Agn pisze:BTW - co robia na forum BOT-y? [Tak ogolnie, bo to, ze czasem 'przegladaja temat na: koty' to sie zorientowalam.]
Zbieraja informacje do wyszukiwarek
Kociara82 pisze:(...) Mi akurat nie przeszkadzaja powiadomienia, ale jak ktos nie chce ich a chce obserwowac temat, to powinno sie to dac jakos zalatwic!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości