Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Migota pisze:Mogę robić nadal bazarki, rozdzielać jedzenie, karmić w weekendy, ale w tygodniu już nie dam rady.
sibia pisze:Ja wstępnie mogę zadeklarować, że wezmę poniedziałki, ale o ile wrzesień mam względnie spokojny, to znaczy nie jedżę, to potem mam male trzęsienie ziemi, a potem wszystko zależy, jaki plan mi ułożą na uczelni.
Ale poniedziałki są swięte w mojej drugiej pracy, więc na ogół jestem w Wawie.
gosiar pisze:Ale gdyby oczywiście znalazł się ktoś móglby pomóc, byłoby super. Najwyżej zrobię casting na karmicieli przy Ząbkowskiej)) Takie mały artystyczny happening.
Migota pisze:gosiar pisze:Ale gdyby oczywiście znalazł się ktoś móglby pomóc, byłoby super. Najwyżej zrobię casting na karmicieli przy Ząbkowskiej)) Takie mały artystyczny happening.
Pomysł fajny, ale już widzę kto przyjdzie
madrugada pisze:To ja może się zamelduję na wątku. Jestem tą znajomą gosiar, która mieszka na Korsaka.
Widzę, że piątki to niezbyt "chodliwy" termin, więc mogę obstawić. Niestety czasami muszę wyjechać i tak będzie za dwa tygodnie, 18 września. Ale poza tym jestem dyspozycyjna.
redaf pisze:Posłusznie melduję, że kilka puszek zawiozłam do Sibii.
Jak koctwo przeżyło wczorajsze obchody "Wielokulturowej Pragi" z imprezkami na terenie Konesera?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 452 gości