Ask@ wiem, że chciałabyś usłyszeć, że Maniek wrócił, ale on nie wrócił i nie wróci. Już się z tym pogodziłam i pomimo, że serce mi pęka - wiem, że to niemożliwe. Mam Matysie, która nie zastąpi mi Maniusia, ale kocham ją bardzo mocno!!!!!
Jestem w tej chwili na urlopie - ale po powrocie nadal zamierzam się oglądać i rozglądać ...
Anuuusia trzymaj się. Ja w ubiegłą sobotę wyłam z bezsilności i niewiedzy.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Przykro mi Anuuusia z powodu Maniusia... Tym bardziej, że Ja też nie tak dawno (ze 2 tygodnie temu najwcześniej) straciłem Frytkę, która była z Nami od 2 lat niemalże. I bardzo tękstnię... Ale jest jeszcze Speedy i nim tez trzeba sie zajac Pozdrawiam. I wierzę, że Maniuś się odnajdzie...
Pamiętam Niestety ostatnio zaniedbuję wszystkie wątki. Moim największym marzeniem jest aby nasze koty wróciły.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier