Guzik w DS, Szpilka też-jej DS prosi o wsparcie moralne :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 04, 2009 9:01 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

:crying:

wracam wczoraj do domu, patrzę, a Szpila ma gluta w oku. W tym zdrowym!!! ropsko straszne, całe powieki utytłane... umyłam, wlałam ponadprogramowy atecortin. Rano było już lepiej. Na szczęście nie smarcze :roll:

Guzior się trzyma. Je Immodulen, rozrabia i żre za trzech :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt wrz 04, 2009 9:19 Re: 5m-cy Szpilka z glutem w oku, Guzik - zdrowy czeka na dom

Biedna Szpilka, ale relacja :ryk:

Ja zrobię jakiś front dbania o potrzeby Pana Sympatycznego!

Ciotka dała ciała na całej linii, Duża dźga biedaka patykiem.. i bądź tu normalny w takim domu.

TOZ miałby pewnie coś do powiedzenia w tej sprawie :D

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt wrz 04, 2009 9:22 Re: 5m-cy Szpilka z glutem w oku, Guzik - zdrowy czeka na dom

Zglaszam sie na ochotnika na kontrol u Ingi- sadystki :mrgreen: Pewnie chetnych bedzie wiecej :D

Oj, czyzby Szpileczka robila wszystko zeby zostac w tym potfornym miejscu na zawsze :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 04, 2009 17:39 Re: 5m-cy Szpilka z glutem w oku, Guzik - zdrowy czeka na dom

Szpileczka przemyślała sprawę i woli krople do oka niż zmianę miejsca zamieszkania-koty są mądre i jej zachowanie to potwierdza :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 07, 2009 8:44 Re: 5m-cy Szpilka z glutem w oku, Guzik - zdrowy czeka na dom

Ło jejku, a gdzie wyście tak daleko spadli, wracać mi szybko na górę i pochwalić się nową koleżanką :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon wrz 07, 2009 8:47 Re: 5m-cy Szpilka z glutem w oku, Guzik - zdrowy czeka na dom

Guzik ma fioła. Na punkcie mleka. Ludzkiego. Znaczy krowiego. Jem na śniadanie plewki z mlekiem. Guzik na kolanach. Moich. Zestawiam kota na podłogę. Nabieram łyżkę potrawy. Zanim doniosę do ust, Guzik siedzi mi na kolanach. TŻ wyje ze śmiechu. Ja zaczynam warczeć i używać "wyrazów". Guzik, kolejny raz zestawiony na podłogę, wspina się przednimi łapkami na stół i patrzy. Na mnie, na łyżkę z mlekiem, na talerz. Ma w oczach na zmianę rozpacz i chęć mordu. Krztuszę się i poddaję. Stawiam talerz na podłodze, życząc wszystkim sraczki jak stąd na księżyc. Lecą wszystkie cztery koty. Przepychają się, warczą na siebie nawzajem. Guzik zajmuje pozycję strategiczną pt. "Wszystko moje" z głową na środku talerza. Zabieram wylizany do czysta talerz, z którego zniknęły nawet resztki mussli. Sraczki nie stwierdzono. :roll:

Georg-inia

Post » Pon wrz 07, 2009 8:52 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - białe szaleństwo przy śniadaniu...

Eche, eche... Czy mozna prosic o kilka slow o kolejnej uratowanej przez Inge - Sadystke istotce?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon wrz 07, 2009 9:01 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - białe szaleństwo przy śniadaniu...

białe szaleństwo :ryk: :ryk: :ryk:

Hmmm, z tym mlekiem to Ci Inga mówiłam, że mu dawali, i to takie prawdziwe krowie, nie z butelki ani kartonika i sraczki nie było, ale reszta towarzystwa też twarda :)

A mała nowość gdzie na kwarantannie?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon wrz 07, 2009 9:21 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - białe szaleństwo przy śniadaniu...

To może spróbuj zrobic sobie śniadanie z kocim mlekiem? Jak nie będą chciały to ty najwyżej zjesz :roll:

A coż ja tu czytam o czymś/kimś nowym :?:
Przedstawiać mnie tu prędko proszę nowość :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon wrz 07, 2009 9:32 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - białe szaleństwo przy śniadaniu...

Obrazek foto by ruru

to dziewczynka, ma jakieś 7 tyg. Niby bura, ale na pleckach ma rudą plamę i rudawy koniuszek ogonka. Wcale nie miałam w planach jej zabierać. Nikogo nie miałam zabierać, fcaleafcale :roll: i przed samym wyjściem nieopatrznie wzięłam totę na ręce. Tota podniosła załzawione oczka, spojrzała na mnie, miauknęła, po czym zaczęła się przytulać, pociągając noskiem. Siedząca obok klatki totej CoolCaty popatrzyła, skrzywiła się, potrząsnęła przecząco głową... taaaa... no i co miałam zrobić, co?
Tota została zapakowana w pudełko, wyniesiona przez Krzyśka ze schronu, trzymana po drodze autem przez Ruru, w końcu wylądowała w klatce w sypialni. Mała nie jest izolowana, bo zasadniczo u nas i tak kk się panoszy... Tota nie ma jeszcze imienia i nie ma kupy. Apetytu też nie ma. Za to ja mam moralnego kaca :roll:

Georg-inia

Post » Pon wrz 07, 2009 9:33 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - białe szaleństwo przy śniadaniu...

AgaPap pisze:To może spróbuj zrobic sobie śniadanie z kocim mlekiem? Jak nie będą chciały to ty najwyżej zjesz :roll:

tylko to dość drogo by mi wychodziło, nie uważasz? ;)

Georg-inia

Post » Pon wrz 07, 2009 10:27 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - białe szaleństwo przy śniadaniu...

Tota :1luvu: :1luvu: :1luvu: Sie malej poszczescilo :D :D :D

Inga, blagam, zadnych moralniakow :twisted: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To zycia nie ulatwia;-)
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon wrz 07, 2009 11:01 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - białe szaleństwo przy śniadaniu...

Georg-inia pisze:
AgaPap pisze:To może spróbuj zrobic sobie śniadanie z kocim mlekiem? Jak nie będą chciały to ty najwyżej zjesz :roll:

tylko to dość drogo by mi wychodziło, nie uważasz? ;)

Generalnie jak Boo77 załatwiała kocie mleczko prosto od producenta to ta cena nie była wcale taka wysoka jak w sklepach internetowych, wiec myślę, że jakbyś od razu cała paletę zamówiła to pewnie aż tak drogo to by nie wyszło :mrgreen:

Mało buro-rudaw śliczniutkie :1luvu: No i wiedziało co komu powiedzieć, coby je do domku zabrano :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon wrz 07, 2009 11:36 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - białe szaleństwo przy śniadaniu...

Inga ale Tota Totunia to świetne imię :D

teraz niech apetyt będzie i qpa!!!!!!!!1
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon wrz 07, 2009 12:44 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - białe szaleństwo przy śniadaniu...

To jeszcze pokażę malutką szylkretkę
ObrazekObrazek
To się tak musiało skończyć :wink:
-miłość od pierwszego wejrzenia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]