WAW Koty z Fabryki Koneser. No i jest maluch...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 24, 2009 18:49

Tymczasowo, póki nie wyjadę mogę we wtorki i środy.

dorot

Od: Wto lip 06, 2004 17:15

Post » Wto sie 25, 2009 8:29

Migota pisze:Mogę robić nadal bazarki, rozdzielać jedzenie, karmić w weekendy, ale w tygodniu już nie dam rady.

To bardzo dużo. Najwyżej nie będziemy ich karmić codziennie, tylko sypać np. więcej suchego raz na dwa-trzy dni. I w weekend powiedzmy, będą dostawać puszki. Dobry plan? Dorot, dzięki. Ja obstawiam czwartki, więc 3 września będę.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Wto sie 25, 2009 8:41

Ja wstępnie mogę zadeklarować, że wezmę poniedziałki, ale o ile wrzesień mam względnie spokojny, to znaczy nie jedżę, to potem mam male trzęsienie ziemi, a potem wszystko zależy, jaki plan mi ułożą na uczelni.
Ale poniedziałki są swięte w mojej drugiej pracy, więc na ogół jestem w Wawie.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Wto sie 25, 2009 9:29

sibia pisze:Ja wstępnie mogę zadeklarować, że wezmę poniedziałki, ale o ile wrzesień mam względnie spokojny, to znaczy nie jedżę, to potem mam male trzęsienie ziemi, a potem wszystko zależy, jaki plan mi ułożą na uczelni.
Ale poniedziałki są swięte w mojej drugiej pracy, więc na ogół jestem w Wawie.

To świetnie. Skoro ja mam czwartki, a ty poniedziałki plus Migota weekendy, właściwie sprawa jest rozwiązana.
Moja znajoma, tez obecna na forum, zadeklarowała, że będzie też przychodzić. Mieszka przy Korsaka, więc też blisko. Gdyby wyskoczyło coś nagłego, będziemy kombinować.

gosiar

Post » Wto sie 25, 2009 10:18

Ale gdyby oczywiście znalazł się ktoś móglby pomóc, byłoby super. Najwyżej zrobię casting na karmicieli przy Ząbkowskiej ;))) Takie mały artystyczny happening.

gosiar

Post » Wto sie 25, 2009 15:55

gosiar pisze:Ale gdyby oczywiście znalazł się ktoś móglby pomóc, byłoby super. Najwyżej zrobię casting na karmicieli przy Ząbkowskiej ;))) Takie mały artystyczny happening.

Pomysł fajny, ale już widzę kto przyjdzie :wink:
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Wto sie 25, 2009 18:56

Migota pisze:
gosiar pisze:Ale gdyby oczywiście znalazł się ktoś móglby pomóc, byłoby super. Najwyżej zrobię casting na karmicieli przy Ząbkowskiej ;))) Takie mały artystyczny happening.

Pomysł fajny, ale już widzę kto przyjdzie :wink:

To żart oczywiście.

gosiar

Post » Czw wrz 03, 2009 10:18 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Szukamy karmicieli od pon. d

.
Ostatnio edytowano Śro sie 29, 2018 19:35 przez madrugada, łącznie edytowano 1 raz
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Czw wrz 03, 2009 20:14 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Szukamy karmicieli od pon. do pt

madrugada pisze:To ja może się zamelduję na wątku. Jestem tą znajomą gosiar, która mieszka na Korsaka.
Widzę, że piątki to niezbyt "chodliwy" termin, więc mogę obstawić. Niestety czasami muszę wyjechać i tak będzie za dwa tygodnie, 18 września. Ale poza tym jestem dyspozycyjna.

Witaj w wątku i w Koneserze :P Dziękuję za pomoc
Obrazek

Migota

Post » Pt wrz 04, 2009 12:24 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Szukamy karmicieli od pon. d

.
Ostatnio edytowano Śro sie 29, 2018 19:35 przez madrugada, łącznie edytowano 1 raz
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Pon wrz 07, 2009 8:53 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Szukamy karmicieli od pon. do pt

Byłabym wdzięczna gdyby ktoś spróbował złapać Bolka. Z jego oczami kiepsko, a mnie się zwolnił jeden talon w lecznicy i można by go podleczyć przed zimą. On niestety z tych trudnołapliwych, klatkę szerokim łukiem omija. Ale możliwe jest też, że nie trafiłam z przynętą (wąrtóbka i wiskas)
No i czeka nas remont budek. Potrzebujemy nowe folie lub plandeki, taśmę hydrauliczną (dość droga jest) i polary.
Można by też pomyśleć o grupowym odrobaczeniu i odpchleniu. Pomysły w tych kwestiach mile widziane.
Obrazek

Migota

Post » Pon wrz 07, 2009 9:08 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Szukamy karmicieli od pon. do pt

Posłusznie melduję, że kilka puszek zawiozłam do Sibii.
Jak koctwo przeżyło wczorajsze obchody "Wielokulturowej Pragi" z imprezkami na terenie Konesera?
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Pon wrz 07, 2009 9:38 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Szukamy karmicieli od pon. do pt

Jesli chodzi o odrobaczenie, to moge znowu poprosic weta o ten świński fendenbenat (?). Wtedy dał efekty, a tanio wychodzi.
Na odpchlenie nie mam pomyslow, szukalam spreyow, ale nie mam :(
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Pon wrz 07, 2009 13:08 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Szukamy karmicieli od pon. do pt

redaf pisze:Posłusznie melduję, że kilka puszek zawiozłam do Sibii.
Jak koctwo przeżyło wczorajsze obchody "Wielokulturowej Pragi" z imprezkami na terenie Konesera?

Zaszyły się w swój kąt. Tylko Plamka stała na straży i obserwowała tłum. A Dziadek chyba się w ten tłum wmieszał bo go nie było na posterunku. :P

Za puszeczki dziękują :kotek: i :kotek: i :kotek: i :kotek: i :kotek: i in................

To coś na odrobaczenie może być, łatwo podać
Obrazek

Migota

Post » Pon wrz 07, 2009 14:54 Re: WAW Koty z Fabryki Koneser. Szukamy karmicieli od pon. do pt

Pomysłu na odpchlenie nie mam. Kiedyś ktoś zasugerował, żeby rozłożyć w miejscu, gdzie koty bytują, jakieś owadobójcze preparaty. Można spróbować.
Co do Bolka, mogę spróbować zawołać jakiegoś bardziej doświadczonego łapacza, bo ja raczej sama rady nie dam. Widziałaś te jego oczka, Migota?

gosiar

[poprzednia][następna]