Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. ZAMKNIĘTE.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 04, 2009 22:32 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

Aga nie placz.
DObrze bedzie. W zyciu nie ma sytuacji bez wyjscia. Zawsze jakies jest. Lepsze lub gorsze. Ale zawsze jest jakies:)
Wszystko sie ulozy. Tylko nie mozna sie zalamac z powodu durnych ludzi.

Trzymam za wszystko.

Jak kotulce:)??
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt wrz 04, 2009 23:03 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

Mojej koleżanki matka mieszkała na parterze i okresami miała ponad 20 kotów. Nie panowała nad smrodem, bo nie była całkiem sprawna. Sąsiedzi kopali pod nią dołki i nie wykopali jej!

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Sob wrz 05, 2009 8:04 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

Agn, uśmiechnij się. Zrób podglądaczowi tak:
Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Sob wrz 05, 2009 8:16 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

Olu - :ryk:

Dziewczyny Kochane,
wczoraj [po totalnym wysprzątaniu :twisted: ] po prostu odpadłam i spałam do rana.

Kwestia poczucia winy nie do końca jest nieuzasadniona - kiedy wracam po ośmiu godzinach pracy, a czasem jeszcze muszę coś załatwić po drodze, to - nie będę ściemniać - zapach mieszkania pozostawia wiele do życzenia. Jednak to nie jest tak, że to moje koty śmierdzą ciągle na klatce schodowej. Poza tym, o czym już pisałam - trociczki na klatce nie są wyczuwalne, a to niesamowicie intensywny zapach. No i - o czym też już wspominałam - problem się pojawił, gdy koty zaczęły wychodzić na balkon i można je było policzyć [sąsiad i tak się myli w obliczeniach, mam koty, które są wybitnie kuchenne i nie pokazują się w pokoju, a co dopiero na balkonie :twisted: ].

Pomysł ze zgłoszeniem na policję też przyszedł mi do głowy. Ot, tak po prostu pójść na komisariat, zgłosić i poprosić o sporządzenie notatki służbowej. :wink:

Wczoraj też napisałam do ex-TZ, że już rozumiem dlaczego uderzają do niego, a mi nikt właściwie nic nie powiedział - tak naprawdę nie mogą mi nic zrobić, jedyne, co mogą to wymóc na ex-TZ-cie wypowiedzenie mi umowy.

Koty. Wróćmy do kotów. 8)
Io - huśtawka. Są dni, kiedy mała jest w doskonałej formie - bawi się metką od ręczniczka albo moją ręką, albo myszką [dopóki pilnuję myszki i nikt jej nie podprowadzi]. Trafiają się jednak dni, kiedy jest źle. Mała gorączkuje bez powodu, nagle zaczynają się jej paprać oczy, słabiej też je. Wtedy dostaje leki przeciwgorączkowe. Cały czas dostaje TFX - dzięki Funduszowi Immunologicznemu Rozalki mogę dokupić kolejną serię, żeby przeprowadzić Io bezpiecznie przez okres poszczepienny. Bardzo dziękuję dziewczynom z Funduszu. :1luvu:
Tuiuq - też huśtawka. Zupełnie nie wiem od czego to zależy. Jeszcze nie zrobiłam testów na wirusówki, bo po sterydzie i przejściu na Acanę było przez chwilę lepiej. Teraz znowu ma sraczkę.
eM.Mi - chudnie i gorączkuje. Ma powiększone mocno węzły chłonne. Dostaje Scanomune i Lydium. Też by się jej przydało TFX - spróbuję wykorzystać fundusze z Argosa, bo mała jako Boguszek ma do nich prawo.
Sonek nadal tłucze Mbati i udaje, że to nie on.
Habibi jest małym upierdliwcem - nie można jej odpędzić od siebie.
Martwi mnie Forty. Schudł bardzo jakby się postarzał. Ma dziwne źrenice - szeroko otwarte. Właściwie nic mu nie dolega, ale jest niewyraźny.
Muszę zaplanować kolejność wizyt i badań, bo trochę się tego nazbierało.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob wrz 05, 2009 9:24 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

Jak tylko spojrzałam na tytuł, to już wiedziałam co jest grane...

Aguś, trzymaj się :!:

Jak to dobrze że nie mam balkonu...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob wrz 05, 2009 11:33 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

Agn, możesz na nas liczyć, jeśli chodzi o transport do weta. My przy okazji zabralibyśmy naszego grubaska, Kikę, bo jej waga wciąż rośnie, choć je mało :( Może weci coś wymyślą :)
"Nagle w moim świecie zrobiło się tak cicho i pusto bez Ciebie"
Kostrzyńska Luna [*] 07.09.2009 viewtopic.php?f=1&t=99269
Obrazek

kamilka_04

Od: Czw lut 28, 2008 14:43

Post » Sob wrz 05, 2009 11:47 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

Agn, pisze pw w sprawie prawa. Pomocy prawnej.

Odbierz, prosze.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob wrz 05, 2009 12:13 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

Agn, trzymaj się dzielnie! Nie wierzę, że możesz "przegrać" tę walkę, nie mogą przecież zabronić posiadania kotów. A Twojego wścibskiego sąsiada "uwielbiam" tak samo jak mojego. Tylko mój po jednej akcji dał sobie siana i się teraz do mnie nie odzywa :lol: I żeby ten Twój też zamilkł na wieki. Szczerze Ci tego życzę. Bo nie zasługujesz na to wszystko :(

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Sob wrz 05, 2009 13:32 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

Kciuki za koteczki i za Ciebie... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob wrz 05, 2009 14:07 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

mokkunia pisze:Agn, trzymaj się dzielnie! Nie wierzę, że możesz "przegrać" tę walkę, nie mogą przecież zabronić posiadania kotów. A Twojego wścibskiego sąsiada "uwielbiam" tak samo jak mojego. Tylko mój po jednej akcji dał sobie siana i się teraz do mnie nie odzywa :lol: I żeby ten Twój też zamilkł na wieki. Szczerze Ci tego życzę. Bo nie zasługujesz na to wszystko :(

Agn juz w dobrych lapkach... Forumowych... :D
Mam nadzieje.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Sob wrz 05, 2009 14:12 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

8) :mrgreen:

wysylam mnostwo cieplych mysli :D :D :D

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Sob wrz 05, 2009 18:35 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

Agn?

Dorota

Post » Sob wrz 05, 2009 19:14 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

Doroto, napisałam najpierw PW [z różnych względów, nie tylko grzecznościowych :oops: ].

Zyta555 - dzięki za bazarek, bardzo nam potrzebny.

Do listy uciążliwości z mojej strony sąsiedzi mogą sobie dopisać jeszcze - dźwięki. :roll: Nanina ma znowu ruję urojoną. Nie wiem, jak zatkać jej mordę, co by się tak nie darła...
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob wrz 05, 2009 19:29 Re: Hospicjum'Jeszcze i Jeszcze'[4]. Neighbour's story - contin.

Agn pisze:Doroto, napisałam najpierw PW [z różnych względów, nie tylko grzecznościowych :oops: ]

OK.
Spoko.

Kciuki!

Dorota

[poprzednia][następna]