Wyrzucony stary domowy kot. Marcel już w swoim domu!Fotka...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 03, 2009 20:28 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

Marcelek szuka pilnie kochającego domku!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw wrz 03, 2009 21:33 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

Domku hop hop :!:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Majka_Cz

Od: Nie sty 25, 2004 21:04

Post » Pt wrz 04, 2009 6:48 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

doooooommkuuuuuuuuuuuuuu.................., gdzie jesteś :?: :?: :?:

całuski dla Marcelka :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt wrz 04, 2009 7:34 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

Cioteczki kochane, trzymajcie mocno, mocno kciuki :!: :!: :!: ....bo trwają pewne rozmowy..... :!: :!: :!:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt wrz 04, 2009 7:48 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

:D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Pt wrz 04, 2009 10:28 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt wrz 04, 2009 10:56 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

zuzia96 pisze:Cioteczki kochane, trzymajcie mocno, mocno kciuki :!: :!: :!: ....bo trwają pewne rozmowy..... :!: :!: :!:

Trzymam tak mocno że kciuki bolą, niech kotek ma domek. Zasłużył na niego.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Majka_Cz

Od: Nie sty 25, 2004 21:04

Post » Pt wrz 04, 2009 19:25 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

o rany, i jaki wynik :?: :?: :?:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt wrz 04, 2009 19:46 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

I co? I co? I co?

Bazyliszkowa

Post » Pt wrz 04, 2009 20:22 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

I... jeżeli jeszcze jedna rozmowa wypadnie pozytywnie, to......Marcelek pojedzie jutro do swojego własnego domku :kotek:

A było tak...napisała do mnie pewna młoda osóbka, której koleżanka (obie fanki zespołu Pectus) na stronę tego właśnie zespołu podesłała link z ogłoszeniem Marcela :lol: :lol: (niezbadane są losy naszych ogłoszeń, oj nie :roll: :roll:) Młoda osóbka zakochała się w Marcelu, a że jest z rodziny, gdzie wszyscy kochają zwierzęta, postanowiła mu pomóc dając dom. Bardzo rozsądnie w pierwszym mailu napisała, że musi jeszcze porozmawiać z rodzicami i uzyskać ich zgodę, ale zrobi wszystko, żeby dać domek Marcelkowi. Zgodę uzyskała, a ja teraz czekam, żeby osobiście porozmawiać z mamą Dominiki (bo tak ma na imię owa młoda osóbka, licealistka, ale jak mnie zapewniała, już pełnoletnia :lol: ), bo mama dzisiaj długo pracuje i będzie późno w domu.

Wygląda, że to fajni ludzie kochający zwierzęta. W domu są 4 koty, 2 pieski, papużka i chomiczek oraz na podwórku dokarmiany jeż! Mają domek, daleko od ulicy (wypytałam dokładnie), ale wszystkie koty korzystają z kuwety i śpią w domu - ponoć głównie z mamą w łóżku (skąd my to znamy :ryk: )

Tak więc, jeżeli to wszystko się potwierdzi, to jutro zawiozę Marcelka............ale jeszcze narazie trzymajcie mocno kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt wrz 04, 2009 20:39 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

no to byłoby fajnie...Marcelek miałby z kim się bawić....:ryk:
trzymam mocno :ok: :ok: :ok:
i czekam na info..... :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt wrz 04, 2009 20:40 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

Tak się cieszę i kciuki mocno zaciskam

0d ponad pół godziny majstruję przy nowym banerku (z odsyłaczem) dla Marcelka i nic mi nie wychodzi ,a tu taka nowina :D .
To chyba przeznaczenie i niech tak zostanie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt wrz 04, 2009 20:54 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

Amika6 pisze:Tak się cieszę i kciuki mocno zaciskam

0d ponad pół godziny majstruję przy nowym banerku (z odsyłaczem) dla Marcelka i nic mi nie wychodzi ,a tu taka nowina :D .
To chyba przeznaczenie i niech tak zostanie :ok: :ok: :ok:

Ja to nawet miałam pisać do ruru, czy to nowe forum coś zmajstrowało przy banerku i czy ewentualnie ona mogłaby poprawić, ale masz rację, może to przeznaczenie i teraz niech już tak zostanie :wink:

Amiko, zobacz na te moje 3 banerki w podpisie :P czyż ta trójca nie jest do siebie podobna??? :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt wrz 04, 2009 21:06 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

Fantastyczne wiadomości :D Ogromniaste kciuki za nowy domek!! :D

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Pt wrz 04, 2009 22:33 Re: Wyrzucony stary domowy kot. Potrzebny dom na cito!!!

zuzia96 pisze:
Amiko, zobacz na te moje 3 banerki w podpisie :P czyż ta trójca nie jest do siebie podobna??? :lol:

A i owszem ... tak sobie myślę, że Ty chyba oszukujesz albo z tymi zdjęciami albo z kotami :lol: :wink:
Marcelek i Matylda mają ciapki na nosku po tej samej stronie, a Lilusia to ich odbicie w lusterku :D (no może trochę rozjaśnione)
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

[poprzednia][następna]